Anket Ev hanımları mı daha mutlu çalışan bayanlar mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ev hanımları mı mutlu çalışanlar mı..??

• ev hanımları

OY: 31 35,6%
  • çalışanlar...

OY: 39 44,8%
  • hiçbiri

OY: 17 19,5%

• Ankete Katılan
    87
J

Juliet

Ziyaretçi
K.k nın bayanları evdeki hanımlarmı daha mutlu..

çalışanlarmı..buyrun anketimize.......:sm_cool:....

benım fıkrım evlı bayanların daha mutlu olacagı.kendımden bılıyorum calısırken zamansızlıktan sorunları dusunup uzulmeye vaktım olmuyor o sorun kendı kendıne yokolup gıdıyordu.ama sımdı evdeyım cogu zaman bosluktan ufak bır problemı bıle buyutebılıyorum.ayrıca sosyal olmak her zaman ınsanı mutlu eder

ev hanımları eslerıyle cocuklarıyla evlerıyle doyasıya vakıt gecırıyorlar ama calısınca elalemın agzını suratını cekıyosun...........

yerine göre ikiside zor devamlı aynı seyı yapmak sıkıyo ınsanı sevdıklerıne kendıne vakıt ayıramamakta zor evde dış dunyadan habersiz ,gibi oturmakta.en iyisi accık çalısıp accık yatmak lazım (hayal işte)kafamçokkarıştı

hiçbiri...............

Evinin hanımı,salonun asil kadını,mutfağının aşçısı,eşinin göz bebeği,mesleğinin gururu olabilmekte marifet..
Ev hanımı veya çalışan bayan diye kategorize etmekle mutluluk mefhumunun çok yakın orantıda olduğunu düşünmüyorum

hicbiri ikisininde ortasi yok bence ama önemli olan mutlulugu yasamak ve tadini cikarabilmekdir bence

kişiye göre yaşadığı hayata göre deişir

bence en iyisi kendi işin hiç yoktan patron dırdırı olmaz kendi işininçalışanı olmak daha guzel bence boshayallersmile

bence home office çalışan, elinde kahve önünde laptop takılan kadın daha mutludur. birgün öyle çalışabilmenin hayaliyle yanıp tutuşuyorum boshayallersmile

bence mutluluğun ev hanımlığı yada çalışmakla ilgisi yok:umursamaz:
kimi bayanlar evde kendini daha mutlu hisseder kimi de çalışınca daha mutludursengözlerimebaksanab

mutluluğum ev hanımlığı yada çalışmakla alakası yok bence kişiye göre değişir.

Eger calistigin yerde huzurluysan ve sevdigin isi yapiyorsan calismak cok güzel.Fakat is hayatindan dolayi kendine vakit ayiramiyorsan belli bir zaman sonra bikiyorsun.Bence en güzeli ,cömert bir ese sahip olup hayati istedigin sekilde yasarak vakit gecirebilmek hihoyyyt

Eger calistigin yerde huzurluysan ve sevdigin isi yapiyorsan calismak cok güzel.Fakat is hayatindan dolayi kendine vakit ayiramiyorsan belli bir zaman sonra bikiyorsun.Bence en güzeli ,cömert bir ese sahip olup hayati istedigin sekilde yasarak vakit gecirebilmek hihoyyyt

sonuna kadar katılıyorummmkaydirigubbakcemile5

Bence eşiyle mutlu olan biri çalışsada çalışmasada mutludur.

Back