• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev hanımları nasıl kazanç sağlıyabilirler

internette bir suru firma var onlarin urunlerini satiyosun/%40 karla kendin satabiliyosun cevren varsa guzel imkanlari var.oturmalarda gunlerde falan ıyı oluyo bir dene ıstersen...

benim yaptığım süper cam bezleri v.s katologla satış var 11 aydır yapıyorum ürünler kalitesine göre çok ucuz olduğu için iyi satıyorum.10 yıldır ismini vermeyeyim kozmetik ürünleri (katoloğla satış) satıyorum ama hiç düzgün getirisi yok ama bu bir çok ürünün bulunduğu bu iş gerçekten çok karlı satıştan kar ,prim ve puan la bayağı karlı .ve övünerek söylüyorum türk firması yani bu tarz bir iş arıyorsanız oturduğunuz yerden tavsiye ederim.

sevgiler...

home-agent olarak tabi ki..eğer konuşmayı seviyorlarsa ve sessiz bir çalışma ortamı sağlayabileceklerse.

gerçekten çok önemli bir konu aslında.Çalışan arkadaşlarımız, çalışmayan, ya da kendine uygun iş bulamayan ya da evde çalışmayı tercih eden arkadaşlarımıza yardımcı olabilirler ki, bir sürü arkadaşımız, temizliğe yardımcı arkadaşlar arıyor. Bu da çok gzüel bişey. Aynı zamanda çeyizi için ürünler yaptırmak isteyen, çeyizini hazırlatmak isteyen, el işi yaptırmak isteyen arkadaşlarımız da ilan versinler. Buradaki dayanışma çok güzel ve gerçekten evde ya da dışarda çalışmaya ihtiyacı olan arkadaşlarımız mevcut.

Back