- Konu Sahibi GnotiSeavton
sabah sekizde kalkıyorum oğluma kahvaltı hazırlıyorum onu gönderiyorum ufaklığı uyandırıyorum ona kahvaltı hazırlıyorum.1001 şaklabanlıkla 1.5saat kahvaltısını ettiriyorum.bu bittikten sonra sabah bulaşıklarını kaldırıyorum.ev süpürülüyo ve temizlenmesi gereken yer temizleniyo.saat 12ye kadar hepsi yetişmeli.TESPİT-1:ÖĞLENDEN SONRAYA KALAN HİÇ BİR İŞ TAMAMLANMAZ.saat 12 oluyor öğlen yemeği hazırlanıyo çocuk okuldan geliyo yemeğini yiyip gidiyo.ufaklığa dönüyorum 1.5saat onunla uğraşıyorum.öğlen bulaşıkları yıkanıyo dağınıklıklar toplanıyo ufaklığın özel gezdirilme saati geliyo.park mesaisi başlıyo ardından alışverişe gidiliyo.eve geliyorum,genelde saat 15.30-16.00 oluyo.mutfağa giriyorum yemek yapıyorum.17.30a kadar 3kap yemek pişer masa hazır olur.eşim gelir.oğlan çoktan dönmüştür bu arada.yemek yenir masayı toplarım bulaşıkları yıkarım.yaklaşık 19.00suları mutfağı terk ederim.birinin ödevi diğerinin oyuncakları derken 22.00olur.ufaklığa masal vakti,yaklaşık 30dk. sonra uyur.sonra diğerine yönelirim dişlerini fırçala git yat diye ufak bi sinir harbi yaşarım.bu fasıl oyalanmasınla 30dk.kadar sürer.saat 23.00olur.ancak tv karşısına geçer biraz haber izlerim.sonra yatarım.ertesi gün bu sil baştan tekrarlanır.