- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #3.041
Senin heruf bu kadar suslendigini görmesin askitom yoksa yollamaz seni düğüne falan
Nasıl gördün canım ya et parçası mıydı:18:Evet azerinncim, geçen yıl kurban bayramından tam bir hafta önce kürtaj oldum.
Cumartesi öğrendim, şok yaşadım, kızım küçük dedim.. O hafta sonu başım o kadar çok ağrıdı ki..
Sonra pazartesi alışmıştım, kabullendik (ki çocuklara çıldırırım, kısmet olursa 4 tane istiyorum)
Hastaneye gittim test yaptırdım.. Kimseye söylemedik ama sürpriz olacaktı bayramda herkese..
Sonra perşembe akşamı kanama başladı, lekelenme gibi.. Kızımda da öyleydi, bunda da olacak herhalde dedim..
Cuma günü artık çoğaldı ve hatta akşamı günümüz vardı, hazırlanırken düştü.. Gördüm yani.. Minicikti..
Güne de gittim bi güzelHatta orda koltuğa bile geçmişti
En yakın arkadaşım olmasa mahvolurdumHerkesin gitmesini bekledik.. Temizledim falan işte..
P.tesi de kürtaja alındım.. Bebek düşmüştü ama kanama bitmediği ve rahim duvarı incelmediği için girdim kürtaja..
Amma anlattım dimiRoman gibi
Allah iyiliğinizi versin canım
Deniyim bakalım ben de yaa, çok fazla kimyasal kullanma taraftarı değilimdir.. Çeşit çeşit deterjanlar almam..
Arapsabunu her yönde pratik diye duymuştum ama hiç denemeyi düşünmedim nedense..
bu akşam alayım da ben de duvarları silmeyi düşünüyorum, denerim bi..
merabayın bayanlar... bugün ilk defa su böreği açmayı deniycem... bu böreğin püf noktaları varmı ?varsa neler :26:? baklava,mantı,kol böreği falan hepsini başarı ile yapmıştım ilk denememde bakalım bunu başarabilecekmiyim
ayy yeminlen dogru söyledin azerinim sagı solu belli olmaz onun göndermez walla
kaslarini kahkulle kapat askitom gormesin
kız kakülüm yok benim
farkına varmaz kaşlarımıda saçımı anlar bende senin için yaptım derim
hayırlısı ''de'' gerisini Allah'a bırak tatlım stres yapmaiyiz canim sen nasilsin
yaa benim acaip basim donuyo sabahlari daha regl de olmadim:18:
Bu benim mutfak alanimda değil maalesef canım
Sana bu konuda en iyi estosla vuslat yardım ede bilir
hayırlısı ''de'' gerisini Allah'a bırak tatlım stres yapma
maaleseeffff hayatım benimde ilgi alanım dışında çünkü hiiiiççç sevmem su böreğini
sevmediğim için yapmasınıda bilmem
yermi ki
yemez bence
hosgeldin vuslatim oyle mi ya o zaman bi tek estosumun ilgi alani kalii
bebeklerim yeni yarisma var
oylarinizi bekliyorum
ben de arkadaslarimin isimlerini yazicam
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/578785-2012-kk-enleri-yarismasi.html
merak ettim bakimde öyle gideyim
Merhaba kızlarçok işim var çooooook. ev felç. toz almam silip süpürmem lazım. ne ara ve kim yapıcak bunları? kapıyı biri çalıcak diye korkuyorum. :18:
hosgeldin canimkorkma basla bi ucundan omer uyuyo mu
hb bebeğim.yok uyumuyo. hep oyun oynuyo. uyursa da 15 dk max. Siz ne ara yapıyosunuz işleri kızlar ya? :26: bnm oğluş 6 aylık olcak 17 sinde. çok da yaramaz
kızlar koltugumun deri kısmına saç boyası döküldü yağ çöz ,cif, aspirin, kolonya ne döktüyusem çıkaramadım ne olur yardım edin
bi de sac spreyi sk bezle sil askitom:26: