ev hanımlıgı ve ben

E kuzum sen canının istediğini her an dışarıdan yiyebilecek maddi güce sahipsen niye vicdan azabı çekiyorsun? Maşallah köfteler pirzolalar gayet sağlıklı bir hayat. Arada sebze de ye ama :KK48:
ya aslında o kadar dgeil ama kendime olan butceden bunları kullanıyorum vicdan azabı cekıyroum mesela anneme diyroum sen bizle yasayan ne güzel kar ederim annem 1 saatte 3 cesit yemek yapan cinsten bende yapırym ama sıkılıyroum esim gececiyken zatem yemek yapmıyorum sabahtcıykende 4 gun yapıyosam 2 gunde esim gececi kalıyo iste o iste yıyo ne biliyim her aksam mesela söyle corbadan salataya pialava etli bi yemek bulsam ne güzel saglıklı saglıklı yerim hani ben cesit yemegi severim ama esim aksam 8 de geliyo 5 gibi bagzem atıstırmıs oluyo öyle ietsgiim gibi sofra yapamıyrom corba yaparsım sulu yemek yapamam yemez anlamında köfte pilav cacık yapada bezelya pilav cacık türlü makarna salata hani yapsamda esim bu kadar cesidi yemez yemedimine ben cinnet geciriyorum offf icimi döktüm bee

Geçen günde babam benden 100 lira doğalgaz parası istiyor nasıl ödeyeceğim borçlarım var diye konu açmıştın. kocam gece çalışırken evde kalamıyorum dedin. Derdin bir öyle bir böyle.
babam kendi evinde yattıgı oda icin para istiyo dedim borclarım norml 1000tl dısarı 1000 de bize ii oku konuları be canım yazmak icin yazanlardan olma

pek faasfood gibi degil ama genede mesea gece yarısı aklıma gelir kuzu pirzola yada bu aksam 11 12 de cıkan maceracı vs programları varya orda bse görürsem köfte döner et ile ilgili seyler beni cezbediyo hani kimisinde canta ayakkab hastalıgı avrdır yada parfum benimkide bu 4 gundur dısardan spiaris yuhh diyrum baska bşsey demiyorzm carsamba arkadaslarla bulustuk kumpr yaptık persembe benim canım köfte cekti cuma kuzenlerle gezdik iskender yaptık dün ben alsıverise gittim popoyes yaptım ve suan canım deli gibi döner istiyo söyle ince ekmegin arasına icinde tursu patetes bide ayran offf cok kötüyüm

:KK57::KK57::KK57: e kendiniz yapabiliyormussunuz. Neden disardan istiyorsunuz ki? Popeyes iskender yaptik diyorsun anlamadim ki ben

Kolay kolay dışardan yemek söylemem.
canım ne istiyorsa oturur yaparım.eğer bilmiyorsam açarım neti ordan alırım tarifi.
Dışarıdan yenilen yemeklerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Eşim restoranda çalışıyor kolay kolay yemek getir demem.
Acaba lavaboya gitmeyede üşeniyomusun.

Nasil yani
valla yapan olsa bi güzel yenirde
Evinizde hic corba yada sebze yemegi pismez mi?Bence saka yapiyosunuz disarida yemek adi uzerinde disarida restorantta yada nebilim kafede yenileni guzeldir.Haa binde birrrrr cok caniniz ister ona amenna ama hersryinde bi dozu olmali....Evimde mutfagimda pisen yemegi hicbiseye degismem....

ayşe ben seni hani şu face de yediği içtiği herşeyi fotolayıp paylaşan tipler var ya aynı ona benzetiyorum.sen fotosunu koymak yerine adlarını sıralıyosun.ayıptır be karrrdeşim :KK45:
yok be canım bee kimi aldıgı ayakkabıyı paylasır kimi cantayı benimkide o hesap :)

Nasil yani

Evinizde hic corba yada sebze yemegi pismez mi?Bence saka yapiyosunuz disarida yemek adi uzerinde disarida restorantta yada nebilim kafede yenileni guzeldir.Haa binde birrrrr cok caniniz ister ona amenna ama hersryinde bi dozu olmali....Evimde mutfagimda pisen yemegi hicbiseye degismem....
aynen evdeki yemeyin takı bi baska canım ama benim yediklerim evde yapılamaz ki döner iskener köfte evdeki köfte güzel degil aldıgımız kasap var ama ben maglada severim evde tavadaki kfte güzel olmuyo ee suan da kıs yaz olsa her hafta mangal yapıyrouz zaten yada mesela esime ille yaparım corba yada sulu yemek o benden beter sebzenin bezelye ve taza fasulye dısında hic biseyini yemez tavuk yemez balık istemez karnıbahar ıspanak pırasa vs gibleri hic yemez o yemeyince bende yapıyrou anneme gidince ondan şstiyroum yapıyo bana

ya aslında o kadar dgeil ama kendime olan butceden bunları kullanıyorum vicdan azabı cekıyroum mesela anneme diyroum sen bizle yasayan ne güzel kar ederim annem 1 saatte 3 cesit yemek yapan cinsten bende yapırym ama sıkılıyroum esim gececiyken zatem yemek yapmıyorum sabahtcıykende 4 gun yapıyosam 2 gunde esim gececi kalıyo iste o iste yıyo ne biliyim her aksam mesela söyle corbadan salataya pialava etli bi yemek bulsam ne güzel saglıklı saglıklı yerim hani ben cesit yemegi severim ama esim aksam 8 de geliyo 5 gibi bagzem atıstırmıs oluyo öyle ietsgiim gibi sofra yapamıyrom corba yaparsım sulu yemek yapamam yemez anlamında köfte pilav cacık yapada bezelya pilav cacık türlü makarna salata hani yapsamda esim bu kadar cesidi yemez yemedimine ben cinnet geciriyorum offf icimi döktüm bee

dondurucun dolu olsun. örneğin nohut yapacaksam fazla fazla haşlarım; kullanacağımı kullanır kalanı dondurucuya atarım.
doğranmış maydanozum bile vardır dondurucumda.
köfte yaparım fazla fazla o da dondurucuda olur (et sevdiğin için söylüyorum).
yemek yapman da kısa sürer. mümkün olduğunca dışarıda yememeye çalışıyorum... olur bazen üst üste denk gelir de sürekli böyle besleniyorsan zararlı senin için de...
ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama 6-7 ay benim de yemek yapmam çok uzun sürüyordu şimdi 1 saatte 3 çeşit yemek çıkıyor...

eşimin nöbetleri var benim de bu gece de nöbetçi dün akşamdan kalan çorbam vardı bugün de dondurucudaki köftelerden kızarttım biraz da makarna haşladım yoğurtla yedim.
köfteleri tost makinesinde pişirirsen tam mangal gibi olmasa da biraz ızgara tadı oluyor.

eşim yeşil mercimek yemek olarak yemez mesela; canım çektiğinde kendime yemeğini yapıyorum eşime de sulandırıp blenderda çektim mi çorba olmuş oluyor. yemek çeşidi çok olabilir ama az az koyarsanız yiyebilir.
ıspanak yemek yapmamı istemez; ben de börek yapıyorum bayıla bayıla yiyor.
karnıbaharı da yemeğini yemez sanıyordum fırında beşamel soslu yapıyordum bir gün yemeğini yaptım etli onu da yemeye başladı benden iştahlı yiyor.
tavuk da pek sevmez kırmızı etçidir bahsettiğin gibi ama onu da farklı tariflerle yediriyorum :)

uzun oldu k.bakma

Fastfood bisüre sonra mahveder seni evinde kendin yemek pişirip yesen daha sağlıklı olur.. hiçbişey yapamıyosan bi hazır çorba yap al sana sağlıklı bi yiyecek eşin de geçde olsa eve geldiğinde açsa eğer çorba yer zaten geç saatte öyle ağır bişeyler yemekte sakıncalı.. Çorba en iyisi..:KK19:

ben nohut kuru fasulye falan seymiyorum yeemdim yemem de esim istedig zaman anneme yaptırıyorm 2 gnlük olarak alıyroum esim yiyo ısnapak karnıbahar tuvuk bunları asla yemez nasıl yaparsan yap ben besemelli yamekleri soslu yemekleri cok severim o nefret eder cok klasıktir yani öyle degisik tatlar sevmez bu arada 7 aylık degil 7 senelk evliyim canım :KK43: aksam yemeklerine gelincede butün gün calısmıs bi corba olurmu yemedigi zaman kızarım belki ben aileden etsiz yemek yemedim diye böyledim sofrada ille et olsun yada tavuk hani tek sebze pilav oldumu istagım kacıyor iste bagzen tavuk yediriyrum bide ilk zamanlar ben diyroum ne istiyosun aman yaparız biseyler tabi ben yapıyroum o elini sürmez takılma bu kadar diyodu zaten bekarkende girmezdim mutfaga benimd isimi geliyodu hani alt katta annem olsa valla her ay 200 vermeye razıyım yeterki salatasındna etine corbasına yemek yiyim kendim yapınca bagzen hosuma gidiyo bagzen yaparken doyuyorum diyolar ya öyle oluyo

Fastfood bisüre sonra mahveder seni evinde kendin yemek pişirip yesen daha sağlıklı olur.. hiçbişey yapamıyosan bi hazır çorba yap al sana sağlıklı bi yiyecek eşin de geçde olsa eve geldiğinde açsa eğer çorba yer zaten geç saatte öyle ağır bişeyler yemekte sakıncalı.. Çorba en iyisi..:KK19:
esimin tek sevdigi mantar corbası onuda yaparım ama o anasının taranasını sever kaynanam yolluyo cogunlukla ögün öncesi onu yaparı sulu yemek yapmadıysam

esimin tek sevdigi mantar corbası onuda yaparım ama o anasının taranasını sever kaynanam yolluyo cogunlukla ögün öncesi onu yaparı sulu yemek yapmadıysam
Tarifini al sende yapabiliyorsan yap.. Eşininde sevdiği çorba olması daha iyi.. Ama şimdi senin için kolaylık olsun diye söylüyorum, hazır çorbalarda çeşit çok ve doyurucu oluyor gerçekten.. :KK66:

ayşe dalga mı geçiyosun kuzum?

tamam anladık hep dışarıdan yiyosun.afiyet olsun da aynı düzeyde konu açıp beynimizin etini de yeme o bize kalsın bari.

kadesa anlamadım ben ne yapıyormuş arkadaş neden böyle dedin? :KK64:

Şu nefis denen şeyi biraz dizginlemeniz lazım kanımca...

Konunu pek anlayamadım ben hala niye vicdan azabı çekiyorsun ne var yani bunda..Maddi olarak mı sorun yaşıyorsun?

kadesa anlamadım ben ne yapıyormuş arkadaş neden böyle dedin? :KK64:

canım arkadaşın eşi çok maaş alan biri değil ama haftada 3-5 gün dışarıdan yemek söylüyorlarmış.ilk konusunda eşine acı adama yazık günah dedik ama kar etmedi.ayrıca adam gece de çalıştığı için konu sahibi annesinde kalıyormuş o geceler.babası da doğalgazı senin yüzünden çok açıyoruz çok para oluyor gibisinden laflar vuruyormuş.şimdi bütün bunları birleştirnce konu sahibi hala 5 gün köfte,iskender yiyorum yok babam bize maddi anlamda yardımcı değil vurguları yapınca ister istemez e bi yuh diyo insan.biraz mantıklı olmak lazım değil mi?

X