Bedenin kac cnm bende hepsi var sifirEvde giymek için alt üst olabilir sadece alt olabilir veya yöne evde giymek için Tayt olabilir elinde olan varsa resimi ve fiyatı ile birlikte yuklerse sevirim
Evet pardon beden belirtmemisim tam beden soyleyemesemde boy 170 kilo 63Bedenin kac cnm bende hepsi var sifir
Sayfanıza baktım ama 2 tane girebildim başka var mı acabaEvde giymek için alt üst olabilir sadece alt olabilir veya yöne evde giymek için Tayt olabilir elinde olan varsa resimi ve fiyatı ile birlikte yuklerse sevirim
Bendekiler tam uyar ... bu takimdan bende 2 tane var birini kendim giyiyorum cok kullanisli 40 tl yanina siyah tayti hediye ederimEvet pardon beden belirtmemisim tam beden soyleyemesemde boy 170 kilo 63
Esneklik payı varsa m olabilir veya l
kac bedensınız bende hem takım var hemde sadece alt varEvde giymek için alt üst olabilir sadece alt olabilir veya yöne evde giymek için Tayt olabilir elinde olan varsa resimi ve fiyatı ile birlikte yuklerse sevirim
Evde giymek için alt üst olabilir sadece alt olabilir veya yöne evde giymek için Tayt olabilir elinde olan varsa resimi ve fiyatı ile birlikte yuklerse sevirim
Ilginiz için teşekkür ederim ama bü tarz aramiyirum ozur dilerimBendekiler tam uyar ... bu takimdan bende 2 tane var birini kendim giyiyorum cok kullanisli 40 tl yanina siyah tayti hediye ederim
Rica ederim iyi aksamlar :)Ilginiz için teşekkür ederim ama bü tarz aramiyirum ozur dilerim
Ben biraz daha uygun fiyatlı arıyorum alt üst 50 artı kargo ben o fiyata sıfır burdada bulabilirim çok tesekkurlerEki Görüntüle 1708852
konum asagıdadır bastakı takım sondakı sadece alttır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hirka-ayakk-c-dior-mkyj-pc-utu-sacbkm.803736/
evet sıfır oldugu 50 tl yazdım Etıketı 160 kusur uzerınde..Ben tesekkur ederımBen biraz daha uygun fiyatlı arıyorum alt üst 50 artı kargo ben o fiyata sıfır burdada bulabilirim çok tesekkurler
Canm mrb bende altüst takım reebok orijinal takım var altı hiç giyilmedi üstü temiz kullanılmış takım olarak 30 TL düşünüyorum birde adidas orjinal eşofman altıvvar oda sıfırcanm hhiç kullanılmadı oda 30 TLEvde giymek için alt üst olabilir sadece alt olabilir veya yöne evde giymek için Tayt olabilir elinde olan varsa resimi ve fiyatı ile birlikte yuklerse sevirim
Biroyle anlaştım aldım canım çok sagol ilgin icinCanm mrb bende altüst takım reebok orijinal takım var altı hiç giyilmedi üstü temiz kullanılmış takım olarak 30 TL düşünüyorum birde adidas orjinal eşofman altıvvar oda sıfırcanm hhiç kullanılmadı oda 30 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?