ya aslında o kadar dgeil ama kendime olan butceden bunları kullanıyorum vicdan azabı cekıyroum mesela anneme diyroum sen bizle yasayan ne güzel kar ederim annem 1 saatte 3 cesit yemek yapan cinsten bende yapırym ama sıkılıyroum esim gececiyken zatem yemek yapmıyorum sabahtcıykende 4 gun yapıyosam 2 gunde esim gececi kalıyo iste o iste yıyo ne biliyim her aksam mesela söyle corbadan salataya pialava etli bi yemek bulsam ne güzel saglıklı saglıklı yerim hani ben cesit yemegi severim ama esim aksam 8 de geliyo 5 gibi bagzem atıstırmıs oluyo öyle ietsgiim gibi sofra yapamıyrom corba yaparsım sulu yemek yapamam yemez anlamında köfte pilav cacık yapada bezelya pilav cacık türlü makarna salata hani yapsamda esim bu kadar cesidi yemez yemedimine ben cinnet geciriyorum offf icimi döktüm bee
dondurucun dolu olsun. örneğin nohut yapacaksam fazla fazla haşlarım; kullanacağımı kullanır kalanı dondurucuya atarım.
doğranmış maydanozum bile vardır dondurucumda.
köfte yaparım fazla fazla o da dondurucuda olur (et sevdiğin için söylüyorum).
yemek yapman da kısa sürer. mümkün olduğunca dışarıda yememeye çalışıyorum... olur bazen üst üste denk gelir de sürekli böyle besleniyorsan zararlı senin için de...
ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama 6-7 ay benim de yemek yapmam çok uzun sürüyordu şimdi 1 saatte 3 çeşit yemek çıkıyor...
eşimin nöbetleri var benim de bu gece de nöbetçi dün akşamdan kalan çorbam vardı bugün de dondurucudaki köftelerden kızarttım biraz da makarna haşladım yoğurtla yedim.
köfteleri tost makinesinde pişirirsen tam mangal gibi olmasa da biraz ızgara tadı oluyor.
eşim yeşil mercimek yemek olarak yemez mesela; canım çektiğinde kendime yemeğini yapıyorum eşime de sulandırıp blenderda çektim mi çorba olmuş oluyor. yemek çeşidi çok olabilir ama az az koyarsanız yiyebilir.
ıspanak yemek yapmamı istemez; ben de börek yapıyorum bayıla bayıla yiyor.
karnıbaharı da yemeğini yemez sanıyordum fırında beşamel soslu yapıyordum bir gün yemeğini yaptım etli onu da yemeye başladı benden iştahlı yiyor.
tavuk da pek sevmez kırmızı etçidir bahsettiğin gibi ama onu da farklı tariflerle yediriyorum :)
uzun oldu k.bakma