Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ooo 2. bebişe çalışmalar başlamış desene ee kolay gelsin ne diyelim iyi yapmışsın azerinim bizim neyimiz eksik bizde kırarız fındık
afiyet olsun balıma ama sizde yeseydiniz enerji bakımından

yok kiz 2 bebisi yilbasi gecesine sakladimaman Allah im neler diyorum biri beni durdursun
heruf uyanik cikti yedi ben salak gibi bu gunku tatli icin kalsin diye yemedim ama sabah cadi hepsini yemis

kiz sen 3 gundur dip kose temizlik yapmiyosun gozumden kacti sanma bak sen su gozlere

napiyim insani gaza getiriyolar habire findik kirdik diyolar

tatlım ben salı ve cuma günleri yapıyorum dip köşe mobilyaları falan çekiyorum yetiyo kirlenmiyo zaten küçük sayılır evimiz yarın benim işler anlıycagn hafta sonuda kociş evde oldugu için cumadan yapmam daha iyi oluyo temiz kalıyo ev

yok kiz 2 bebisi yilbasi gecesine sakladimaman Allah im neler diyorum biri beni durdursun
heruf uyanik cikti yedi ben salak gibi bu gunku tatli icin kalsin diye yemedim ama sabah cadi hepsini yemis

neyse heruf yemişse sorun yok ikinzden biri enerjik olsun yeter
yılbaşımı iyi hatırlattın unutmuşum ben hazrlık yapıyım

2 kisi olunca cok kirlenmiyo zaten dimi askitom
neyse heruf yemişse sorun yok ikinzden biri enerjik olsun yeter
yılbaşımı iyi hatırlattın unutmuşum ben hazrlık yapıyım

anam ne hazirligi yapican kizkonusturtmayin beni +18 konulara giricem simdi o olucak

2 kisi olunca cok kirlenmiyo zaten dimi askitom

anam ne hazirligi yapican kizkonusturtmayin beni +18 konulara giricem simdi o olucak

ewet canım 2 kişiyiz bide gelenim gidenimde yok o yuzden ev sürekli derli toplu ve temiz kalıyo
yılbaşı gelince ik akla gelen kırmızı ayy iyice sapıttım ben sustur beni azerinim konu kapatılcak yoksa

ewet canım 2 kişiyiz bide gelenim gidenimde yok o yuzden ev sürekli derli toplu ve temiz kalıyo
yılbaşı gelince ik akla gelen kırmızı ayy iyice sapıttım ben sustur beni azerinim konu kapatılcak yoksa
anam tamam nerden nereye geldik toparlayalim konuyubu konulari yilbasina saklayalim
ay yilbasi deyince heyecanlaniyorumcok seviyorum yilbasini
kızlar susun bakıyım

taam kizma ya sustuk

Allah razı olsun inşallah iyi olur..
Sen ameliyat falan oldun mu peki?
Teyzemiz küçük 10 yaşında daha 5. sınıfa gidiyor
Hepimizin işini rast getirsin inşallah Rabbim..
Ay ne güzel yaa, Allah bağışlasın evlatlarını, evinizi huzurla doldursun inşallah..
Bana çok erken evlenmişsin dediklerinde moral bozmama gerek yok desene
Ben de inşallah evimizi alıp önümüzü görürsek ikinci çocuğa niyetlenmek istiyorum

Benim nişanda alınan çiçeğim vardı senin gibi ki hiç istememiştim evimdeki tek çiçekti..
Taşınırken atsak mı etsek mi derken aşağı indirdik eltimle..
Beş dakika sonra bir baktık ki almışlar meraklısı çokmuş..
Şimdi ev alırsam değil çiçek, süs eşyası, vazo bile istemiyorum

estos catal bicakla yapma Allah korusun cizersin delersin mahvolur guzelim buzdolabi
benim bi akrabam yapmis bembeyaz toz cikmaya basladi dedi onla da atdilar buzdolabini
...

Ben de çatal bıçakla değil de tahta spatulayı altına sokup bi çakıyorum, pıt çıkıveriyor

...
hosgeldin SakURa
simdi isdemisin yoksa evde mi:26:

Hoş buldum çok teşekkür ederim :)
İşteyim, öğle yemeğindeydik anca geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…