- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.581
alemsin canim ya kendinden izin mi aldin
nefis gozukuyo askitom ellerine saglik
kizim burasi da onun topigi niye kiskaniyon
oyle ben orjinal fikirli birisiyimdirbu konunun takliti de var ama orjinali bu
canım senin söylediğini bende yapıyorum kürdanlı olan islim kebabı diyoruz biz ona bu direk salırılıyo sarma gibi
evt evt o islim kebabı ismini unutuyom hep ona benzettim bende
bu yaptığının içinde de kıyma mı var sadece canım:26:
alemsin canim ya kendinden izin mi aldin
nefis gozukuyo askitom ellerine saglik
kizim burasi da onun topigi niye kiskaniyon
oyle ben orjinal fikirli birisiyimdirbu konunun takliti de var ama orjinali bu
Saraaaaaaaaaaaaaaa kız topicine gelsene bacımmmmmmmmmmm
Hah şöyle hizaya gel bakemhepsi bizim topiğimiz ama hatresde benim topiğin müdavimlerinden züleyhacım çok iyi bir arkadaşımız
geldim tızım ne bağırıyon aaaaaa
kızlar bu arada ben tüp bebek tedavisindeyim bugün transferimin 5.günü dualarınızda banada yer verin bebeğim yada bebeklerim benimle olsun Allah kucağıma almayı nasip etsin
kızlar bu arada ben tüp bebek tedavisindeyim bugün transferimin 5.günü dualarınızda banada yer verin bebeğim yada bebeklerim benimle olsun Allah kucağıma almayı nasip etsin
inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah(amin)
Canım inşallah ikisi de hayırlısıyla tutar. Benim Rana' nın da ikizinin 8 haftalıkken durdu kalp atışları şimdi olsaydı diyorum bi daha uğraşmazdık tedavilerle.Gerçi Rana' ya zor büyüttüm iki tane olsaydı nasıl büyütürdüm bilmiyorum
canim aspiratorun filtresi icin lavabo ac kullana bilirsin once kuvete koy uzerine lavabo ac dok sonra da sicak su tertemiz oluyokızlar size bişeler sormak istiorum temizlikle ilgili lütfen cevap yazın yarın temizliğe başlıcam
aspiratörüm berbat durumda kalıplaşmış kirleri var nasıl çıkartıcam
halılarımı silcem neyle ve nasıl silimde böle pofur pofur kabarsın,
fırın içini nasıl temzliyosunuz,
buzlugum o kadar doluki tıka basa arkadakileri çıkaramıorum ve yeniden düzenlemek istiyorum napim?
ende simli yapma bi çiçeğim var toz yumagı yıkanırmı yoksa atıcam nişanda alıncak die tutturmuştu bizimkiler :) ondan aldık
kızlar size bişeler sormak istiorum temizlikle ilgili lütfen cevap yazın yarın temizliğe başlıcam
aspiratörüm berbat durumda kalıplaşmış kirleri var nasıl çıkartıcam
halılarımı silcem neyle ve nasıl silimde böle pofur pofur kabarsın,
fırın içini nasıl temzliyosunuz,
buzlugum o kadar doluki tıka basa arkadakileri çıkaramıorum ve yeniden düzenlemek istiyorum napim?
ende simli yapma bi çiçeğim var toz yumagı yıkanırmı yoksa atıcam nişanda alıncak die tutturmuştu bizimkiler :) ondan aldık
taniyom bacim ben hatresi benim topikte de baya konusmuslugumuz vardir cisli kakali konulardanhepsi bizim topiğimiz ama hatresde benim topiğin müdavimlerinden züleyhacım çok iyi bir arkadaşımız
geldim tızım ne bağırıyon aaaaaa
kızlar az önce yaptıgım patlıcan sarmamEki Görüntüle 569112
selam kizlar nasilsiniz..
ask nasil guzel gozukuyor.tarifini aliyim lutfen.yarin yaparim insallah
hosgeldin canim nasilsin bebeler nasil
orda saat kac simdi
sagol canim iyiyim cok sukur.bebislerde iyi.burda saaat 22.22. kizim uyudu.bende dolaniyorum iste..sen nasilsin.azerin nasil
benim kiz da uyudu artik yanimda uyutuyorum canim isim cok kolaylasti valla bikmistim sallamaktan senin kiz nasil yatiyo:26: