canım ben renklilerde perwoll canlı renkler kullanıyorum narin yünlülerde yine perwoll narin i kullanıyırumm siyahlarda da perwoll siyah inciyi kullanıyorum ve son olarakk beyazlarda da perwoll beyazı kullanıyorum
yumuşatıcı olarak da vernelin hibiskus & gül olanı kullanıyorum kırmızı bidonlu gayet memnunumm valla mis gibi kokar çamaşırlarım
renkliler için omo konsantre deterjan, beyazlar için alo beyaz ve yumuşatıcıdıa yumoş konsantre pembe olanı.hem temizliklerinden hemde kalıcı kokularından memnunum..
yoooo valla ben de deterjan hastalığı olduğu içinn herşeye ayrı ayrı deterjan alırımm koca bi deterjan dolabım vardır mesela envaayii çeşitt vardır içinde
beyazlarda leke falan varsa ona da kosla beyaz kristal kullanıyorum hiç leke falan konusunda sıkıntı yaşamadım henüz
süper yaaa :)) bayıldım valla :) ben gebelıkten dolayı cok rahatsız oluorum detarjan kokularından fena bayıyo benı ondan deıstırmek ıstedım :)) tavsıyelerın ıyı oldu cnm ya saol valla
süper yaaa :)) bayıldım valla :) ben gebelıkten dolayı cok rahatsız oluorum detarjan kokularından fena bayıyo benı ondan deıstırmek ıstedım :)) tavsıyelerın ıyı oldu cnm ya saol valla
aminn canım benimm inşallahhhhhhhh bu dediğim deterjanların kokouları çok hafif ama kalıcı canımm rahatsız edici değiller yanii tavsiye ederimm .. eğer gebelikle ilgili bi yere yazmıyosann seni temmuz anneleri topiğine beklerim
aminn canım benimm inşallahhhhhhhh bu dediğim deterjanların kokouları çok hafif ama kalıcı canımm rahatsız edici değiller yanii tavsiye ederimm .. eğer gebelikle ilgili bi yere yazmıyosann seni temmuz anneleri topiğine beklerim