Ev giyiminde nasıl seksi görünülür?

lale101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
79
49
Kızlar selam,
Aramızda çok zarif, akıllı ve çekici hanımlar var biliyorum. İşte size danışacağım bir şey var: Ev haliyle nasıl seksi olunur?

Kendimi eşime göstermek için tek mecra ev. Ama ben eşofman altıyla seksi ve alımlı olamıyormuşum gibi hissediyorum. Siz evde ne giyiniyorsunuz? Evde daha alımlı görünmenin sırları nedir?

Ev hanımıyım. Eşim akşam eve geldiğinde tertemiz bir ev sunuyorum ona. Ama temiz ev kimin umrunda? O temiz evden çok cilveli güzel bir kadın istiyor karşısında normal olarak :)

Eşim bütün gün iş yerinde hoş giyimli, topuklu ayakkabılı, ince siyah çoraplı, ceketli etekli kadınlarla çalışıyor. Güzellik anlayışı da o yönde şekillendi.

Ben evdeyim. İnsan evde eşofman altı, tayt, t-shirt giyiyor. Ama eşimin gördüğü kadınlar şık. Benim de daha hoş görünmemi istiyor. Ev yani burası ev. Ben evde topuklu ayakkabı falan giyince hiç olmuyor inanın :) Kendi vücudumu ve özgüvenimi gösterecek, güzel güzel giyinecek başka bir ortamım da yok. Seksilik sıfııııııııf anlayacağınız :)

Normal ev halinizi nasıl daha seksi hale getiriyorsunuz? Evde normal hallerde ne giyiyorsunuz? Cevaplarınız için sabırsızlanıyorum, şimdiden çok teşekkürler!

Senin tarif ettiğin giyim her gün olmaz tabii.Eğer dışarı o şekilde çıkamıyorsan,haftada bir gün mesela cuma akşamlarını özel yapabilirsin.Eşini o şekilde karşılarsın,masayı ona göre değişik hazırlarsın.Başbaşa çıkmışsınız gibi farklı bir ortam olur.
Onun haricinde diğer günlerde o kadar olmasa bile yine özenebilirsin.Rahat ama şık giyinip gecelik ve sabahlıklarını şık seçmek yerinde olur.

Senin tarif ettiğin giyim her gün olmaz tabii.Eğer dışarı o şekilde çıkamıyorsan,haftada bir gün mesela cuma akşamlarını özel yapabilirsin.Eşini o şekilde karşılarsın,masayı ona göre değişik hazırlarsın.Başbaşa çıkmışsınız gibi farklı bir ortam olur.
Onun haricinde diğer günlerde o kadar olmasa bile yine özenebilirsin.Rahat ama şık giyinip gecelik ve sabahlıklarını şık seçmek yerinde olur.

Meleknaz, harika bir yönlendirme yaptın :) Süpersin.
Bundan sonra Özel Cuma yapacağım :) Bu hem benim için hem de eşim için çok motive edici olur :)

vücuduna gore gıyınmek en temel kural

vücuduna gore gıyınmek en temel kural

Tokyoo'cum, boyum 175, kilom 50.
Genelde tayt giyiyorum. Taytın üstüne normal bir t-shirt. Tayt yakışıyor bence ama çoraplarım taytın üstüne çıkıyor genelde :) Olmuyor yani öyle, hayal etmişsindir sen :KK24:
Bir de t-shirt kısa olunca safinaz gibi oluyorum :)

Tokyoo'cum, boyum 175, kilom 50.
Genelde tayt giyiyorum. Taytın üstüne normal bir t-shirt. Tayt yakışıyor bence ama çoraplarım taytın üstüne çıkıyor genelde :) Olmuyor yani öyle, hayal etmişsindir sen :KK24:
Bir de t-shirt kısa olunca safinaz gibi oluyorum :)
:)bende acıkkene oyle gıyınırdım ama bacaklarım kalın olduğundan dolayı ben rahatsız olurdum hep:-)

şifon veya dantel detaylı gömlekler bluzlar gıy uzerıne oturan.
altınada ara ara sporda sayılabılecek kalem eteklerden gıy ama cok da abıyelık degıl.
ayakkabı olarakda dolgu topuklu mantar terlık gıy şık olsun ama

:)bende acıkkene oyle gıyınırdım ama bacaklarım kalın olduğundan dolayı ben rahatsız olurdum hep:-)

Bir de terlik bana hic olmuyor hic biliyor musun? O renkli coraplar, altina Ceyo lastik terlik. Ayaklarim oyle kucuk degil, bacaklarim siska. Guzel bir stil bulmam lazim :)

kot sortlar var ya çok fazla kısa ve seksii üstüne de yakası açık tişort veya bluz giyebilirsinnn sonra gece de saten kısa gecelikler olabilirr cilve derseen o konu bayaa genişş :KK37::KK37:

dantel çorap, mümkünse vucut çorablarından, tanga ve dantelli iç çamaşırı, eğilip kalkerken görünmeli :)))
deri detaylı elbiseler, uzun ama yırtmaçlı elbiseler yürürken açılır açılmaz biraz gizem iyidir.
belirgin göz makyajı açık renk ruj.saçlarına iyi bak takı kullan
diz üstü mini elbise ve etekler
omuzlardan düşen bluzlar, krem ve siyah renk vazgeçilmezin olsun
mis gibi kokmak için duş jelleri, vucut pudraları
neşeli kadın her zaman çekicidir

Benim esimde aksine ne makyajbyapmami isyer ne guzel giinmemi ister ne dar ne dantel ister paspal olmami ister

kot sortlar var ya çok fazla kısa ve seksii üstüne de yakası açık tişort veya bluz giyebilirsinnn sonra gece de saten kısa gecelikler olabilirr cilve derseen o konu bayaa genişş :KK37::KK37:

Hemsree'cim, çok teşekkürler. Dün bir şort aldım. Çok güzel oturdu. Evet haklısın, şort giyeceğim. İyi fikir! :)

dantel çorap, mümkünse vucut çorablarından, tanga ve dantelli iç çamaşırı, eğilip kalkerken görünmeli :)))
deri detaylı elbiseler, uzun ama yırtmaçlı elbiseler yürürken açılır açılmaz biraz gizem iyidir.
belirgin göz makyajı açık renk ruj.saçlarına iyi bak takı kullan
diz üstü mini elbise ve etekler
omuzlardan düşen bluzlar, krem ve siyah renk vazgeçilmezin olsun
mis gibi kokmak için duş jelleri, vucut pudraları
neşeli kadın her zaman çekicidir

Süper öneriler, çok teşekkürler herseydahaiyiolacak!
Hani cuma gunleri özel gün yapacağım ya, o vücut çoraplarından falan o zaman giyeceğim. Güzel kokmak çok önemli haklısın.
Dediğin gibi, neşe çok önemli! Sağol güzel önerilerin için :)

Benim esimde aksine ne makyajbyapmami isyer ne guzel giinmemi ister ne dar ne dantel ister paspal olmami ister

Tokyoo'cum, çok güzel öneriler vermişsin, çok teşekkür ederim. Mutlaka dikkat edeceğim.
Benim eşime gelince, mesela TV'deki spikerin üzerinde bir ceket görüyor "Of harika, sana çok yakışırdı" diyor. Ya naapiyim evde mi giyeyim. Ortam olsa ben de giymez miyim? Evde neden fondöten süreyim mesela? Zengin Bihter miyim ben konakta kokoş kokoş dolaşacağım :) Terliklerime gülüp gülüp duruyor. Valla ben annemden öyle gördüm, biz evde terlik giyerdik. Şimdi evde babet giymeye çalışıyorum çoğunukla. Kendi evimde misafirlikte gibiyim ahaha :) Valla ne güzel kocan seni olduğun gibi kabul etmiş :) Ben de ne giysem de evde hem rahat hem şık olayım diye bakıyorum :)

Kızlar selam,
Aramızda çok zarif, akıllı ve çekici hanımlar var biliyorum. İşte size danışacağım bir şey var: Ev haliyle nasıl seksi olunur?

Kendimi eşime göstermek için tek mecra ev. Ama ben eşofman altıyla seksi ve alımlı olamıyormuşum gibi hissediyorum. Siz evde ne giyiniyorsunuz? Evde daha alımlı görünmenin sırları nedir?

Ev hanımıyım. Eşim akşam eve geldiğinde tertemiz bir ev sunuyorum ona. Ama temiz ev kimin umrunda? O temiz evden çok cilveli güzel bir kadın istiyor karşısında normal olarak :)

Eşim bütün gün iş yerinde hoş giyimli, topuklu ayakkabılı, ince siyah çoraplı, ceketli etekli kadınlarla çalışıyor. Güzellik anlayışı da o yönde şekillendi.

Ben evdeyim. İnsan evde eşofman altı, tayt, t-shirt giyiyor. Ama eşimin gördüğü kadınlar şık. Benim de daha hoş görünmemi istiyor. Ev yani burası ev. Ben evde topuklu ayakkabı falan giyince hiç olmuyor inanın :) Kendi vücudumu ve özgüvenimi gösterecek, güzel güzel giyinecek başka bir ortamım da yok. Seksilik sıfııııııııf anlayacağınız :)

Normal ev halinizi nasıl daha seksi hale getiriyorsunuz? Evde normal hallerde ne giyiyorsunuz? Cevaplarınız için sabırsızlanıyorum, şimdiden çok teşekkürler!

canm ben evlı degılım henuz ama evlı olsam nasıl gıyınırdım dıye dusundum ve cevaplıyorum :) mesela minnos eteklerım vardr altına kalın corap ve ev botu gıyerım .. pentıden ev babet ve botu aldm .. tayt gydgn zaman ev botu gıy canm corabın gozukmez boylece.. ya da elbıse gıyerım spor tarzında elbıselerm vardr .. tabı kısın boyle olur . yazın cıvıl cıvıl giyin :) saclarını yap hafıf makyaj tamam :)

okuyanlar için bir örnek yazmak isterim
adamın biri evlenmiş karısı dışarıda süslü olsa bile evde sürekli eşofman giyiyormuş
adam her eve geldiğinde üstünde ronaldo tişortları vs
bir olmuş iki olmuş kadın bunu alışkanlık yapmış kendisine özenmeyen bir kadın olmuş
adam boşanma davası açmış dava gerekçesi ise sabah ronaldo, akşam ronaldo
hakim adamı haklı görmüş ve boşanmalarını onaylamış
kadına dişilik yakışır elinden geldiği kadar, bu sadece eşi değil kadını da mutlu eder, mutlu ve memnun edilmiş bir erkek eşittir mutlu ve memnun edilmiş bir kadın derim ben :))

Kızlar, bana süper öneriler verdiniz. Benim aklımda "gündelik" giymek için şöyle bir şey şekillendi. Ne diyorsunuz? Hoş mu sizce? :cool:

2.jpg 1.jpg 3.jpg 4.jpeg 6.png

Aynen yaa. Yeni evliyken birgün dolap diziyırum, malum her kızın çeyizinde olan cicili bicili gecelikler vs eşim gördüğü gibi bunları giymeyi düşünmüyorsun dimi seni böyle görmek istemiyorum ne böle pavyon kıyafeti gibi dedi de sen kaç kez pavyona gittiiiiinnnn diye bi kavga çıkardım o gün bu gündür bişey diyemiyor adamcağız :KK53:

X