Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
alemsin canim ya kendinden izin mi aldin

nefis gozukuyo askitom ellerine saglik

kizim burasi da onun topigi niye kiskaniyon

oyle ben orjinal fikirli birisiyimdirbu konunun takliti de var ama orjinali bu

hepsi bizim topiğimiz ama hatresde benim topiğin müdavimlerinden züleyhacım çok iyi bir arkadaşımız

Saraaaaaaaaaaaaaaa kız topicine gelsene bacımmmmmmmmmmm

geldim tızım ne bağırıyon aaaaaa

kızlar bu arada ben tüp bebek tedavisindeyim bugün transferimin 5.günü dualarınızda banada yer verin bebeğim yada bebeklerim benimle olsun Allah kucağıma almayı nasip etsin

kızlar bu arada ben tüp bebek tedavisindeyim bugün transferimin 5.günü dualarınızda banada yer verin bebeğim yada bebeklerim benimle olsun Allah kucağıma almayı nasip etsin

inşallah canım Rabbim yüzünü güldürsün bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah(amin)

Canım inşallah ikisi de hayırlısıyla tutar. Benim Rana' nın da ikizinin 8 haftalıkken durdu kalp atışları şimdi olsaydı diyorum bi daha uğraşmazdık tedavilerle.Gerçi Rana' ya zor büyüttüm iki tane olsaydı nasıl büyütürdüm bilmiyorum

Allah ranaya uzun ve sağlıklı ömür versin kardeşide kendiliğinden gelsin canım

kızlar size bişeler sormak istiorum temizlikle ilgili lütfen cevap yazın yarın temizliğe başlıcam
aspiratörüm berbat durumda kalıplaşmış kirleri var nasıl çıkartıcam
halılarımı silcem neyle ve nasıl silimde böle pofur pofur kabarsın,
fırın içini nasıl temzliyosunuz,
buzlugum o kadar doluki tıka basa arkadakileri çıkaramıorum ve yeniden düzenlemek istiyorum napim?
ende simli yapma bi çiçeğim var toz yumagı yıkanırmı yoksa atıcam nişanda alıncak die tutturmuştu bizimkiler :) ondan aldık

canim aspiratorun filtresi icin lavabo ac kullana bilirsin once kuvete koy uzerine lavabo ac dok sonra da sicak su tertemiz oluyo
ama sakin cok bekletme kararmalar olusa bilir bi de maske kullan bunlari yaparken hamilesin asit kotu etki yapa bilir
canim eger hali yikama makinen varsa vanish le sil bi de duru suyla hali yikama makinesiyle durula eger yoksa bulasik deterjanlari var ya onla sil super temizliyo ama zann edersem senin halin beyaz o yuzden once halinin kenarinda dene
firini ben bulasik teliyle temizliyorum kurumus kirleri cok guzel cikariyo ustunden de bulasik deterjaniyla siliyorum
buzdolabini fisten cikar 1 saat kalsin hem buzlar da cozulur hem de tekrar duzenlersin ama suyun yere akmamasina dikkat et

Son düzenleme:

cicegi de kovada sampuanli su hazirla onun icinde bi kac defa silkele sonra temiz su olan kovaya sal bence temizlenmesi gerek

hepsi bizim topiğimiz ama hatresde benim topiğin müdavimlerinden züleyhacım çok iyi bir arkadaşımız

geldim tızım ne bağırıyon aaaaaa
taniyom bacim ben hatresi benim topikte de baya konusmuslugumuz vardir cisli kakali konulardan

caniiiiiiiiiiiiiiiim ay insallah tutar bebegin hatta bebeklerin ikiz ucuz ay gelsin bebeler

benim kiz da uyudu artik yanimda uyutuyorum canim isim cok kolaylasti valla bikmistim sallamaktan senin kiz nasil yatiyo:26:

evet ayakda sallamak cok zor bende kizimi ayagimda salliyordum.artik iyi geceler opucugu veriyoruz yatagina birakiyoruz uyuyor sabaha kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…