Selam bayanlar,
Evlisiniz çalışmıyorsunuz ama boş boş oturmaktan sıkıldınız e beceriklisiniz de. Hem boş durmamak hem de ufak da olsa gelir sağlamak için neler yapılabilir ya da neler yapıyorsunuz?
Mesela bizim evin yanında sigara ağızlığı yapılan bir yer var. Evlere iş veriyorlar ve bayanlar bu şekilde ağızlıkların içine filtre yerleştirerek az da olsa mutfak gelirini sağlıyor.
Ya da takı yapan arkadaşlarım var. Onlar da hem eğleniyor hem yaratıcılıklarını geliştiriyor hem de gelir sağlıyorlar.
Peki siz neler yapıyorsunuz?
Valla ben bu dertten muzdaribim. Birisi bana yol gösterse çok sevinirim.
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar. Çok sıkılıyorum inanın![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Evlisiniz çalışmıyorsunuz ama boş boş oturmaktan sıkıldınız e beceriklisiniz de. Hem boş durmamak hem de ufak da olsa gelir sağlamak için neler yapılabilir ya da neler yapıyorsunuz?
Mesela bizim evin yanında sigara ağızlığı yapılan bir yer var. Evlere iş veriyorlar ve bayanlar bu şekilde ağızlıkların içine filtre yerleştirerek az da olsa mutfak gelirini sağlıyor.
Ya da takı yapan arkadaşlarım var. Onlar da hem eğleniyor hem yaratıcılıklarını geliştiriyor hem de gelir sağlıyorlar.
Peki siz neler yapıyorsunuz?
Valla ben bu dertten muzdaribim. Birisi bana yol gösterse çok sevinirim.
Tecrübelerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar. Çok sıkılıyorum inanın
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)