Ev işlerine yardımcı arıyorum...

Chance21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
562
0
96
İzmir
İzmir'de ev işlerine yardımcı bayan arıyorum hanımlar.

15 günde bir alabileceğim.

Bildiğiniz,uygun fiyata gelen,güvenilir birileri varsa irtibata geçelim çok acil....

Bende izmirde oturuyorum gazemir taraflarında. Dürüst aile yanında gündüzlü çalışmak istiyorum. Arada bir komşuma da yardımcı oluyorum.onbeşgünde birde olabilir..Benim için en önemli şart dürüstlük ve Güvendir.Eğer sizcede uygunsa cevap yazınız.

Dışarda birçok insan ve bir çok şirket var ve ben onlara güvenemediğim için gitmedim.Samimi ve doğru söylediğinize inandığım için yazdım.ınşaallah ön sezilerim doğru söylüyordur.

iklim35, evet ev işlerine yardımcı arıyorum hatta bu hafta almam lazım.
Fiyat konusunda ne düşünüyorsun onda da anlaşırsak neden olmasın?

Şuan boşum.Bugünlerde olursa benim içinde uygun.Hafta sonu cumartesi de olabilir bir süreliğine.Fiyatı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ortak bir karara varabiliriz.Bu birazda yapılacak işlerin ağırlığınada bağlı ,beklentileriniz nedir ne değildir.
siz ızmir'in neresindesiniz.Acaba yakınmı çalışılacak yer?.Özelden yazabilirsiniz isteklerinizi ve önerilerinizi.

İzmir'de ev işlerine yardımcı bayan arıyorum hanımlar.

15 günde bir alabileceğim.

Bildiğiniz,uygun fiyata gelen,güvenilir birileri varsa irtibata geçelim çok acil....

inşallah diğer arkadaşla anlaşmışsınızdır ama olmadıysa ben de görüşmek isterim özelden mail adresinizi yazarsanız.

slm ne tarafta oturuyorsunuz.. karşıyakadayım ben yakınsanız görüşelim. ben yarım gün ihtiyacım var ütü silip süpürme falan...

merhaba arkadaşlar bütün konulara yazıyorum ama
ben manisada oturuyorum yeni evliyim iş hayatından sonra ev ortamına ayak uydurmakta çok zorlanıyorum. evim çok büyük üstelik 5 aylık bir de kzım olunca bu durum giderekte zorlanıyor. evin bütün hakimiyetini elinde tutacak ihtiyaç duyduğum anlarda kızımın bakımında bana yardımcı olacak güleryüzlü samimi içten hamarat yemek ve ütüden anlayan referans verebilecek dürüst bir yardımcıya ihtiyacım var lütfen ihtiyacı olanlar mesaj bıraksın

özel mesaj gonderemiyorum. temizligi kendi evimi temizler gibi yaparım. referans verebilrim. numaranızı yazarsanız sizinle gorusebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…