- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 35
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.541
tamam canim gorusuruz yinebende çıkıyorum kızlar
akşama gelebilirsem görüşmek üzere
hıııı sağolun kızlar bana da bu gaz lazımdı:)) hemen kalkıyorum işlere koyuluyorum.kolay gelsin sizlere de
benim buyuk cadi uyudu hadi darisi basina vuslatcim
anam cocuk uyusa insan bi telaslaniyo uyumasa ayri
ee vuslatcim sen 4 cocukla bizden iyi gidiyosun valla helal olsun tum islerini bitirmisin
bende yazliklari kaldirirken duzenledimdi ama yine azicik karismislar gibi
oooohhhh bugün rahatsın
bvenim bugünkü işler
yatakları ve evi toplamak
süpür sil toz al
yemek yap
wc-lavabo-banyo temizlemek
ütü var ama büyük ihtimalle başka bahara
kızımın tahlil sonucunu almaya gitmek
k.v. nin evini süpür sil toz al wc ve lavabosunu yıka
akşama da eşimin teyzesine yaprak sarmaya gidicem
günaydın kızlar bugünkü işlerim evi toparlıycam, beyazlarımı makinaya atıcam balkonumu yıkıycam,bide yemek yapıcam bu kadar 1 saatte bitiririm artıkın
kizim vuslat benim kucuk cadi deyince ben de ona istinaden buyuk cadi dedim benimkine o benim emzikli cadimya kısım sende başka cadı varmıki ona büyük diyosun
hem senin benim prensesime ne diye cadı diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
bekliyoruz benim isler tamam bi tek yemek kaldiya iş yaparken bişeyleri atmaya bayılıyorumbişeyleri atınca evi daha toplu kendimi daha hafif hissediyorum nereden başlayacağıma karar verdim ve başladım artık bitirince yazarım neler yaptığımı
benim işler bitti yemek yapıyorum şun an patlıcan sarma burdan aldım tarifi bakalım güzel olcakmı
benim işler bitti yemek yapıyorum şun an patlıcan sarma burdan aldım tarifi bakalım güzel olcakmı
ne bilim canım normalde bu kadar uyumuyo ya hastamı olucak acaba dedim
azerinim benim özel güçlerim var hemencecik bitiriveriyom
şaka bi yana canım 15 yaşında başladım ev işine çamaşır makinemiz bile yoktu 8 kişinin çamaşırını elde yıkıyoduk rahmatli anneciğimle
yetiştirmek için hep hızlı hızlı dinlenmeden yapardıkartık o zamnlarda alışkanlık kaldı sanki bi yetişecekmiş gibi hep hızlı yaparım işlerimi
tik kaldı tiikk
[/B]
ewet canım dünden çogu işimi yapmıştım bugün temzilik yoktu sadece yemege ayırdım günümüne bilim canım normalde bu kadar uyumuyo ya hastamı olucak acaba dedim
azerinim benim özel güçlerim var hemencecik bitiriveriyom
şaka bi yana canım 15 yaşında başladım ev işine çamaşır makinemiz bile yoktu 8 kişinin çamaşırını elde yıkıyoduk rahmatli anneciğimle
yetiştirmek için hep hızlı hızlı dinlenmeden yapardıkartık o zamnlarda alışkanlık kaldı sanki bi yere yetişecekmiş gibi hep hızlı yaparım işlerimi
tik kaldı tiikk
maşallah canım sana Allah güç kuvvet versinnbanada biraz sarma gönder kızımın okuluna yerli malı için
bi daha bana zahmet olmasıın
tünaydın canıımmsen de rahatsın bugün fazla bi işin yokmuş bende bugün yan gel yat yapıcam bugün tatil bana
kizim vuslat benim kucuk cadi deyince ben de ona istinaden buyuk cadi dedim benimkine o benim emzikli cadim
bekliyoruz benim isler tamam bi tek yemek kaldi
o da ne kiz yazsana tarifini askitom:26:
sevgiyle yapılan her yemek güzel olur ask cıımm
ewet cnm aşk kadınıyım zati ben aşkımı sevgimi katmadan olmaz
ask kadiniymis yesinler senin askini askitom
ah canim ya ben de 15 yasinda basladim anneme yardima ama seninki daha zormus oyle 8 kisinin kiyafetini elde yikamak falan
bi de kot pantolonları yere serip halı gibi fırçalardık
oy oyy yerim yerim siirlenice de ne ka tatli oliihıh dalga geç sen benlene varmış benim aşkımda
bi de kot pantolonları yere serip halı gibi fırçalardık