- 27 Şubat 2008
- 98
- 5
- 98
merhaba arkadaşlar, bende 28'i 29' a bağlayan gece 3 te wc ye kalktım. tam ellerimi yıkadığım sırada başım döndü, gözlerim karardı hiçbir yere tutunamadan arka üstü kapıya çarptım ve yere düştüm ve bir acıyla kendime deldim. 10 dk yerde acıdan ağladım. ayaklarımın üzerine basamadım ve belimi kımıldatamadım. sürünerek yatak odasına gittim sonra eşimle uyandı (geç yatmıştı sese uyanamamış) sonra hastaneye acile gittik. filmler vbe tomografiler çekildi. 11. omurum çarpmanın etkisiyle patlamış ve patlamaylada kırılmış. çelik korse taktılar. 3 hafta boyunca sırt üstü yatacam oturmam ve gezinmem yasak sadece wc ye izin var. ambulansla eve bıraktılar. offf çok kötüyüm vallahi tek tesellim. doktor kırık 1-2 cm daha ileri gitseymiş felç olacakmışım. herkes hamilesindir diyor adetimin 16. günüydü. 10-12-14 günler gün aşırı ilişkiye girmiştik. çok korkuyorum. eğer hamileysem. film çekildi. tomogrofi çekildim. 3 tane ilaç verildi. ne olacak bebek. offf offffffff okadar istiyorduk bebek ya hamileysem alacaklar mecbur. mayısın 13.ünde adet olmam gerekiyor. bakalım ne olacak. ooffff offfff. her an dua ediyorum . "Allah'ım şayet hamileysem bebeğime bişey olmasın" diye offf offff.