ev kokuları tavsiyeleriniz?

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
96
Ankara
malum bayram yaklaşıyor misafirler eve geldiğinde 'oo lalaa bu koku da neyin nesi ne güzel bir koku'demelerini istiyoruz ailecek:82:işin şakası bir yana tabi bu ürünlerden hangisini önerirsiniz kalıcılığı güzle kokulusu hangisinin daha iyidir kullananlar lütfen sadece kendi eviniz esaklamayın kokularınızı bize de söyleyin

yumoş sarı olanı kullanıyorummm,pembesi de güzel ,ama sıktığım gün ve bi sonraki anca kalıcı oluyorr

Glade Clean Linen makineli hareket sensörlü süper bir koku yedek şişesi de var 8,75 tl şiddetle tavsiye ederim

Ben bugün çamaşır yumuşatıcısını sulandırıp spreyli şişeye doldurdum,perdelerime ve koltuklarıma ,dolap içlerine sıktım.Arar ara bunu yaparım ve kokusu diğerlerine göre kalıcı oluyor.

ben bim den aldığım kumaş oda parfümünü kullanıyorum fiyat olarak da çok uygun evime gelenler hemen nerden aldın bizde alalım dediler ve aldılar özellikle temizliğimden sonra banyo ve wc ye sıkıyorum kokusu 1 gün gitmiyor tavsiye ederim

Ben bugün çamaşır yumuşatıcısını sulandırıp spreyli şişeye doldurdum,perdelerime ve koltuklarıma ,dolap içlerine sıktım.Arar ara bunu yaparım ve kokusu diğerlerine göre kalıcı oluyor.

Bunu denicem hoşuma gitti madamiks...teşekkürler paylaşım için

ama yapış yapış olur sanki öyle püskürtünc eve daha ağır bir koku olur gibi sanki öyle mi oluyor:26:

Ben denedim turuncu kelebek sonuç güzel oldu perdelerime ve koltuklara püskürttüm mis gibi koktu ama suyla baya karıştırdım o yüzden yapış yapış olmadı

Birde yumoş extra konsantre pembe olanıyla yaptım (yabani orkide yasemin) harika oldu..çamaşırlarımıda bunla yıkamaya bayılıyorum misler gibi kokuyor..

İkeanın ve tepe homun kokulu mumları hoştur birde şu bambu çubuklu olan (M&spencer da gördüm en son)
odaya koku yayanlara ayılıp bayılıp ölüyorum çokk miss kokuyorr denemelisiniz..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…