• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev meselesi.. lütfen yardımm

Dahasida var.. ben karsılarındaki evi tuttuklarini biliyordum yani " evi tutuk gidip eve baktik kiracilar temmuzda cikacak" dediler bana bende o hesapla gittim güzelce begendim esyalari. Zaten alirkende sordum bu esyalar o eve sigacak mi diye kayinpederim sigar dedi ben eve baktim dedi.. konu acilsa patlayacagim inaninki ne kadar buyuyor konu gozumde gittikce
Siz bir de daha o evi bile görmediniz!
Böyle bir şey duymadım, görmedim ben.
Sizin yerinize de evlensinler bari de tam olsun.

Hanımefendiciğim, azıcık çıkarın sesinizi.
İlla bunu car car yapmak zorunda değilsiniz.
Tatlı dille, zaten hakkınız olan bir konuda fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
Mesela ilk iş olarak, ev bakmaya başlayın.
Nişanlınıza ve ailesine de 'kendi yaşayacağım evi kendim seçmek istiyorum normal olarak' dediğinizde belki bir aydınlanma yaşarlar ailece.
Üzüldüm gerçekten halinize...

Siz bir de daha o evi bile görmediniz!
Böyle bir şey duymadım, görmedim ben.
Sizin yerinize de evlensinler bari de tam olsun.

Hanımefendiciğim, azıcık çıkarın sesinizi.
İlla bunu car car yapmak zorunda değilsiniz.
Tatlı dille, zaten hakkınız olan bir konuda fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
Mesela ilk iş olarak, ev bakmaya başlayın.
Nişanlınıza ve ailesine de 'kendi yaşayacağım evi kendim seçmek istiyorum normal olarak' dediğinizde belki bir aydınlanma yaşarlar ailece.
Üzüldüm gerçekten halinize...
Artık benimki iyi niyetlilikmi saflıkmı bilmiyorum ama ben baba evinde daha rahatım bunu çekmek zorunda değilim öyle değil mi.. kafam karışık ama en azından olsun olmasin bitsin bitmesin artık hiçbirşey gözümde değil herşeyi söyleyecegim dediginiz gibi en azindan aydinlanirlar...

Beni götürecekler ne demek ? Nereye götürüyorlar sizi anlamadım?

Birde neden evinizi kendini bulmuyorsunuz? Farkli bi muhitten bakin oralari tuzlu ise.

Beni götürecekler ne demek ? Nereye götürüyorlar sizi anlamadım?

Birde neden evinizi kendini bulmuyorsunuz? Farkli bi muhitten bakin oralari tuzlu ise.
Bana kalsa bende öyle dedim madem bulamiyorsunuz farkli bir semtten bakalim diye nisanlim babam istemez oyle kendi cevresinde oturalim istiyor dedi. Kayınpederim ev bakmaya başlayınca bizde gerek duymadık. Ama nereden bilebilirdimki sonucun böyle olacagini.

Kendi oturduklari yerden ev baktiklari icin karismak istemedim bir bildikleri var herhalde dedim. En azindan istediginiz yerde oturun deseydi tabiiki biz bakardik ev ama..

Bu size normal geliyor da bana gelmiyor kusura bakmayin. Sizin oturacaginiz yere neden onlar karar veriyor? Nisanlinla sen bi aile kuracaksiniz nerede oturacaginiza ikinizin karar vermesi gerekmez mi? Birinin size istediğiniz yerde oturun demesine gerek yok istediğiniz yerde oturmalisiniz zaten.

Aileler karar veriyor sanirim cogu seye. Bana gore evlenecek kisiler anne babalarindan bagimsiz birey olmustur artik kendi kararlarini kendileri vermeleri gerekir aksi taktirde ufak cocuktan ne farkiniz var?

Bu size normal geliyor da bana gelmiyor kusura bakmayin. Sizin oturacaginiz yere neden onlar karar veriyor? Nisanlinla sen bi aile kuracaksiniz nerede oturacaginiza ikinizin karar vermesi gerekmez mi? Birinin size istediğiniz yerde oturun demesine gerek yok istediğiniz yerde oturmalisiniz zaten.

Aileler karar veriyor sanirim cogu seye. Bana gore evlenecek kisiler anne babalarindan bagimsiz birey olmustur artik kendi kararlarini kendileri vermeleri gerekir aksi taktirde ufak cocuktan ne farkiniz var?
sanirim herseyim karambole geldi ama konusacagim kafama koydum olmazsa da olmasin artik hersey nasiptir. bu arada yeme içme bir istiyorlardı bu sebepten de kendi cevrelerinde baktilar. Bana kimse sormadı nerde oturmak istiyosun vs. Diye. Nisanlimda o konuda pek destek cikmiyor ciksaydi zaten boyle olmazdi daha yaşım bile kucuk dedigim gibi hersey nasip ama bu artik kaderden nasipten cikiyor sanirim artik hersey benim 2 3 cumleme bakacak.

Eee al nişanlıni yanina uygun semtlerden bakin evinizi.
Alinan esya elbet sigar ona gore bakarsiniz daha dugune var 2 ay.
Isinizi kimseye birakmayin.
Onlara bir sey demeniz de gerekmez zira kendiniz oturacaksiniz.
Bosuna kafa yorma bunlara, cok kafa yormak istiyorsan gir sahibinden e kiralik ev ara sonrada gider bakarsiniz.

sanirim herseyim karambole geldi ama konusacagim kafama koydum olmazsa da olmasin artik hersey nasiptir. bu arada yeme içme bir istiyorlardı bu sebepten de kendi cevrelerinde baktilar. Bana kimse sormadı nerde oturmak istiyosun vs. Diye. Nisanlimda o konuda pek destek cikmiyor ciksaydi zaten boyle olmazdi daha yaşım bile kucuk dedigim gibi hersey nasip ama bu artik kaderden nasipten cikiyor sanirim artik hersey benim 2 3 cumleme bakacak.
Yaşım küçük dedigin kac? Lutfen 18 19 deme.

Nasil baslarsa öyle gider simdiden senin fikrin sorulmayacaksa sen karar veremeyeceksen yol yakinken bi daha düşün derim.

Eee al nişanlıni yanina uygun semtlerden bakin evinizi.
Alinan esya elbet sigar ona gore bakarsiniz daha dugune var 2 ay.
Isinizi kimseye birakmayin.
Onlara bir sey demeniz de gerekmez zira kendiniz oturacaksiniz.
Bosuna kafa yorma bunlara, cok kafa yormak istiyorsan gir sahibinden e kiralik ev ara sonrada gider bakarsiniz.
Nisanlim demiyorki gel ev bakalim diye sorunun biride orada. Ama onun yapmadigini simdi ben yapacagim.

Yaşım küçük dedigin kac? Lutfen 18 19 deme.

Nasil baslarsa öyle gider simdiden senin fikrin sorulmayacaksa sen karar veremeyeceksen yol yakinken bi daha düşün derim.
96 lıyım. Kafam allak bullak en azindan fikirlerimi soyleyecegim itiraz cikarsa da hersey olacagina varir

Seni bu kafayla cok ezerler yaa valla istemedigin biseyi bile soyleyemiyorsan senin iraden yok demekki hic alinma lafima gorucu usulu kayinpeder ne derse o olacak tamam buyuklere saygi da bi karismasin yaa gençlere su insanlar ama anldigim kdariyla sen de cok rahatsiz degilsin boyle yönetilmekten

Nisanlim demiyorki gel ev bakalim diye sorunun biride orada. Ama onun yapmadigini simdi ben yapacagim.

Nisanlindan niye bekliyorsun ki?
Benim basima boyle bir is gelse simdiye coktan bir liste cikartmistim. Ertesi gunde gider bakardim.
O evde tek nişanlın oturmayacak ya sende oturacaksin bir seylerin ucundan tutmak lazim.

Konuyu açarken lütfen yardım demişsin. ben de sana lütfen konuyu annen açsın. ev buldunuzmu fln desin.o zaman verecek bir cevabi vardır kaynananin. Ayri ev tutup tutmayacaklarini anlar ona göre cevap verirsin iz...gec kalmadan yapin bunu.kararini ona göre verirsin..yoksa yaşın küçük annen sessiz diye seni yanlarina alirlar.demedi deme..hataya düşme sakın beraber oturmayi kabul etme..

Back
X