• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hapsi :(((((

Kemkum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
155
28
43
34
Muğla
Artık dayanamıyorum bunalıyorum. Ben mi büyütüyorm yoksa gerçekten benim gördüğüm gibi büyük problem var mi? 24 yaşındaym. yazın çalışıyorum kışları boştaym çalışmıyorm Kasım gibi sezonm bitiyor. Yazları yatılı kaldığım icin eve sadce izin gunlermde falan geliyorum. Evimiz köy gibi bi mahallede sayılır çarşıya dolmuslr la gidiliyor yarim saat falan. Benim sorunum ben normal diğer insanlar gibi her isteğimde carsiya gidip arkadaşlarmla gezemiyorm. Evden cikarken bi izin almak ölüm iki uc gün onceden planini yapıyorum. Anne ben carsiya gidicm dedgmde hemen suratı düşüyor ne işin var napcan diyo benim zaten o halini görünce gitme hevesim falan kalmıyor. Gitmem icin illa cok onemli bi nedenim olacak her zman yalan soylememi istiyorlar benden deli oluyorm artk. Mahallede hiç benim yaşıtm biri yok zaten yazlari evde olmadigim icin kimseyide tanımıyorum pek. Abimler carsida oturuyor onlara gideyim bi iki gün kalayim yegenimle vakit gecireyim diyorm hemen surat asılıyo. Onlar bize gelsn soylede dio. Evde annem babam bn yaşıyorz. Erkendn odaya kapanıyorm surekli tv tel internet böyle paranoyak biri oldum. Öğlen 12ye kadar uyuyorm kalktm kahvaltı yaptm zaten aksam oluyor hergun ayni seylri yaşıyorum ya hayatmda farklı bisi yok. Komsu falan gelse hemen odaya kaçıyorum kimseyi görmeye falan kafam kaldırmıyor halbuki yazın çalışırken öyle degil. Ben her ülkeden insanlarla muhabbet ediyorum ilgileniyorum ve cevrem tarafndn cok seviliyorum canayakinlgmdn dolayi ama eve gelince kimseyle konusmk dahi istemiyorum icine kapanık biri oluyorm. Is Arkadaslarmn cogu su an tatile çıktılar yazin çalışıp kışın da geziyorlar bende gezmek istiyorum farklı bi şehre gitmek istiyorum ama daha carsiya bile gidemiyorum. Ben mi büyütüyorm acaba ? Aranızda bu halde olan var mi ? Napmam gerekiyor yaşımn en guzel zmannda ot gibi yaşıyorum. Sırf bu yüzden evlenip gitmk istiorm. Evliliği düşünmuyorm biraz daha beklemk istiyorm ama en azndn esimle gezip bisiler yaparm diyorm. :KK43:
NOT: arkadaşlar turizmde otelde on büro sefiyim resepsiyonda 16:00-00:00shiftnde çalışıyorm o saatte eve gelmk zor olacagi icin ve ayni otelde abim çalışıyor yazlı kışlı. O yuzden yatılı kalmama karışmıyorlar abim oldugu icin yanımda.

Son düzenleme:
çalışırken hafta sonları eve geliyorum diyosun .çarşıya göndermeyen insanlar seni nasıl böyle bir işte çalıştırıyolarki eğer okadar tutucularsa bu şekilde de çalışmana izin vermezler diye düşündüm.

Bu kadar sorgulayan aıle..yazın eve gelmeden calışmana nasıl ızın verıyor?

Kış içinde bi iş bul kendine derim..
Otelde resepsiyonda on büro sefiyim. Ayni otelde diger abim çalışıyor o surekli orda o yuzden abimle birlikte oldugumuz için yatılı kalmama izin veriyorlar yoksa kesinlikle izin vermezler

Bu kadar sorgulayan aıle..yazın eve gelmeden calışmana nasıl ızın verıyor?

Kış içinde bi iş bul kendine derim..

Bana da bu ilginç geldi?
Çok da tutucu değiller demek.

Benim ailem gezmelerime karışmazdı ama öyle bir işe hayatta izin vermedi mesela :)

Ben olsam alırım karşıma.
Bu saçma duruma dikkat çekerim.
Farkında mısınız izin verdiğiniz şey ve vermediğiniz şeyler çok komik diye.

Bir de izin almak yerine haber verme olayına geç.
Anne ben çarşamba Seda ile şuraya gideceğim haberin olsun gibi..
Geç dönmem diye sustur.
Ufak ufak alıştır.. :)

sürekli bir iş bulsanız ? Turizm mi ne bu sezonluk iş ?

Ben de anlamadım yazın serbest kışın mı ev hapsindesin?
kışında çalış o zaman al sana çözüm :KK59:

çalışırken hafta sonları eve geliyorum diyosun .çarşıya göndermeyen insanlar seni nasıl böyle bir işte çalıştırıyolarki eğer okadar tutucularsa bu şekilde de çalışmana izin vermezler diye düşündüm.
Otelde resepsiyonda on büro sefiyim. Ayni otelde diger abim çalışıyor o surekli orda o yuzden abimle birlikte oldugumuz için yatılı kalmama izin veriyorlar yoksa kesinlikle izinvermezler

1

Otelde resepsiyonda on büro sefiyim. Ayni otelde diger abim çalışıyor o surekli orda o yuzden abimle birlikte oldugumuz için yatılı kalmama izin veriyorlar yoksa kesinlikle izin vermezler
Ozaman abinle bu konuyu konuşcaksın..
Oda anne babanı yola getırecek..
Belirli bi yaştan sonra evde abilerin borusu daha çok otebiliyor..

Evet ya ailen mi biraz tutarsiz yoksa ben mi yalnis anladin yazin eve sadece hafta sonu geliyosun kisin carsiya bile zor gidiyorsun bana bu durum cokk tutarsiz geldi dogrusu.

Artık dayanamıyorum bunalıyorum. Ben mi büyütüyorm yoksa gerçekten benim gördüğüm gibi büyük problem var mi? 24 yaşındaym. yazın çalışıyorum kışları boştaym çalışmıyorm Kasım gibi sezonm bitiyor. Yazları yatılı kaldığım icin eve sadce izin gunlermde falan geliyorum. Evimiz köy gibi bi mahallede sayılır çarşıya dolmuslr la gidiliyor yarim saat falan. Benim sorunum ben normal diğer insanlar gibi her isteğimde carsiya gidip arkadaşlarmla gezemiyorm. Evden cikarken bi izin almak ölüm iki uc gün onceden planini yapıyorum. Anne ben carsiya gidicm dedgmde hemen suratı düşüyor ne işin var napcan diyo benim zaten o halini görünce gitme hevesim falan kalmıyor. Gitmem icin illa cok onemli bi nedenim olacak her zman yalan soylememi istiyorlar benden deli oluyorm artk. Mahallede hiç benim yaşıtm biri yok zaten yazlari evde olmadigim icin kimseyide tanımıyorum pek. Abimler carsida oturuyor onlara gideyim bi iki gün kalayim yegenimle vakit gecireyim diyorm hemen surat asılıyo. Onlar bize gelsn soylede dio. Evde annem babam bn yaşıyorz. Erkendn odaya kapanıyorm surekli tv tel internet böyle paranoyak biri oldum. Öğlen 12ye kadar uyuyorm kalktm kahvaltı yaptm zaten aksam oluyor hergun ayni seylri yaşıyorum ya hayatmda farklı bisi yok. Komsu falan gelse hemen odaya kaçıyorum kimseyi görmeye falan kafam kaldırmıyor halbuki yazın çalışırken öyle degil. Ben her ülkeden insanlarla muhabbet ediyorum ilgileniyorum ve cevrem tarafndn cok seviliyorum canayakinlgmdn dolayi ama eve gelince kimseyle konusmk dahi istemiyorum icine kapanık biri oluyorm. Is Arkadaslarmn cogu su an tatile çıktılar yazin çalışıp kışın da geziyorlar bende gezmek istiyorum farklı bi şehre gitmek istiyorum ama daha carsiya bile gidemiyorum. Ben mi büyütüyorm acaba ? Aranızda bu halde olan var mi ? Napmam gerekiyor yaşımn en guzel zmannda ot gibi yaşıyorum. Sırf bu yüzden evlenip gitmk istiorm. Evliliği düşünmuyorm biraz daha beklemk istiyorm ama en azndn esimle gezip bisiler yaparm diyorm. :KK43:
Evden çıkmama durumumuz aynı. Benim annem sadece sevgilim varken huysuzluk yapıyo gün aşırı sevgilimle 2 3 saat beraber oluyoruz. Sinir oluyorum bu duruma evlenince bitecek sabrediyorum

başka şehir, başka devamlı bir iş bulmadıktan sonra biraz zor.
her seferinde o tartışmalar yaşanır öteki türlü, siz de onlar da umursamamaya başlayacaklar, iki taraf da alışacak duruma.

ayyy anlıyorum sizi o ev hapsini evliliği kurtuluş yolu gibi görmenizi falan çok iyi anlıyorum gerçekten:KK14:

o modellerden bende de var çünkü.he birde öyle başka şehirde yatılı çalışmakmış falan asla ve asla izin vermeyeceği şeylerdir.tabi sizin abiniz varmış aynı otelde ama bizde öyle bir durumda kurtarmaz beni yani.

ev hapsi.tam anlamıyla ve en kısa yoldan özeti bu! o_O

benimde tek kurtuluşum çalışmak ama işte beğendiremiyorum ya ne güzel.:KK20:

Ailen bu kadar tutucu seni otelde nasıl çalıştırıyor. Otelcilik mezunuyum staj Yaptım çok Saygın kaliteli güya bir otelde diplomayı aldım ve başka iş buldum. Ne rezil ne berbat bir yer OLDUĞUNU abin senden iyi biliyordur aslında ilginç geldi!

Val
Ailen bu kadar tutucu seni otelde nasıl çalıştırıyor. Otelcilik mezunuyum staj Yaptım çok Saygın kaliteli güya bir otelde diplomayı aldım ve başka iş buldum. Ne rezil ne berbat bir yer OLDUĞUNU abin senden iyi biliyordur aslında ilginç geldi!
Çalıştığım otel aile oteli diyebilirm. Dediginiz gibi öyle iğrenç olan yerler var bnde turizm mezunuyum. Iki tane dilim var ve bunu kullanabilcim baska bi meslk dalı yok. Otelmz öyle aklnza geldigi gibi gunlk müşterilere degil haftalk genellkle yabanci misafirler ağırlıyor. Abimin eşide yani yengem otel müdürü . Calstgm yer evim gibi diyebilirim.

Turistik yerlerde kış sezonu diye bir şey yok şu an çalıştığın otelde de bayrağı abinle yengen devralmıştır desem ki yüksel müdürlük gibi bir konuma eriş şu an bulunduğun yerde pek mümkün görünmüyor abinin bildiği güvendiği başka bir otel yokmu? Orada yükselmeye çalışsan? Bildiğim kadarıyla müdürler otel boş olsa da yaz kış çalışıyorlar

Back
X