Çocuk Hastalıkları Ev kazaları

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

frezyalar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
280
3
0
İstanbul
bebekleri yeni yürümeye başlayan veya çoktan başlamış annleler,bebeklerinizi çeşitli ufak ev kazalarına karşı nasıl koruyorsunz?nelerle karşı karşıya kalldınız?deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.tabiki her anne belli başlı şeyleri düşünerek önlem alıyor fakat bazen unuttuğumuz,aklımıza gelmeyecek şeler olabiliyor.bu minik akıllı melekler bizi şaşırtabiliyor.herkes başından geçenleri yazarsa önceden bilgimiz olabilir.örneğin benim 15 aylık oğlum kanepeye yüksek olduğu için çıkamıyorrdu.geçen gün oyun oynarken 30 saniyeliğine odadan çıktım ve geldiğimde ege kanepenin üstündeydi.büyük arabasının üstüne basıp kanepe çıkmış. demekki neymiş üstüne basıp merdiven olarak kullnacağı birşeyle egeyi yalnız bırakmamak gerekiyormuş.hala kendime kızıyorum bunu naslı düşünemedim diyee

Bence en önemli olanları prizlerin kapatılması deterjan gibi şeyleri kilit altına almak ocakda birşey pişiriyorsak arka gözleri kullanmak ön gözler yerine gibi.Ben prizler için özel kapatıcılar vardı koçtaşda onlardan almışdım yine deterjanları koyduğum banyo dolabını dolap kiliti almışdım plastik koçtaşdan onla kapatmışdım.Belli başlı şeylere özellikle dikkat etmek lazım onun hirici koltuklara oraya buraya zaten bir şekilde tırmanlanın yolunu zamanla buluyorlar sonrada zaten rahatlıkla kendileri çıkıyor ha birde pencereleri özellikle unutmamak lazım evi havalandırmak için koltuk sandalye yanındaki pencereleri kullanmamak lazım ve balkonda sandalye gibi üstüne basabileceği şeyleri tutmamak lazım özellikle prensip edinmek lazım bunlrı çünkü herşey bir anlık çocuk konusunda saniyelikdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…