Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evet senin bebegin buyukmus biraz canim
Allah sana da anne olmayi nasip etsin insallah

inşallah canım

benimkide flört ederken böyleydi arkadaşın düğününe gitmiştik
oynamıycaksın bak sorarım falan deli etmişti beni

askitom hep beraber dugune gidiyoruz ben annemlerle oturuyorum esim erkeklerle konusuyo ama gozu ben de habire bizim masaya geliyo napiyosun bi laf falan atan yok dimi su garson cocuk pek dolaniyo burda bi sey falan soylemedi dimi diye soruyo
ay benim heruf kiskancligin kitabini yazmisama sefiyom ya ben onu

Son düzenleme:
masallah canim ya valla beni tabutta getirmek zorunda kalirdilar heralde o dugunden

Çok yakınım olmasa asla gitmezdim zaten, hiç sevmem düğün merasim falan
Kendi düğünümde de bişey anlamadım kalabalıktan yoksa onda da sıkılırdım
Allah'tan eğlenceli falan değildi, ilahi çalıyordu sade bişey olmuştu..
Yoksa oynamayı da bilmem zaten
Demek benim koca bu yüzden "oynama sakın" falan demiyor

Ne güzel yaa, siz anlattıkça istifa edip temizliğe gidesim geliyor
hafta sonu niyetlendim ama ancak haftalık temizliğe vaktim yetti..
Arap sabununu nasıl kullanıyorsunuz kızlar, ben de deniyim bakiim..

günaydın kızlar nasılsınız

iyiyiz ask'cım, seni sormalı_?

bilmem ki canim daha 15 gun oldu kurtaj olali
bu sekilde saglikli olmaz dedigim gibi
ama regl olmamam korkutuyo beni
bu kadar erken bebek tutarmi ki ya:26:

Sen de mi ikinciye kalıp kürtaj oldun..
Çoook çok geçmiş olsun.. Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah :)

sorma cnm walla aynen benimkini anlattın sanki walla beni degilde annemi çok rahatsız ediyo bu durum

dur kiz bizim yuzumuzden istifa etme

evet canim ikinciye hamile kaldim ama kurtaj oldum malesef
sen de mi kurtaj oldun:26:

iyiyim tatlım çok şükür iş güç ugrasıyoz iştee

aman hala buralarda oyalanıp duruyorum bismillah diyip kalkıorum ben kızçeler evi süpürüptoz alim banyo temizleyim kotukları silim kaçtım:) sohebtinizede doyum olmuyo ama süpürgfe için vakit geçsin diosum bi baktım benim üstteki süpürdü bitirdi die:) ben nie beklim dimi ama

dur kiz bizim yuzumuzden istifa etme

evet canim ikinciye hamile kaldim ama kurtaj oldum malesef
sen de mi kurtaj oldun:26:

Evet azerinncim, geçen yıl kurban bayramından tam bir hafta önce kürtaj oldum.
Cumartesi öğrendim, şok yaşadım, kızım küçük dedim.. O hafta sonu başım o kadar çok ağrıdı ki..
Sonra pazartesi alışmıştım, kabullendik (ki çocuklara çıldırırım, kısmet olursa 4 tane istiyorum )
Hastaneye gittim test yaptırdım.. Kimseye söylemedik ama sürpriz olacaktı bayramda herkese..
Sonra perşembe akşamı kanama başladı, lekelenme gibi.. Kızımda da öyleydi, bunda da olacak herhalde dedim..
Cuma günü artık çoğaldı ve hatta akşamı günümüz vardı, hazırlanırken düştü.. Gördüm yani.. Minicikti..
Güne de gittim bi güzel Hatta orda koltuğa bile geçmişti
En yakın arkadaşım olmasa mahvolurdum Herkesin gitmesini bekledik.. Temizledim falan işte..
P.tesi de kürtaja alındım.. Bebek düşmüştü ama kanama bitmediği ve rahim duvarı incelmediği için girdim kürtaja..
Amma anlattım dimi Roman gibi

iyiyim tatlım çok şükür iş güç ugrasıyoz iştee

Allah iyiliğinizi versin canım

saduka cim arap sabununu sicak suyun icine atiyorum yavas yavas eriyo sonra bi guzel bezle kapilari duvarlari siliyorum miss gibi oldu valla

Deniyim bakalım ben de yaa, çok fazla kimyasal kullanma taraftarı değilimdir.. Çeşit çeşit deterjanlar almam..
Arapsabunu her yönde pratik diye duymuştum ama hiç denemeyi düşünmedim nedense..
bu akşam alayım da ben de duvarları silmeyi düşünüyorum, denerim bi..

merabayın bayanlar... bugün ilk defa su böreği açmayı deniycem... bu böreğin püf noktaları varmı ?varsa neler :26:? baklava,mantı,kol böreği falan hepsini başarı ile yapmıştım ilk denememde bakalım bunu başarabilecekmiyim

ben işleri bitirdim kuaföre gittim kaşımı aldırdım geldim birazdan saçımı boyuycam malum düğüne gitcez , banyodan sonrada yemek yapıcam

Kızlar benim işler tamam
Bi tek çamaşır kaldı onu da kızım uyandiktan sonra yapicam
Şimdi uyutmaya çalışıyorum
Mutfağı sildim supurdum
Çöpleri topladım balkona bıraktım
Banyoyu bi güzel sildim wc lavabo tamam
Tüm odaları supurdum sildim tozunu aldım
Yemegim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…