Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yakin bir arkadasim yeni bir eve tasindi.Ev görmeye gidecegim fakat hediye olarak ne götürülür hic bir fikrim yok.Önerilerini bekliyorum arkadaslar..a.s.
valla ben kap kacak yerine her zaman süs eşyasından yanayım..mesela evinde gümüşlük seti varsa içine hoş bi gümüş alabilirsin,evine kenar kısımlarda kullanmak için ayaklı yapma çiçek alabilirsin,tablo alabilirsin...
ben işe yarayacak ve esprisi olacak hediyeleri tercih ediyorum. arkadaşınız süs eşyasına meraklıysa işiniz daha da kolay olabilir. çalışan biriyse işini kolaylaştıracak bir şeyler bakabilirsiniz.
Mev*can arkadaşımız benim düşündüklerimi yazmış zaten...
Perdeleri için kelebekli süsler var mesela onlardan alabilirsin... Yanına da dekor vazo alabilir mesala, odası ile uyumlu renk almalı ama...hihoyyyt
bence ihtiyacı olan bir şeyi götür tatlım
biz de yeni eve taşındık ihtiyacımız olmayan şeylerin gelmesi sadece evde bir fazlalığın daha oluşmasına yarıyor..
ben geçen yıl evlendim ve nedense vazo almamışım aklımamı gelmedi gerekmi görmedim hatırlamıyorum şuan.ev görmeye gelen tanıdıklarımız getirse keşke diye unutla beklerken kimsenin paketinden vazo çıkmadı...evleneli 3 arkadaşıma ev görmeye gittim ve ve 3nede şık vazolar aldım ve üçüde çok memnun kaldılar onlarda benim gibi vazosuzlardanmışş...
bu arada hala vazom yok..
vazo şekerlik kül tablası takımı tabi bunlar şık bir set olucak, resim portresi, duvar saati, gümüşlük, çok güzel bir resim çerçevesi güzel bir hatıra olur, su bardağı takımı porselen çaydanlık yada evinde bildiğin kullanabiliceği bir eksiği varsa oda olabilir
Ocak ayında yazmış ama ne aldığını yazmamış arkadaş. bende evimi yeni aldım en güzel hediye getirilen altınlar olmuştu.daha çok işime yaradı sonuçta bardak vazo süs eşyası tarzı şeyler var zaten.
bana evlendiğimde herkes süs eşyası ve borcam getirdi süs eşyası alan kişinin hoşuna gitmiş olabilir fakat benim evime hiçbiri uymadı borcam getirenlerin hepside tepsi getirmişti kocaman birşey hiç işime yaramadı ayıp olur diye bende kimseye götürmedim 6 yıldır saklıyorum.en güzeli altın götürmek ben altınlarla ihtiyacım olan şeyler vardı onları tamamladım.6 yıldır bıkmadan kullandığım hediyeleri yazmak istiyorum hatırladığım kadarını
orta boy borcam tepsi
3'lü çelik tencere seti
eternity 3'lü saklama kabı
çelik çaydanlık
biz altın götürmediğimiz yerlere annem kardeşim ve ben aynı markanın aynı desenin atıyorum ,birimiz tenceresini birimiz çaydanlığını birimiz farklı boy tencereyi götürüyoruz ev sahibinin işine yarama ihtimali daha yüksek umarım birine yardımcı olabilirim.biraz uzun oldu ama kullanmadığım 5 takım kahve fincanı var sakın almayın arkadaşlar..