ev kredisi yüzünden bir erkek boşanmaktan vazgeçer mi?

Simdi gordum bunlari sanirim o arkadas sizsiniz
Allah Allah Eşinizi sevmediğinizi söylediğiniz bir konunuz var ve konut kredisi çekmişsiniz. Bu arkadaş siz olmayasınız??
Bencede kendisi

bir erkek hele de cinselliğin çok iyi olduğu bir evlilikten kolay kolay vaz geçmez. karar kadına kalmış artık

Bu durumu yaşayan arkadaşınız mı, siz misiniz? Keşke herkes dürüst olsa...
bilemedın,bence bu o adamın sevgilisi...çok tuhaf sanane nedne bir araya gelmişlerse gelmişler,buraya konu açacak kadar merak nıye,sankı o adamla aradanda bişey var,sana kredi için gittim dıyor,sende acep gerçekmi diye bızı keklıyosun,not:hissiyatım,

Size ne derim?

Hissin doğruysa karışır buralar.

Hissin doğruysa karışır buralar.
başka açıklması olur ,soruya bak ev kredisi içinmiş bilmem ne,ya adam buna dediki ev kredi için barıştım falan fılan,eğer öyleyse sana acırım,adam karısı ile mutlu mesut yaşar,çocuğuyla sende bır ömür çekersın,birakın elin evli adamlarını

Simdi gordum bunlari sanirim o arkadas sizsiniz

Bencede kendisi

çok komiksiniz yahuuu.neden korkuyorsunuz böyle böyle diye anlatsanıza.bakın ne duruma düştünüz.hatta az kalsın arkadaşının kocasında gözün mü var diye benden bir yorum alacaktın

hımmm güzel mantık :)

her şey mümkün :)

benimde ev kredim var ( evi evlenmeden önce aldim) eşimin ihtiyaç kredisi var. ama ödüyoruz boşanmayı hiç de düşünemedim... evlilğim çok şükür iyi bide bebiş bekliyorum. 10 aylık evliyim... evi kiraya verdim o kira parasini birikim yapıyoruz bebek eşyaları alicaz eşimle.. yetiyor çok şükür

kel alaka......

vhalla benim tanıdığı biri var(erkek)
ev alabilmek için evlendi,ve 10 yıl o evi ödeyecekler ve evliliğini bundan dolayı sürdürüyor...

Bence erkek, boşanmasını bekleyen kişiye boşanmamak için bu bahaneyi uydurmuş gibi geliyor. Boşanacak insanı ne verilen emekler ne yapılan çocuklar ne miras tutabiliyor, istese boşanırdı. Krediden korkmamış bence. Sadece karısından vazgeçmemiş.

bu konuyu sizin değil de arkadaşınızın açması gerekiyordu bence. size ne ki milletin ne için boşanmaktan vazgeçtiği. vazgeçmişler işte. ister ev kredisi için isterlerse başka bir şey için. cinsel hayatlarına kadar buraya yazmışsınız şaşırtıcı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…