- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
- Konu Sahibi GnotiSeavton
Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim, ama umarım şöyle bir geçerken gözünüze çarpar ve bir kaç yorumda bulunursunuz.
Akademik kariyer alanına giriş yaptım ve önümü göremediğimden bu eğitimimi hocalarında yönlendirmesi ile yarıda bıraktım...
İdari ve siyasi nedenler işin içinde yani...
Bu süreç içersinde aylardır iş bakıyorum, kariyer sayfaları üzerinden başvurmadığım firma kalmadı diyebilirim. Son 2 aydırda fiilen işsizim...
Tabi hal böyleyken, daha da bekleyeceğim gibi görünüyor... Zaten tüm ideallerimde balon gibi pıss diye söndü...
Soruyorum; ev hanımları/işsizler; sizler evde nasıl zaman geçiriyorsunuz?
Özellikle işsizler,kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Resmen moralman pilim bitti...
Zaten iş bulamamamın sıkıntısı bir yandan; bir de insanın bir uğraşı olmaması çok kötü birşeymiş...
Bütün gün sıkıntıdan ölüyorum. İzmir'de yabancıyım zaten,bir çevrem yok.
Resmen tek başıma tavuk gibiyim; bir altımda ısıttığım yumurtam eksik...
Sizler neler yapıyorsunuz,zamanınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Gerçekten ihtiyacım var fikirlere... Sudan çıkmış balık oldum. Hep olumsuz düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyorum... :95:
Akademik kariyer alanına giriş yaptım ve önümü göremediğimden bu eğitimimi hocalarında yönlendirmesi ile yarıda bıraktım...
İdari ve siyasi nedenler işin içinde yani...
Bu süreç içersinde aylardır iş bakıyorum, kariyer sayfaları üzerinden başvurmadığım firma kalmadı diyebilirim. Son 2 aydırda fiilen işsizim...
Tabi hal böyleyken, daha da bekleyeceğim gibi görünüyor... Zaten tüm ideallerimde balon gibi pıss diye söndü...
Soruyorum; ev hanımları/işsizler; sizler evde nasıl zaman geçiriyorsunuz?
Özellikle işsizler,kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Resmen moralman pilim bitti...
Zaten iş bulamamamın sıkıntısı bir yandan; bir de insanın bir uğraşı olmaması çok kötü birşeymiş...
Bütün gün sıkıntıdan ölüyorum. İzmir'de yabancıyım zaten,bir çevrem yok.
Resmen tek başıma tavuk gibiyim; bir altımda ısıttığım yumurtam eksik...
Sizler neler yapıyorsunuz,zamanınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Gerçekten ihtiyacım var fikirlere... Sudan çıkmış balık oldum. Hep olumsuz düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyorum... :95:
Son düzenleme: