- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi beyazgelinizmir
Kendini bu kadar net ifade eden ve mantıklı bir kadını ,üstelik hastalık sahibi olmuş, niye afaroz ettiniz ki, dediği doğru ille dayağı mı beklesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar,
8 aylık evliyim ve dün gece eşimle ayrılma kararı aldık.Ailesi ile bitmek bilmeyen sorunlar vardı yine patlak verdi , artık saygıyıda kaybettiğimiz için ayrılmaya karar verdik. Ancak şöyle bir durum var ki ayrılalım desekte hemen olamıyor,anlaşmalı boşanbilmk için 1 sene geçmesi gerekliymiş.
Evlenirken ev satın almıştık 8 sene için kredi çekip,eşim krediyi çekti ben kefili oldum(maaşlarımız aynı)
Maaşıyla bu evin kredisini tek başına ödeyemez mecbur satacağız, ayrıca ek olarak çektiğimiz birsürü kredi var zaten..
Kredili ev satılabiliyor, birkaç yöntemde okudum ama zarar çok oluyor mu bileniniz var mı?
Yeniden düzen kuracağız ikimizde zaten bunlar masraflı, psikolojik olarak çok yıprandık açıkçası maddi olarak ayarlamak istiyoruz.
Bankayı arıyorum ancak ilgiliye henüz ulaşamadım..
Tamam iste ben de onun icin bosanin dedim hic durmayin hemen gidin acin davanizi
Vicdani akli mantigi olan ve insan olan herkes konunuzu okudugunda MAL VE BORC PAYLASIMINIZdan cok EVLILIGINIZIN BITMESI konusunda tavsiyede bulunur
Evi satip krediyi kapatirsiniz iki taraf da biraz zarara razi olmak mecburiyetinde bu tarz durumlarda sonra gidersiniz evinizi tutarsiniz esyanizi tasirsiniz olur biter bunlar tam iki gunluk is tavsiye istemeye bile gerek yok
Arkadas dovmedik sovmedik bu kadar alinganlik yapacak ne var ben onu anlamadim benim size yazdigim yorumlarda kotu olarak ne var soyler misiniz gercekten merak ettimbundan sonra size sorarım tavsiye istemeden önce
öncelikle geçmiş olsun .Merhaba hanımlar,
8 aylık evliyim ve dün gece eşimle ayrılma kararı aldık.Ailesi ile bitmek bilmeyen sorunlar vardı yine patlak verdi , artık saygıyıda kaybettiğimiz için ayrılmaya karar verdik. Ancak şöyle bir durum var ki ayrılalım desekte hemen olamıyor,anlaşmalı boşanbilmk için 1 sene geçmesi gerekliymiş.
Evlenirken ev satın almıştık 8 sene için kredi çekip,eşim krediyi çekti ben kefili oldum(maaşlarımız aynı)
Maaşıyla bu evin kredisini tek başına ödeyemez mecbur satacağız, ayrıca ek olarak çektiğimiz birsürü kredi var zaten..
Kredili ev satılabiliyor, birkaç yöntemde okudum ama zarar çok oluyor mu bileniniz var mı?
Yeniden düzen kuracağız ikimizde zaten bunlar masraflı, psikolojik olarak çok yıprandık açıkçası maddi olarak ayarlamak istiyoruz.
öncelikle geçmiş olsun .
henüz anapara ödemeye başlamamışsınızdır .Şu an faizlerini ödüyorsunuz.Daha fazla faiz ödemeden bir an önce kapatırsanız fazla bir zararınız olmaz
sıkıntılar çok fazla ailesi tarafından.Ve malesefe aylar sonra gördüm ki bana hak versede onlar ailem diyip benimkileri hiçe sayıyor.
Ailem etrafımızda dört dönmesine rağmen onlara saygı göstermiyor.Bunun benim için problem olacağını baştan söylemiştim, her seferinde tartişiyoruz.
Dahası yeni öğrendiğim beyindeki sinirlerle alakalı bir rahatsızlığım var ve sürekli tetikleniyor bu durumlar yüzünden. Eşimi seviyorum ancak ailem olan saygısızlığı malesef değişmiyor değişmeyecek.Bana karşı çok kırıcı oluyor bu konuda, kendiside değişemeyeceğini söyledi.
Denerim ama bilmiyorum gibi cevaplar verdi sürekli.Yani bana bir söz bile veremeyen adamla yıllarımı neden heba edeyim diye çok düşündüm?
Şu adamdan çocuğum olsa bi 10 sene daha geçirsen allah korusun erkenden göçer giderim bu dünyadan.
Bizde çirkinleşmeden ayrılmaya karar verdik.Belli anlaşamıyoruz ve ben ailemden asla vazgeçmeyeceğimi söyledim ısrarla.O da aynı şeyi söyled, ailesi ne kadar saygısızlık terbiyesizlik yapsada onlara karşı duramayacağını...
Bu kadar netken yıllarımı geçirmeye değmez diye düşünüyorum..
canım bız de evımızı yenı sattık kredılıydı hatta bız on yıllıgına cekmıstık bır sene odedık sattık hatta kar bıle ettık net karımız 16 falan oldu bıze kalan 51 bın oldu yanı şöyle oldu evımızı satın alan adam bankadan kredı cektı arabasını sattı bır mıktar da parası vardı bızım bankadakı borcumuzu kapattı ustunu bıze verdı yanı çok kolay oldu bır hafta surdu ama soyle bı durum var bızım evımız kooperatıfteydı denızbanktaydı borcumuz adama baska bı bankadan cektı amaMerhaba hanımlar,