- 17 Aralık 2014
- 309
- 194
-
- Konu Sahibi beyazgelinizmir
zoru görünce kaçmak sizinkisi hiç çabalamadan amaan boşanırız olur biter düşüncesi var ikinizde de.Ne dertler var boşanmak için. 1 sene bile katlanamamışsınız birbirinize
8 ayda birbirinize alıştınız, tanıdınız, kayınvalideyle sıkıntı yaşadınız, anlaşamayacağınıza karar verdiniz, ve boşanıyosunuz. hızlandırılmış evlilik?
Iyi o zaman bosanya ben size boşanayım mı diye mi sordum?
Hızlandırılmışsa hızlandırılmış..bizim yaşadığımızın bir tık üstü dayak. Dayak yemeyi mi bekleyeyim.Saygı kalmadı aramızda zamanla düzelecek birşey değil bu durum adam ailemde ailem diyor napabilirim?
8 senede az değil. Bu kadar zaman düzelmesini mi beklediniz? Bizde de aile sorunu var ve ne tesadüf bende ev alma fikrinde gidip geliyorum. Ama aklımın bir yanı biz de bir gün bu sebeplerden patlama durumuna gelirsek ne yaparız diye kendimi geri çekiyorum. Biz kendimiz çok iyiyiz kendi kendimize, ama aile konuları geçince ailelerimizi savunuyoruz. BEnim aileme ilgi göstermeyince bende onun ailesine rest çektim. Şimdi birinden bahsetse ki genel konularda hiç yorum yapmıyorum. İlgilenmiyorum. Ben bizimkilere dair hiç bir şeyden bahsetmiyorum zaten herkes kendi kendine gidiyor ziyarete. Yine de kendinizi tekrar bir deneyin biraz uzaklaşıp birbirinizi özlemeyi deneyin, belki bir şeyler değişir.
(8 sene anladım, 8 aylık bir evlilikmiş. Çok çok çok erken.Lütfen tekrar deneee
Iyi o zaman bosan
Kredi isini halledersiniz o sorun olmaz
Bizde suc yardimci olmaya calisiyoruz
Karşımdaki tamam saygı göstericem demiyor ki ..bana söz vermeyen bi adamla neyi deneyeyim ben?
Dediğiniz gibi bizde ikimiz iyiyiz.Ama ben en başından söyledim kendide gördü,benim ailem kalabalık bir aile.Herkes sık sık biraraya gelsede ben ancak 2 ayda bir görmeye gidiyorum.2 ayda bir olsada gelmesini istiyorum,herkes yanında eşi çocuğuyla dururken ben tüm aile ortamlarında yapayalnız kaldım(bayramda bile). Orta yoluda bulmıyoruz ailesi bana karşı gerçekten çok terbiyesizlik yaptı, ben görmek istemiyorum artık.
Benimkiler adamın etrafında pervane , adam onlara gram saygı göstermiyor.Anası babası bizi ne hallere soktu illede onlar kıymetli.
Ben buna kızıyorumAilesi tabiki atamaz ama benimkilerde saygıyı hakediyor.Dünya 2 kişilik değil ki?
Evlenmeden söyledim ben ona, bak ben aileme imkan yok uzak duramam dedim, tek başıma gidip geleceksem ne anladım ben bundan biz hayatlarımızı birleştirmedik mi evlenirken?
Tamam iste ben de onun icin bosanin dedim hic durmayin hemen gidin acin davanizisiz benim ne yaşadığımı bilmeden 8 ay diye yorum yapamassınız.Ben yorum yapmanızı istediğim konuyu belirttim.Eğer buraya yazsaydım şu şu problemi yaşadım boşanayım mı diye o zaman yorum yapardınız.Bilmeden neyin yargılaması bu?Yardımcı olmaya çalıştığınız ko boşanmam ve bu konu hakkında hiçbir bilginiz yok.