Mayis ortasi evi tuttuk mayis sonu anahtari aldik o zamanlar nasil olsa daha cok var diye cok agir hareket eden bir nisanlim olmasina, ikimizin de asiri kararsiz olmasina ve hazirandan tek nir copumuz bile olmamasina ragmen 22 agustosta nikahimiz var:) tek fark torensiz nikah yapiyoruz gelinlik damatlik davetiye derdimiz olmadi ama sizde zaten olan seyler varmis bir de kararsiz degilseniz daha erkene hazir olursunuz cuMrtesileri calismiyorsaniz ben bir de temmuza kadar cumartesileri de calisiyordum. Simdiden mitluluklar dilerim.kızlar iyi akşamlar hepinize.. haftaya nişanlımla ev sorunsalımızı hallediyoruz ve böylece ev hallolmuş oluyor şimdi ( benim yaptığım çeyizler hazır tabak, çanak ıvır zıvır vs. ) evlilik için hazırlık süresi ne kadar olmalı? gelinlik, mobilyalar, beyaz eşya aklınıza ne gelirse hiç bakmadık bile.. ayrıca düğünde düşünmüyoruz nikah sadece,, aramızda konuştuğumuzda Kasım ayı diye düşünüyoruz ama sizce daha erken mi hazır olur tarih daha da ileri atar mı? bu arada nişanlımda bende yalnızca h.sonları çalışmıyoruz..
maddiyat varsa 3 ay yeter bence. Biz 3 ay önceden mobilya sectik, gelinlik vs hepsi haziranda bakıldı, agustosta evlendik gecen sene. Mutluluklar dilerim. Nikahın zaten cok teferruatı yok, davetiye sekeri ayarladın mı büyük iş halloluyor, biz sekerleri bile kendimiz yapmıstık :)
Mayis ortasi evi tuttuk mayis sonu anahtari aldik o zamanlar nasil olsa daha cok var diye cok agir hareket eden bir nisanlim olmasina, ikimizin de asiri kararsiz olmasina ve hazirandan tek nir copumuz bile olmamasina ragmen 22 agustosta nikahimiz var:) tek fark torensiz nikah yapiyoruz gelinlik damatlik davetiye derdimiz olmadi ama sizde zaten olan seyler varmis bir de kararsiz degilseniz daha erkene hazir olursunuz cuMrtesileri calismiyorsaniz ben bir de temmuza kadar cumartesileri de calisiyordum. Simdiden mitluluklar dilerim.
Şimdiden hayırlı olsun, Allah mesut bahtiyar etsin. Rahat rahat yetiştirirsiniz. Mobilyada çeşitleri görünce zaten insan o olmaz bu olmaz diyip sonunda istediği bir şeye karar veriyor, tadını çıkarın canımcanım maddiyat hazır o yönden sıkıntımız yok.. bizde kendi aramızda konuştuğumuzda 3 ay diye düşünmüştük çünkü gelinilik max. 2 ayda hazır oluyomuş eşyalar 1 ayda geliyomuş yani herhangi bir aksilik olmazsa tabi.. aynen nikah yapıcaz yalnızca düğün olmıcak nikah şekeri falan hiçbişey bakmadık henüzçok teşekkür ederim hepimiz mutlu olalımmm
canım ben çok kararsızımdır aslında ama nişanlım Allahtan öyle olmadığı için beni toparlıyor biraz :) ama ne istediğimi biliyorum kafamda evimizi şekillendirdim diyebilirim :) evet cmtsi çalışmıyoruz dediğiniz gibi bizede yeter gibi geliyor
kızlar iyi akşamlar hepinize.. haftaya nişanlımla ev sorunsalımızı hallediyoruz ve böylece ev hallolmuş oluyor şimdi ( benim yaptığım çeyizler hazır tabak, çanak ıvır zıvır vs. ) evlilik için hazırlık süresi ne kadar olmalı? gelinlik, mobilyalar, beyaz eşya aklınıza ne gelirse hiç bakmadık bile.. ayrıca düğünde düşünmüyoruz nikah sadece,, aramızda konuştuğumuzda Kasım ayı diye düşünüyoruz ama sizce daha erken mi hazır olur tarih daha da ileri atar mı? bu arada nişanlımda bende yalnızca h.sonları çalışmıyoruz..
Şimdiden hayırlı olsun, Allah mesut bahtiyar etsin. Rahat rahat yetiştirirsiniz. Mobilyada çeşitleri görünce zaten insan o olmaz bu olmaz diyip sonunda istediği bir şeye karar veriyor, tadını çıkarın canım
Evet tamamen maddiyata dayalı bir konu, maddi güç ne kadar yerindeyse o kadar hızlı düğün yapılır. Bizim 9 ay kadar var önümüz de, yaz başında nişan yaptık, kış aylarında evlenmeyi de biz istemedik ayrıca şuan bir çok şeyi kendimiz yaptığımız için çok zor yetişirdik bile demiyorum yetişemezdik bence :)
Biz eylül sonunda ev bile tutmamıştık benim tayin durumu belli olmadığı için. kasım sonuna 2 ay gibi bir sürede herşeyimizi yaptık. Paramız çıkışmadığı için yollukları fln evlendikten 15 gün sonra almıştık hatta. :) yetişir yani skntı yok. Gelinlik hazır zaten gidiyorsun alıyorsun. Evinizin ölçülerini alıp mobilyaları bir an evvel sipariş edin onun dışında para oldu mu hepsini çat diye alırsınız.
Mobilyalar problem olabiliyor.Teslimat süresinde teslim eden ve doğru eksiksiz teslim eden mobilyacı duymadım.Bnecde en problemi süreç mobilyaların gelmesi
Mobilya teslimi bir ayı bulabiliyor. Mobilyayı sipariş verdikten sonra o bir ay içinde her şeyiniz hallolur zaten.
Aynen, evin ölçüsüne durumuna göre düşünülüyor :)Amiiin insallah hepimiz mutlu olalimm :)) zaten ev belli olunca mobilyalarin karari daha kolay verilir diye dusunuyorum aklimizda bikac fikir var ama henuz hic cikip bakmadik
Kızlar,hazır mobilyadan konuşuluyorken bende birşey danışmak istiyorum sizlere. Bende eşya bakıyorum kasımda düğünüm varda, vitrin almak gerekirmi. Hiç istiyorum aileler baskı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?