Artık dayanamıyorum bunalıyorum. Ben mi büyütüyorm yoksa gerçekten benim gördüğüm gibi büyük problem var mi? 24 yaşındaym. yazın çalışıyorum kışları boştaym çalışmıyorm Kasım gibi sezonm bitiyor. Yazları yatılı kaldığım icin eve sadce izin gunlermde falan geliyorum. Evimiz köy gibi bi mahallede sayılır çarşıya dolmuslr la gidiliyor yarim saat falan. Benim sorunum ben normal diğer insanlar gibi her isteğimde carsiya gidip arkadaşlarmla gezemiyorm. Evden cikarken bi izin almak ölüm iki uc gün onceden planini yapıyorum. Anne ben carsiya gidicm dedgmde hemen suratı düşüyor ne işin var napcan diyo benim zaten o halini görünce gitme hevesim falan kalmıyor. Gitmem icin illa cok onemli bi nedenim olacak her zman yalan soylememi istiyorlar benden deli oluyorm artk. Mahallede hiç benim yaşıtm biri yok zaten yazlari evde olmadigim icin kimseyide tanımıyorum pek. Abimler carsida oturuyor onlara gideyim bi iki gün kalayim yegenimle vakit gecireyim diyorm hemen surat asılıyo. Onlar bize gelsn soylede dio. Evde annem babam bn yaşıyorz. Erkendn odaya kapanıyorm surekli tv tel internet böyle paranoyak biri oldum. Öğlen 12ye kadar uyuyorm kalktm kahvaltı yaptm zaten aksam oluyor hergun ayni seylri yaşıyorum ya hayatmda farklı bisi yok. Komsu falan gelse hemen odaya kaçıyorum kimseyi görmeye falan kafam kaldırmıyor halbuki yazın çalışırken öyle degil. Ben her ülkeden insanlarla muhabbet ediyorum ilgileniyorum ve cevrem tarafndn cok seviliyorum canayakinlgmdn dolayi ama eve gelince kimseyle konusmk dahi istemiyorum icine kapanık biri oluyorm. Is Arkadaslarmn cogu su an tatile çıktılar yazin çalışıp kışın da geziyorlar bende gezmek istiyorum farklı bi şehre gitmek istiyorum ama daha carsiya bile gidemiyorum. Ben mi büyütüyorm acaba ? Aranızda bu halde olan var mi ? Napmam gerekiyor yaşımn en guzel zmannda ot gibi yaşıyorum. Sırf bu yüzden evlenip gitmk istiorm. Evliliği düşünmuyorm biraz daha beklemk istiyorm ama en azndn esimle gezip bisiler yaparm diyorm.
NOT: arkadaşlar turizmde otelde on büro sefiyim resepsiyonda 16:00-00:00shiftnde çalışıyorm o saatte eve gelmk zor olacagi icin ve ayni otelde abim çalışıyor yazlı kışlı. O yuzden yatılı kalmama karışmıyorlar abim oldugu icin yanımda.
NOT: arkadaşlar turizmde otelde on büro sefiyim resepsiyonda 16:00-00:00shiftnde çalışıyorm o saatte eve gelmk zor olacagi icin ve ayni otelde abim çalışıyor yazlı kışlı. O yuzden yatılı kalmama karışmıyorlar abim oldugu icin yanımda.
Son düzenleme: