Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın kızlar bugünkü işlerim evi toparlıycam, beyazlarımı makinaya atıcam balkonumu yıkıycam, bide yemek yapıcam bu kadar 1 saatte bitiririm artıkın

ya iş yaparken bişeyleri atmaya bayılıyorum bişeyleri atınca evi daha toplu kendimi daha hafif hissediyorum nereden başlayacağıma karar verdim ve başladım artık bitirince yazarım neler yaptığımı

benim işler bitti yemek yapıyorum şun an patlıcan sarma burdan aldım tarifi bakalım güzel olcakmı

anam cocuk uyusa insan bi telaslaniyo uyumasa ayri
ee vuslatcim sen 4 cocukla bizden iyi gidiyosun valla helal olsun tum islerini bitirmisin
bende yazliklari kaldirirken duzenledimdi ama yine azicik karismislar gibi

ne bilim canım normalde bu kadar uyumuyo ya hastamı olucak acaba dedim
azerinim benim özel güçlerim var hemencecik bitiriveriyom
şaka bi yana canım 15 yaşında başladım ev işine çamaşır makinemiz bile yoktu 8 kişinin çamaşırını elde yıkıyoduk rahmatli anneciğimle
yetiştirmek için hep hızlı hızlı dinlenmeden yapardık artık o zamnlarda alışkanlık kaldı sanki bi yere yetişecekmiş gibi hep hızlı yaparım işlerimi
tik kaldı tiikk

maşallah canım sana Allah güç kuvvet versinnbanada biraz sarma gönder kızımın okuluna yerli malı için
bi daha bana zahmet olmasıın

günaydın kızlar bugünkü işlerim evi toparlıycam, beyazlarımı makinaya atıcam balkonumu yıkıycam, bide yemek yapıcam bu kadar 1 saatte bitiririm artıkın

tünaydın canıımmsen de rahatsın bugün fazla bi işin yokmuşbende bugün yan gel yat yapıcam bugün tatil bana

Son düzenleme:
ya kısım sende başka cadı varmıki ona büyük diyosun
hem senin benim prensesime ne diye cadı diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
kizim vuslat benim kucuk cadi deyince ben de ona istinaden buyuk cadi dedim benimkine o benim emzikli cadim
bekliyoruz benim isler tamam bi tek yemek kaldi
benim işler bitti yemek yapıyorum şun an patlıcan sarma burdan aldım tarifi bakalım güzel olcakmı

o da ne kiz yazsana tarifini askitom:26:

ah canim ya ben de 15 yasinda basladim anneme yardima ama seninki daha zormus oyle 8 kisinin kiyafetini elde yikamak falan

ewet canım dünden çogu işimi yapmıştım bugün temzilik yoktu sadece yemege ayırdım günümü

kizim vuslat benim kucuk cadi deyince ben de ona istinaden buyuk cadi dedim benimkine o benim emzikli cadim

bekliyoruz benim isler tamam bi tek yemek kaldi

o da ne kiz yazsana tarifini askitom:26:

elossa arkadasımıZIN topiğinden aldım canım tarifi istersen bakabilirsin link atmayı bilmiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…