Ev mi ? Araba mı ?

Görüs isteğine istinaden benim yorumum o şekilde oldu

O zaman burda eşinle çift olarak uyumsuzluğunuz devreye giriyo o gençliğini yaşamak istiyo başta akıl edemedi ya da yaşayınca zor geldi hem kira hem taksit ödemek

Kayinvaldemler başka ilde yaşıyor
Eşimin mesleginden dolayı memleketinde çalışması mümkün değil

Annemlerde kadıköyde oturuyor
biz beylikduzunde
Yani bi uçtan bi uca

Eşim hergün ise gidip gelemez çok zorlanır

Biz beylikduzunde zaten çok düşük bi kirada oturuyoruz çevremize göre
Daha uygunu nu bulamayız

Valla 10 yıl 15 yıl ev borcu ödeyenler var 3 yıl ne ki hem yaşınızda genç daha. 3 yılın sonunda ev derdi kira derdi olmayacak istediğiniz gibi gezer tozarsınız Rabbim ömür verirse inşallah. Şimdi bu evi devretseniz siz yine rahat edemeyeceksiniz sürekli aklınızda kendi evim olsa düşüncesi olacak.

Sen eşinin dinleme,biraz sıkıntı çekersiniz ama ileride rahat edersiniz.Unutma araba ölü yatırımdır.

Anliyorum.
Siz calisiyor musunuz?
Zor olacak ama sabretmek guzel sonuclar verecek gibi. Ben bursada yasiyorum tarif ettiginiz tarz rezidans daireler topraktan alindiginda 400 bin iken,bittiginde 750 bine firliyor ciddi bir oran yani size de hak verdim. Esiniz de kendince hakli.

3 yıl sabredilir,satmak saçma. Ev satıp araba almak çok daha saçma. Yaşlarınız daha genç,istediğiniz gibi gezip tozacağınız çok gününüz olur. Sağlık olsun yeter.

Ayrıca 3 yıl boyunca eşinizin maaşı artacak ancak kredi taksidi aynı kalacak.Bir de böyle düşünsün eşiniz.Bir de şunu merak ettim eşinin maaşı ne kadar kredi ne kadar.Hani 4000 alıyo 2000 krediye ödüyosanız kesinlikle sabredin evi satmayın.

siz çalışıyo musunuz?
Bekarken çalıyordum evlendikten sonrada aynı yerde 4 sene çalışmaya devam ettim ve bu paraya hiç dokunmadik biz biliktirdik
Sonra benim çalıştığım yer kapaninca çıkmak zorunda kaldim
iki senedir çalışmiyorum

Şimdi ise iyikide biliktirmişiz diyoruz çünkü normal yoldan çocuğumuz olmadı tüp bebek tedavisine başladık
O biliktirdigimiz parayi bu tedavilere harcıyoruz

Ev giderlerinde çok zorlansak bile biriktirdigimiz paraya hiç dokunmuyoruz
Eger tüp bebekle bebeğimiz olsa bi

Birikimle borç bitene kadar geçine bilir
Bebek buyutebiliriz

Tek derdimiz eşimin şuan araba almak istemesi

3 sene beklemek istemiyor Muş

tekrar çalışmayı düşünmez misin?

sonuçta adam çalışıyor. hem kira hem ev ödüyor. ama yapmak istediği tek bişey var o da araba sahibi olmak. ama olamıyor. siz çok ısrar etmişsiniz, kabul etmiş ama ısrar kıyamet yaptırılan iş de heves bu kadar olur yani.

yerinde olsam çalışır katkıda bulunurdum.

Çalışamamki suan tüp bebek tedavisine başladık ilk denemem tutmadı
Ocak ayında 2.yi yaptircağız zaten çok çok zor bi süreç maddi manevi olarak eğer tedavi sonucunda hamile kalırsam
Çalışmam riske atamam hamileliği

Zaten 6 senelik evliyiz biz
Borç bitene kadar
Beklesek
tedaviyi 3 sene sonra başlatsak çok geç olur
9 senelik evli olmuş oluruz hala bebeğimiz olmamış olur

Bu yüzden tüp bebek tedavimi erteliyemem

Neden tüp bebek arkadaşım? İnşallah tez zamanda bi evladın olur. Bence 3 yil için bi ev satilmaz. Kafanda bu ev sıkıntısı hep olur. Evin olmasi hele büyük şehirde buyük nimet. Allah ödeme kolaylığı versin

Biz çok çok yakın bi tanıdıgimiz araciligla girdimiz için 230 dan girdik
Bittiğinde en az 600 gibi fiyat olucak inşallah
ilerde eşim iyikide seni dinleyip
satmadik deyip bana teşekkür edicek biliyorum ama

Şimdi böyle huzursuzluk yapıyor işte

Ne yapiyim baktım olmuyor sürekli evde tartışma kavga olursa evi devrederiz mecbur

Eşime anlatamadım bi türlü
araba için ev satılmaz desemde kitlemiş kafasına araba diyor başka bişey demiyor ya
Kesinlikle haklısın.eşin bu kafayla ev sahibi olamaz zaten.biraz kendinden fedakarlık yapmadan hiç birşeyin sahibi olamıyorsun maalesef.7 senelik evliyim balayına bile gidemedik eşimle.ama çok şükür iki katlı evimiz arabamız arsamız herşeyimiz var çok şükür.hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyo maalesef.

Insallah AMİN

6 senelik evliyiz 2 başarısız aşilamam 1 başarısız tüp bebek denememiz oldu

Eşimde sıkinti oldugunda dolayi
Normal yoldan bebek sahibi olmamız mümkün değil gibi gözüküyor tabiki Allahin bilcegi bişey ama

Tedavilerimize devam etmek istiyoruz bi yandan

Ev konusunu biraz abartmışsın bence. Tamam insanın evinin olması güzel ama sırf bu uğurda hayatı zindan etmenin ne anlamı var?
Arabaya alışmış bir insan için arabasızlık çok zor cidden. Keşke en azından arabayı satmak zorunda olmayacak durumdayken ev alma girişimde bulunsaydınız.

Ne kadar güzel maşallah allah daha çok versin

Benim eşim sabırsız işte hersey bi yanda olsun istiyor eğer satarsak evi
Kendide cok pişman olacak ilerde biliyorum...

Ne kadar güzel maşallah allah daha çok versin

Benim eşim sabırsız işte hersey bi yanda olsun istiyor eğer satarsak evi
Kendide cok pişman olacak ilerde biliyorum...
Evi satmayın derim ileride çok pişman olursunuz 3 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçer.Bir aile dostumun kızı 2-3 yıllık evliyken ev aldılar daha sonra eşi aynen eşiniz gibi araba diye tutturdu kızda evi satıp araba aldı eşine aradan uzun bir süre geçince eşi pişman oldu evi sattırdığına şimdi tekrar ev aldılar arabayı felan sattılar.

3 senecik bi bakmissiniz gecmis gitmis diretin ve sakin sattirmayin eviniz olup kiradan kurtuldugunuzda arabayi her turlu alirsiniz.

Eşine uzaktan kumandalı bir araba al. Şu erkeklerin araba aşkını anlamıyorum. Eşimde arabanın modelini yükseltecekti ben istemedim şimdi o parayla iş kurmayı düşünüyorum. Baskın ol sattırma evi boşver. İleride anlar değerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…