• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev kazası

cucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
98
5
98
merhaba arkadaşlar, bende 28'i 29' a bağlayan gece 3 te wc ye kalktım. tam ellerimi yıkadığım sırada başım döndü, gözlerim karardı hiçbir yere tutunamadan arka üstü kapıya çarptım ve yere düştüm ve bir acıyla kendime deldim. 10 dk yerde acıdan ağladım. ayaklarımın üzerine basamadım ve belimi kımıldatamadım. sürünerek yatak odasına gittim sonra eşimle uyandı (geç yatmıştı sese uyanamamış) sonra hastaneye acile gittik. filmler vbe tomografiler çekildi. 11. omurum çarpmanın etkisiyle patlamış ve patlamaylada kırılmış. çelik korse taktılar. 3 hafta boyunca sırt üstü yatacam oturmam ve gezinmem yasak sadece wc ye izin var. ambulansla eve bıraktılar. offf çok kötüyüm vallahi tek tesellim. doktor kırık 1-2 cm daha ileri gitseymiş felç olacakmışım. herkes hamilesindir diyor adetimin 16. günüydü. 10-12-14 günler gün aşırı ilişkiye girmiştik. çok korkuyorum. eğer hamileysem. film çekildi. tomogrofi çekildim. 3 tane ilaç verildi. ne olacak bebek. offf offffffff okadar istiyorduk bebek ya hamileysem alacaklar mecbur. mayısın 13.ünde adet olmam gerekiyor. bakalım ne olacak. ooffff offfff. her an dua ediyorum . "Allah'ım şayet hamileysem bebeğime bişey olmasın" diye offf offff.

Amin canım dilerim ya hamile değilsindir yada hamileysen her hangi bir şey olmaz ama bebek kendini belli edene kadar yani hamile olduğunu öğrenene kadar kendini korurmuş inşallah bişey olmamıştır sen asıl şuandan itibaren dikkatli ol çok geçmiş olsun.

başının dönerek düştüğünü söylediysen zaten senin habein yoktur ama onlar bakıyorlar çünkü ufak baş dönmesi düşmeye neden olmaz büyüğüde hamişliği gösterir direk buna bakıyor hastanelerolsaydı seni sokarlarmıydı o kadar zararlı ışınlara canını sıkma tatlım değilsindir hem olsanda şimdiden sonra döllenme olursa bişey olmaz

Bendede bir kere reglim gecikmişti ve bende raöntgen çektirmitim. Çok tedirgin olmuştum ama o zman internetten araştırdım bu ışınların çocuğa zarar verip vermeyeceğini analiz eden bir tahlil varmış o zaman çok sevinmiştim ama neyseki gerekte kalmadı zaten eğer hamileysende bunu aaştırabilrisin. Evet aklımda kalanı kadarıyla bu ışınların miktarı falanda önemliymiş ona göre bakıyorlar bebek üzerindeki etkisine.

biran evvel iyileşmeni diliyorum.inşallah bebişin varsa o iyidir merak etme.ilk dönemde ya hep ya hiç ilkesi vardır.bebek kendini sana belli ederse zaten iyidirki tutunmuş sana .yok eğer bişey olduysa zaten vücut onu kendi atıyor.hatta ilk üç aydaki düşükler anomali olan bebeklerinmiş.inşallah herşey yolunda gider canım

canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :( ama dert etme okadar tomografiye girmeni Rabbim büyük bi arkadaşta aynen tomoya girmiş hamileyken mecburen bebeği dünyaya geldi gayette sağlıklı.. o yüzden sen içini ferah tut.. rabbim gönlüne göre verir inşallah a.s.

canım çok geçmiş olsun ben tanı merkezinde çalışıyorum bir tane bayana şahit olmuştum aynı durum sonra öğrendi hamileymiş ama çocuğua bir şey olmamıştı sende korkma herşeyde bir hayır vardır allah yardımcın olsun.

vallahi canım dün olmam gerekiyordu... akşam üstü çamaşırımda 2-3 damla koyu kahverengi leke vardı... bende hasta olacam heralde dedim... ped koydum... gece yatarken az bişey daha kahverengi akıntı olmuş daha da ne kan ne bişey... hiçbir şey yok... ablam doktora sormuş... hamile olacağını pek sanmıyorum demiş. 2 tane ağrı kesici ve 1 tane kas gevşetici ilaç içmem mecburi idi... doktor demişki ablamın sorduğu yani: geralgine hamilelikte çok sakıncalı bir ilaç diye... ablam akşam söyleyince çok moralim bozuldu ... ağladım üzüntüden, zaten 15 gündür wc haricnde kalkıyorum ayağa... 24 saat sırt üstü... bunaldım artık...

sevgili cucan çok büyük geçmiş olsun.allah beterlerinden korusun.hakkında hayırlısı olsun inşallah.ama kesin bişi yokken kendini olasılıklarla üzme.en yakın zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.

arkadaşlar bugün 3 hafta sonraki kontrolüme gittim. film felan çektirtti doktor. kırık tamamen kaynamış bişeyin kalmamış günlük işlerini yapabilirsin dedi. ama 1 ay boyunca gündüz korseni tak gece takmayabilirsin dedi. ama 2-3 ay hamile kalmayacaksın dedi yasakkelime: onu diyince beynimden aşağı kaynar su döküldü. okadar bebek isterken... bakalım durabilecekmiyiz bebek yapmadan... :emir_bebek: :1no2:

arkadaşlar bugün 3 hafta sonraki kontrolüme gittim. film felan çektirtti doktor. kırık tamamen kaynamış bişeyin kalmamış günlük işlerini yapabilirsin dedi. ama 1 ay boyunca gündüz korseni tak gece takmayabilirsin dedi. ama 2-3 ay hamile kalmayacaksın dedi yasakkelime: onu diyince beynimden aşağı kaynar su döküldü. okadar bebek isterken... bakalım durabilecekmiyiz bebek yapmadan... :emir_bebek: :1no2:

canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın dua et.
bebeği her zamn yaparsın önemli olan sağlığın...
allah göstermesin kalıcı bişey olmamış...

cok gecmis olsun yaa..gorunmez kaza bu olsa gerekk...

insallah hayirlisi neyse o olsun senin icin..

Back