- 27 Kasım 2017
- 189
- 184
Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var
Benim derdim eşimin araba almak isteği anlatmaya başlıyım
Bizim bi orta halli Arabamız vardı eşim aşıktı resmen arabasına hergün yıkar cilalar parlatirdi artık arabaya girerken eğer çamurluysa ayakkabılar cikarttirir dı bize o dereceydi yani biyandanda netten hep arabalara bakardı neyse
4 sene felan kullandık arabamizi
bi gün ben dedimki
canım bak 6 senedir kiradayız çok zor kiracı olmak ödüyosun ödüyosun elinde bişey yok
Altınlarımizı bozdurur arabayıda satıp biz bi eve girelim bari kendi evimiz olur araba sonra alınır dedim
Eşim ilk karşı çıktı olmaz ben arabami satmam dedi
Sonra bizim bi tanıdık bize topraktan girilcek uygun fiyata rezidanslar var bittiğinde 3 katı kârınız olur dedi (bu bahsettigim yer garanti biyer
20 senelik şirket dolandırma olayı olmaz denilecek az yani )
Sonra
ben zaten ev konusunda istekliyim eşime çok baskı yaptım aşkım girelim şu eve
arabayi altınları satalim kredide çekip pesinatla girelim şu eve dedim zor oldu ama eşimi ikna ettim sonunda
Biz gittik eşimin çok sevdiği arabayi sattık evide aldık
Sonra
Bizim epey bi borcumuz oldu tabi
hem kira ödüyoruz hemde topraktan girdiğimiz bi evin yüksek olan kredi borcunu ödüyoruz faturadir,mutfak masrafıdır , eşimin sigarası felan derken
Biz ödemede zorlanmaya başladık çok şükür eşimin maaşı yetiyor ama
Bi kaç kere biyere gitsek
iki parça fazladan bişey alsak hemen eksiye giriyoruz
Her zaman dikkat etmemiz gerekiyor harcamalarimza
1 sene bu şekil devam ettik
1 senenin sonunda
Son bir aydır sürekli eşim benim üzerime gelmeye başladı
soktun bizi bu borca ben artık rahat yaşamak istiyorum istediğim gibi araba alıp seninle gezmek istiyorum
Ben 30 sen 24 yasındasın bu yaşlarda bu borçları ödemek istemiyorum keyfimize bakmak istiyorum demeye başladı ve sürekli kavga etmeye başladık
Eşim diyorki evi başkasına devredelim satalım alalım paramızı
ben istedigim arabayı alıyım
borcuda kapatalim
rahatimiza bakalım diyor
ben karşı cikincada kavga etmeye başlıyoruz
Buarada eğer evi satmayip borcu ödemeye devam edersek aynı şekilde harcamalarimiza dikkat edersek 3 sene sonra biticek tüm borcumuz kiradan kurtulup bi evimiz olucak
Size olan sorum
Sizce eşim haklimı ?
bu kadar borçta sıkıntı cekmektense
Evi elden çıkarıp borcu kapayıp arabami almak eşimin istedigi gibi
Ne yapacağımı bilmiyorum esimlede sürekli bu konu ile ilgililgili kavga etmek istemiyorum
Fikir verin bana lütfen
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
Not:ben çok para göz biri değilim aslında yani illede evim olsun diye
İstemedim ben bu evi
Sadece kiralarda surunmuyelim çocuk olmadan borçları bitirip bi evimiz olsun ilerde rahat edelim diye istedim ...
Benim derdim eşimin araba almak isteği anlatmaya başlıyım
Bizim bi orta halli Arabamız vardı eşim aşıktı resmen arabasına hergün yıkar cilalar parlatirdi artık arabaya girerken eğer çamurluysa ayakkabılar cikarttirir dı bize o dereceydi yani biyandanda netten hep arabalara bakardı neyse
4 sene felan kullandık arabamizi
bi gün ben dedimki
canım bak 6 senedir kiradayız çok zor kiracı olmak ödüyosun ödüyosun elinde bişey yok
Altınlarımizı bozdurur arabayıda satıp biz bi eve girelim bari kendi evimiz olur araba sonra alınır dedim
Eşim ilk karşı çıktı olmaz ben arabami satmam dedi
Sonra bizim bi tanıdık bize topraktan girilcek uygun fiyata rezidanslar var bittiğinde 3 katı kârınız olur dedi (bu bahsettigim yer garanti biyer
20 senelik şirket dolandırma olayı olmaz denilecek az yani )
Sonra
ben zaten ev konusunda istekliyim eşime çok baskı yaptım aşkım girelim şu eve
arabayi altınları satalim kredide çekip pesinatla girelim şu eve dedim zor oldu ama eşimi ikna ettim sonunda
Biz gittik eşimin çok sevdiği arabayi sattık evide aldık
Sonra
Bizim epey bi borcumuz oldu tabi
hem kira ödüyoruz hemde topraktan girdiğimiz bi evin yüksek olan kredi borcunu ödüyoruz faturadir,mutfak masrafıdır , eşimin sigarası felan derken
Biz ödemede zorlanmaya başladık çok şükür eşimin maaşı yetiyor ama
Bi kaç kere biyere gitsek
iki parça fazladan bişey alsak hemen eksiye giriyoruz
Her zaman dikkat etmemiz gerekiyor harcamalarimza
1 sene bu şekil devam ettik
1 senenin sonunda
Son bir aydır sürekli eşim benim üzerime gelmeye başladı
soktun bizi bu borca ben artık rahat yaşamak istiyorum istediğim gibi araba alıp seninle gezmek istiyorum
Ben 30 sen 24 yasındasın bu yaşlarda bu borçları ödemek istemiyorum keyfimize bakmak istiyorum demeye başladı ve sürekli kavga etmeye başladık
Eşim diyorki evi başkasına devredelim satalım alalım paramızı
ben istedigim arabayı alıyım
borcuda kapatalim
rahatimiza bakalım diyor
ben karşı cikincada kavga etmeye başlıyoruz
Buarada eğer evi satmayip borcu ödemeye devam edersek aynı şekilde harcamalarimiza dikkat edersek 3 sene sonra biticek tüm borcumuz kiradan kurtulup bi evimiz olucak
Size olan sorum
Sizce eşim haklimı ?
bu kadar borçta sıkıntı cekmektense
Evi elden çıkarıp borcu kapayıp arabami almak eşimin istedigi gibi
Ne yapacağımı bilmiyorum esimlede sürekli bu konu ile ilgililgili kavga etmek istemiyorum
Fikir verin bana lütfen
TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN
Not:ben çok para göz biri değilim aslında yani illede evim olsun diye
İstemedim ben bu evi
Sadece kiralarda surunmuyelim çocuk olmadan borçları bitirip bi evimiz olsun ilerde rahat edelim diye istedim ...