İyi günler herkese. Birkaç gün önce yeni bir eve taşındım şimdi siz hanımlara 2 sorum var
1-) duşakabinlerin kireç tutması nasıl önlenir. Sürekli silmek dışında tabi. Aradığım böyle kesin çözüm olabilecek şeyler örneğin su geçirmez sprey varmış sanırım kullanan var mı aranızda ? Veya şeffaf yapışkanlı folyo ile mi kaplasam.
2-) 2. Soruya gelecek olursam giyinme odasının kapısı ve rafların kapağı yok. Tasarımı o şekilde yapılmış. Haliyle asılan kıyafetler hep toz olur.
Ben buraya nasıl bir çözüm bulabilirim cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden giyinme odasının fotoğraflarını paylaşıyorum bu şekilde odanın içinde ayrı bir bölüm gibi yapılmış kapısız ve kapaksız
Giyinme odası tasarımı öyle yapılır zaten, odanın kapısını sürekli kapalı tutarsınız ve toz olmaz.İyi günler herkese. Birkaç gün önce yeni bir eve taşındım şimdi siz hanımlara 2 sorum var
1-) duşakabinlerin kireç tutması nasıl önlenir. Sürekli silmek dışında tabi. Aradığım böyle kesin çözüm olabilecek şeyler örneğin su geçirmez sprey varmış sanırım kullanan var mı aranızda ? Veya şeffaf yapışkanlı folyo ile mi kaplasam.
2-) 2. Soruya gelecek olursam giyinme odasının kapısı ve rafların kapağı yok. Tasarımı o şekilde yapılmış. Haliyle asılan kıyafetler hep toz olur.
Ben buraya nasıl bir çözüm bulabilirim cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden giyinme odasının fotoğraflarını paylaşıyorum bu şekilde odanın içinde ayrı bir bölüm gibi yapılmış kapısız ve kapaksız
Çok oluyor toz benim evim yav 2 tane kedi var belki o yüzdenDusakabine cozum yok. Cozum olarak uzerine yapacaginiz şeyin de yuzeyi kirec tutar leke olur. Sık sık temizleyeceksiniz. Biraz lekeyi de kafaya takmayacaksiniz olacak bitecek. Giyinme odasina acik raflara sık kullanilan kiyafetleri koyarsaniz toz olmaz. Ne kadar toz olabilir ki en fazla zaten. Her seye bu kadar titizlenirseniz hayat gecmez
Benim eski evlerimde bu şekilde değildi yeni nesil evlerde daha çok böyle görüyorum ve hiç sevmiyorumGiyinme odası tasarımı öyle yapılır zaten, odanın kapısını sürekli kapalı tutarsınız ve toz olmaz.
Orayı büyük bi dolap gibi düşünün, dolapların kapılarını nasıl sürekli kapalı tutuyorsak, öyle kapalı duracak.
Valla billa geçen gün oteldeydim duş alırken onu düşündüm bunlar ne yapıyor da böyle cam gibi kalıyor diyeYa o dusakabinin bir cozumu var. Oteller kullaniyor ama ne oldugunu bilmiyorum. Bilen biri cikar bence.
Bunu da evime gelen abla öğretmisti öyle güzel temizliyünce uygulamalı gösterdiBen haftada bir dusakabin icin ucuz bi sampuanı tele biraz sıkıyorum tel yoksa süngerde olur bir güzel her tarafı köpüklüyorum ovalıyorum sonra su döküyorum baya temiz oluyor en son bu cözümü buldum gayet ise yarıyor
Yumuşatıcı ile silin her sildiğinizde baya etkili oluyor biraz bekletin sonra silin bir kanalda görmüştüm bunu öyle yapıyorum bayadırValla billa geçen gün oteldeydim duş alırken onu düşündüm bunlar ne yapıyor da böyle cam gibi kalıyor diye