Ev için kondüsyon bisikleti tavsiyeleriniz ......

eylultamer

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
916
14
selam arkadaşlar ,

bir süredir spor salonuna gidip spor yapıyordum ama iş çıkışı salona gidip tekrar geç vakitte eve dönmek çok yorucu oldu maalesef , bende sporumu evde yapmaya karar verdim .
eve leg magic aletini ve kondüsyon bisikleti alacağım , sizlerden evde kullanıpta memnun kaldığınız bisiklet modellerini ve markalarını rica ediyorum, yalnız şöyle büyük birşey olmamalı yerim dar gerçekten .

yardımcı olursanız çok sevinirim tşkler şimdiden a.s.

ben kullanıyorum kondüsyon bisikleti. markası voit bk- 175. çok büyük de değil fazla yer kaplamıyor. memnunum. dynamic koşu bandı alınca hediye vermişlerdi iyiki vermişler koşu bandından çok bisikleti kullanıyorum. faydasını görürsün inşallah canım:)

bende araştırıyorum 1 2 gune kadar alıcam ındırımde buldum bı yerde kulanıpta faydasını goren varsa ve paylasırsa sevınırım :))

ben de 2 ay önce voit eliptik bisiklet aldım. hergün 30 dk durmadan yapıyorum. fena terletiyo. gün içerisinde 30 dk yeterli mi bilmiyorum. bilgisi olan var mı acaba

evet bende de var eliptik bisiklet ben de 15 dk ile başladım.Günlük ne kadar yapılmalı ben de merak etmiyor değilim..

Arkadaşlar sitemizde spor salonu açıldığından dolayı elimdeki eliptik bisikleti uygun fiyata satıyorum, ilgilenenler olursa mesaj atabilir.

Kondisyon bisikleti yerine eliptik bisiklet almak daha mantıklı. Vucudun her yerini çalıştırıyor.Bende var çok memnunum. Birde ses çıkarmasa(

Kondisyon bisikleti yerine eliptik bisiklet almak daha mantıklı. Vucudun her yerini çalıştırıyor.Bende var çok memnunum. Birde ses çıkarmasa(

ooff ses yüzünden (bir de dizde ağrı yapmıştı) yürüyüş bandını sattık, ben de eliptik bisiklete niyetleniyordum. bu da mı ses yapıyor :gitme:

bende 2 gun once kondisyon bisikleti aldim markasi davina, maknetik oldugu icin ses felan cikarmiyor memnun kaldim acikcasi

Bende kondisyon bisikleti aldım violet gibi bişey markası fakat cevırme ayarı cok dusuk yukselmıyorda cok faydalı olduguna ınanmıyorum gercı uzun soluklu kullanmadım tekrar baslıcam ayrıntıları ve markasını detaylı bıldırırım...

Arkadaşlar sitemizde spor salonu açıldığından dolayı elimdeki eliptik bisikleti uygun fiyata satıyorum, ilgilenenler olursa mesaj atabilir.

zeynepcm ben eliptk bısıklet almayı dusunuyorum ama senın gıbı bole elınden cıkarmak ısteyen var ıse eger dusunebılrım maıllerınız beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…