- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.661
ooo 2. bebişe çalışmalar başlamış desene ee kolay gelsin ne diyelimiyi yapmışsın azerinim bizim neyimiz eksik bizde kırarız fındık
afiyet olsun balıma ama sizde yeseydiniz enerji bakımından
kiz sen 3 gundur dip kose temizlik yapmiyosun gozumden kacti sanma bak sen su gozlere
napiyim insani gaza getiriyolar habire findik kirdik diyolar
yok kiz 2 bebisi yilbasi gecesine sakladimaman Allah im neler diyorum biri beni durdursun
heruf uyanik cikti yedi ben salak gibi bu gunku tatli icin kalsin diye yemedim ama sabah cadi hepsini yemis
2 kisi olunca cok kirlenmiyo zaten dimi askitomtatlım ben salı ve cuma günleri yapıyorum dip köşe mobilyaları falan çekiyorum yetiyo kirlenmiyo zaten küçük sayılır evimiz yarın benim işler anlıycagn hafta sonuda kociş evde oldugu için cumadan yapmam daha iyi oluyo temiz kalıyo ev
neyse heruf yemişse sorun yok ikinzden biri enerjik olsun yeter
yılbaşımı iyi hatırlattın unutmuşum ben hazrlık yapıyım
2 kisi olunca cok kirlenmiyo zaten dimi askitom
anam ne hazirligi yapican kizkonusturtmayin beni +18 konulara giricem simdi o olucak
kızlar susun bakıyım
anam tamam nerden nereye geldik toparlayalim konuyuewet canım 2 kişiyiz bide gelenim gidenimde yok o yuzden ev sürekli derli toplu ve temiz kalıyo
yılbaşı gelince ik akla gelen kırmızı ayy iyice sapıttım ben sustur beni azerinim konu kapatılcak yoksa
kızlar susun bakıyım
ahanda bi uyarı geldi tamam sustum ben kızma
kizlar bak yilbasi dedim de aklima geldi ana sayfamizi suslesem erken mi olur acabacok heyecanlandim
kız dur hele daha var azcık sabret sende ne fena çıktın yahu
niye kiz ne ka guzel olur dusunsene hem cam agacini gorunce yilbasi temizliyini de hatirlariz fena mi
kız allah seni ne yapmasın yılbası çam agacından temizliğimi hatırlıyon bu topik sana yeterince hatırlatmıyomu
geçmiş olsun cnm inşAllah sağlığına kavuşur
teşkkr ederim
ben de çok bilirim ağladığımı
teyzesi kaç yaşında
Allah işinizi rast getirsin
hakkınızda hayırlısını versin(AMİN)
bu arada ben de 28 yaşımdayım 8 yıllık evliyim
2 tane çocuğum var ve çalışmıyorum
kızlar size bişeler sormak istiorum temizlikle ilgili lütfen cevap yazın yarın temizliğe başlıcam
aspiratörüm berbat durumda kalıplaşmış kirleri var nasıl çıkartıcam
halılarımı silcem neyle ve nasıl silimde böle pofur pofur kabarsın,
fırın içini nasıl temzliyosunuz,
buzlugum o kadar doluki tıka basa arkadakileri çıkaramıorum ve yeniden düzenlemek istiyorum napim?
ende simli yapma bi çiçeğim var toz yumagı yıkanırmı yoksa atıcam nişanda alıncak die tutturmuştu bizimkiler :) ondan aldık
estos catal bicakla yapma Allah korusun cizersin delersin mahvolur guzelim buzdolabi
benim bi akrabam yapmis bembeyaz toz cikmaya basladi dedi onla da atdilar buzdolabini
...
...
hosgeldin SakURa
simdi isdemisin yoksa evde mi:26:
baktım azerinim süper olmuş devamınıda bekliyoruz
bi daha bak askitom bitirdim