- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 448
-
- Konu Sahibi kaymerikaa
bence hiç düşünme ev kendinizinsecocuk yok. evde inşallah kendmizin. tapuyu alacagz. ben dara dusmek istemiyorum da
tsk ederim canmBence gecinirsiniz Allahin izniyle. Allah kolaylik versin..
kara liste gibi olmuss :)ev kendinizinmiş, İstanbul gibi pahalı bi şehirde değildir heralde bence gayet güzel geçinip birikim yapabilirsiniz yine de gider listesi istiyorsanız
Elektrik:
Su:
Doğalgaz:
Telefonlar:
İnternet:
Apartman aidatı:
Kredi Kartı:
Market harcamaları:
Pazar masrafları:
Ekmek:
Ulaşım masrafları:
Eve arada küçük yeni eşyalar:
Sağlık harcamaları:
Giyim:
Dışarda yemek:
Sinema:
Yardım:
Birikim:
İşyerinde yemek:
Diğer:
bence en iyisi bir ajanda alıp her ay böyle bir liste hazırlayıp her masrafı not etmek listedekiler kişiye ve yere göre değişir
evimiz var alti milyarda kredi cekmistik onu ödüyoruz simdi. Onlar bitmek uzere. ayri eve cikmak icin tek bi copumuz bile yok o yuzden onlari alirken borca girecegiz mecbur. aylik bi milyar o borclara gitse bi bucuk milyarla da gecniriz. insallahKendi eviniz ve Kayseridesiniz, bence gecinebilirsiniz kolaylıkla.
Borcunuz varmı halihazırda yada eve alacağınız eşyalar var ise onlarında ödemelerini dikkate alarak bir hesaplama yapabilirsiniz yinede emin olmak için.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Biz yillardir 1000 ile geciniyoruz :) huzur olsun gerisi teferruat..kizlar daha önceki konularimda da bahsettigim gibi kayinanamgille yasiyoruz. ayri eve cikmayi DÜŞÜNÜYORUM. bir eve ayda ne masraflar çıkar bana soyler misiniz. nereye ne kadar para gider elimizde ne kadar para kalir. 1500 lira maas aliyor esim genelde. bende ise girince inşallah 1000 lirada benden gelir. ona gore bana bir liste yapar misiniz.