Yazdıkların beni gerçekten üzdü. hem de çok üzdü. henüz 96 lısın. yaşıtların üniversiteye hazırlanırken veya üniversitede okuyor, geziyor, arkadaşlar edinip doğruyu yanlışı öğreniyor, hayatı tanıyorken sen neden bu kadar küçük yaşta nişan evlilik gibi süreçlere girdin ki? ben bu kadar küçük yaşta bireylerin evlilik gibi ağır bir sorumluluğun altına girebileceklerine inanmıyorum. maddi olarak da manevi olarak da ailelerin boyunduruğundan bağımsız , kendi diledikleri gibi bir hayat sürmeleri imkansız bu yaştaki gençlerin. nişanlın kaç yaşında bilmiyorum ama onun da genç olduğunu varsayıyorum. zaten bu deidklerimin doğru olduğu yazdıklarından da anlaşılıyor. yaşlarınız küçük olduğu için kpederinin yönlendirilmelerini kabul etmişsiniz ikiniz de. o ev bakacak ev sahibiyle o anlaştı vs vs..Herşey onların yönetiminde farkındaysan. Bu gidişle de hep öyle olacak gibi. Şahsi temennim evlilik için hiç acele etmemen. Ama şu saatten sonra geri dönmem, zaten nişanlım da çok düzgün biri ve bana hep arka çıkar diyorsan, bundan eminsen de bari en azından kendi söz hakkın olsun. Herşeyi kabullenme. Senin de fikirlerine saygı göstermeyi bilsinler. İlla saygısızca konuş benim dediğim olacak diye diret demiyorum ama en azından bazı şeyler de senin isteğine göre olsun. Hep kendi bildiklerini okumasınlar...