Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
taniyom bacim ben hatresi benim topikte de baya konusmuslugumuz vardir cisli kakali konulardan

caniiiiiiiiiiiiiiiim ay insallah tutar bebegin hatta bebeklerin ikiz ucuz ay gelsin bebeler

Çişli kakalı konularda sen ne alemdesin azerinnn:44::44::44: ben iyice tırstım bu işten yawww Hatta eşim geçen diyo ki hanım bana öyle geliyo ki bizim 20 yaşına geldiğinde bile bez takacak galiba Hiç yanaşmıyor bu işe

taniyom bacim ben hatresi benim topikte de baya konusmuslugumuz vardir cisli kakali konulardan

caniiiiiiiiiiiiiiiim ay insallah tutar bebegin hatta bebeklerin ikiz ucuz ay gelsin bebeler

Çişli kakalı konularda sen ne alemdesin azerinnn:44::44::44: ben iyice tırstım bu işten yawww Hatta eşim geçen diyo ki hanım bana öyle geliyo ki bizim 20 yaşına geldiğinde bile bez takacak galiba Hiç yanaşmıyor bu işe

evet ayakda sallamak cok zor bende kizimi ayagimda salliyordum.artik iyi geceler opucugu veriyoruz yatagina birakiyoruz uyuyor sabaha kadar..
seninki bizimkinden bi tik ondebizimkinin daha opucuk verip uyicagi gunlere 4-5 sene var
aslinda ben yanimda bile uyuya bilecegine inanmiyodum ama

bizimkide oyle canim lazimliga yapalim mi diyorum olmaaaaaaaaaaaas diye bagiriyo bana cadi
ben nisanda falan tekrar baslicam egitime

guzel plan valla estosum ben senin evi sen kaynananin evini ha

atma kız bağa vir yivrum
böyle tike can kurban
yok canım olur mu hiç no problemcanım 4 yaşında verdiler 13 yşında annem aldı yuvadan annemin durmu yoktu canım o yüzden
hayatta zorluklarla mücadele etmişsin
senden götürdükleri kadar getirdikleri de vardır eminim
öyle değil mi

kızlar bu arada ben tüp bebek tedavisindeyim bugün transferimin 5.günü dualarınızda banada yer verin bebeğim yada bebeklerim benimle olsun Allah kucağıma almayı nasip etsin
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin cnm ben hep öyle dua ederim
ilk denemeniz mi sonuç ne zaman belli olacak :26:
aspiratör için domestosun mutfak sprayleri var ben ondan çok memnunum yada şu aspirinle de deneyebilirsin o da çok işe yarıyo
halıları da sadece beyaz banyo sabunuyla temizleyince pırıl pırıl oluyo
fırın içini de yine aspiratöre uyguladığım yöntem+cif kullanıyorum ben
ben buzluğu boşaltıyorum çıkmayanların da altına bıçak çatal v.s. sokup çıkarmaya çalışıyorum
sonra da silip bi güzel yerleştiriyorum
eğer fişini çekip de yapacaksan dikkat et tam erimesin yoksa biliyosun eridiği zmn tekrar dondurulmuyo
benim kiz da uyudu artik yanimda uyutuyorum canim isim cok kolaylasti valla bikmistim sallamaktan senin kiz nasil yatiyo:26:
yeni mi başladınız yanyana uyumaya
nisanda ben de katılırım züli size inşAllah

ben dün k.v. nin evini temizleyemedim sabah burdan çıkınca ona çıktım yukarı biraz sohbet edelim derken saat olmuş 12.30

eve geldim oğlum yemeğe geldi o gitti öyle başladım işe

bütün işlerimi bitirdim

gelelim bugünkü işlerime

yataklarımı ve evimi topladım

mutfak toplanacak

makineye çamaşır atılacak

kızımın tahlil sonuçlarını almaya dün gidemedim bugün gidicem

bi de akşam da k.v. nin evini temizliicez eltimle

işim az olduğu için mutfak dolaplarımı silerim bi de

noliyi kız ne ah çektin öyle
estos catal bicakla yapma Allah korusun cizersin delersin mahvolur guzelim buzdolabi
benim bi akrabam yapmis bembeyaz toz cikmaya basladi dedi onla da atdilar buzdolabini

evet estosum 2 haftadir benimle uyuyo sonra yatagina birakiyorum

hadi o zaman kakali cisli gunler bizi bekliyo

ya estos sorucam unutuyorum ne tahlili bu kotu bi sey yok dimi:26:
sen de su dolaplari sil de topikce bitirmis olalim mutfak dolaplarini

kız zaten çıkmamaya direniyosa çok zorlamıyorum

odası ayrı mı sizin odada beşiği fln mı var :26:

evet yeni bi kabus daha bekliyo beni

kız geçen aklıma geldi şu yeni evlenen kaynın varya

hiç geldiler mi size yada siz gittininz mi oturmaya fln :26:

ya estos sorucam unutuyorum ne tahlili bu kotu bi sey yok dimi:26:
sen de su dolaplari sil de topikce bitirmis olalim mutfak dolaplarini

yok yok neredeyse 1 yıldır baktırmadım hemogramına ona bi baktırayım dedim

biraz kansızlığı vardı ilaç kullnamıştık ama tekrar baktırmamıştım o yüzden

bi de bende hipotiroidi var ya bebekken azra da da vardı az bişe yani yüksekti biraz değerleri

ona da baktılar ek olarak da hiçbişey yemediği için iştahsızlık sebebi oluşturabilecek tahlilleri de istedim bi de o var

evet kendimi kınıyorum en sona kaldım

yok canim ya bizim odada uyuyo zaten geceleri donup duruyo bazen uyanip beni istiyo baska odada hayatta uyumaz cadi
yok kiz gelmediler biz de gitmedik telde konusuyoruzya 4 saatlik yol kim gitcek o kadar yolu
zaten yilda bir iki defa anca gorusuyoruz

ya benim kiz da o zamanlarinda istahsizdi simdi masallah yiyo baya
ben kaçtım züli

tamam estosum ben de bulasiklarimi yikamaya gidiyim

günaydın hamarat hatunlar
bugünkü işlerim evimi toplıycam
çamaşırlarımı katlıycam
ütü var azcık onu yapıcam
banyomu silicem
yemeğim dünden var o dertden kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…