Ev Hanımları ve bayanlar Yardımmmmmm!!!

mehmetsym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
747
6
68
İzmir
bayanlar çamaşırlarınız için kullandıgınız güzel kokulu deterjan tavsıyelerınız..Neler kullanıosunuz ben hiç memnun dıılım

Son düzenleme:
bayanlar çamaşırlarınız için kullandıgınız güzel kokulu deterjan tavsıyelerınız..Neler kullanıosunuz ben hiç memnun dıılım

canım ben renklilerde perwoll canlı renkler kullanıyorum narin yünlülerde yine perwoll narin i kullanıyırumm siyahlarda da perwoll siyah inciyi kullanıyorum ve son olarakk beyazlarda da perwoll beyazı kullanıyorum

yumuşatıcı olarak da vernelin hibiskus & gül olanı kullanıyorum kırmızı bidonlu gayet memnunumm valla mis gibi kokar çamaşırlarım

renkliler için omo konsantre deterjan, beyazlar için alo beyaz ve yumuşatıcıdıa yumoş konsantre pembe olanı.hem temizliklerinden hemde kalıcı kokularından memnunum..

Son düzenleme:
hepsıne ayrı kullanmak zor olmuo cnm yaa bravo valla :)) bu arada beyazlarınız ne durumda nasıl mudahale edıosunuz onlara

hepsıne ayrı kullanmak zor olmuo cnm yaa bravo valla :)) bu arada beyazlarınız ne durumda nasıl mudahale edıosunuz onlara

yoooo valla ben de deterjan hastalığı olduğu içinn herşeye ayrı ayrı deterjan alırımm koca bi deterjan dolabım vardır mesela envaayii çeşitt vardır içinde

beyazlarda leke falan varsa ona da kosla beyaz kristal kullanıyorum hiç leke falan konusunda sıkıntı yaşamadım henüz

süper yaaa :)) bayıldım valla :) ben gebelıkten dolayı cok rahatsız oluorum detarjan kokularından fena bayıyo benı ondan deıstırmek ıstedım :)) tavsıyelerın ıyı oldu cnm ya saol valla

süper yaaa :)) bayıldım valla :) ben gebelıkten dolayı cok rahatsız oluorum detarjan kokularından fena bayıyo benı ondan deıstırmek ıstedım :)) tavsıyelerın ıyı oldu cnm ya saol valla

bende tazee hamileyimmmmmmmm Allah daim etsin canımmm

bnde kokuya karşı falan bişi yok şükürr bulantı var ve halsizlik ve uyku halii ve açlık hali başka yok

süper valla zaten hiç tavsiye etmem kokuya duyarlı olmak cok ıgrenc ALLAH senın kınıde daım etsın cnm saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.

süper valla zaten hiç tavsiye etmem kokuya duyarlı olmak cok ıgrenc ALLAH senın kınıde daım etsın cnm saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns.

aminn canım benimm inşallahhhhhhhh bu dediğim deterjanların kokouları çok hafif ama kalıcı canımm rahatsız edici değiller yanii tavsiye ederimm .. eğer gebelikle ilgili bi yere yazmıyosann seni temmuz anneleri topiğine beklerim

saol cnm yazdım oraya bı kackere takıp edıorum ALLAH nasıp ederse bende temmuz annesı olucam bı aksılık cıkmassa :))

bim den bulut diye bi yumuşatıcı markanın pembesini aldım çok gzl kokuyo..tavsiye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…