- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.225
Araba fiyatları zor düşer.uretim durdu sıfır araç için vergi zammı geldi.surekli alım satım için vergi arttı.ikinci ele talep olduğu için fiyatlar düşmez.Araba fiyatları hiç de düşmedi çok pahalı hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araba fiyatları zor düşer.uretim durdu sıfır araç için vergi zammı geldi.surekli alım satım için vergi arttı.ikinci ele talep olduğu için fiyatlar düşmez.Araba fiyatları hiç de düşmedi çok pahalı hala
Zaten bu fiyatlarla devam ederse ev satışları düşer.ellerinde kalınca fiyat indirimi yada kredi faiz indirimi olur.ama oda ancak yaz sonu olur.gecen seneden aynı durum olmuştu.gecen sene Ekim'de faiz indirimi yapıldı o dönemde hemen kredi cekilmesi ve alınması lazım.faiz indirimini gören de zam yapıyor sonra.
kredi çekmeyeceğim ama fiyatlar inanılmaz ya geçen haftadan bu haftaya 150 200 bin artan ilanlar var şaka gibiŞuan faizler aşırı yüksek, piyasa durgun.
Döviz kurlarının hali belli ve dolayısıyla bunlar ev fiyatlarına da yansıyor.
Sizin yerinizde olsam eğer kredi çekmeden alacaksınız bütçeme uygun bir yeri alırdım ama kredi çekecekseniz bekleyin.
Elinde evi olan satmak isteyen yüksek fiyattan satamazsa elinde kalacak.mecbur düşme olur o zaman.ama milletimiz leblebi gibi aldığı için biz beklemek zorunda kalıyoruz.ben sonbaharda düşeceğini düşünüyorum.++++++
Ben de bu sekilde dusunuyorum, fiyatlar balon kimse almazsa mecburen duserler.
O ilanlara denk geldikçe şikayet edin lütfen.herkes uyanıklık yapıp böyle arttirirsa biz çok bekleriz böyle.yukarda görsel atmıştım şikayet için gördünüz mü.kredi çekmeyeceğim ama fiyatlar inanılmaz ya geçen haftadan bu haftaya 150 200 bin artan ilanlar var şaka gibi
evet teşekkür ederim şikayet edeceğimO ilanlara denk geldikçe şikayet edin lütfen.herkes uyanıklık yapıp böyle arttirirsa biz çok bekleriz böyle.yukarda görsel atmıştım şikayet için gördünüz mü.
Ben teşekkür ederim belki şikayet ve alım olmazsa fiyatlar biraz normale döner.bizde beklemek zorunda kalmayız.evet teşekkür ederim şikayet edeceğim
Sıfır fiyatları düşmeden 2. El düşmez. Dolar kuru böyleyken de sıfır fiyatı düşmez. Bu denirde evi ve arabası olan resmen zenginAraba fiyatları zor düşer.uretim durdu sıfır araç için vergi zammı geldi.surekli alım satım için vergi arttı.ikinci ele talep olduğu için fiyatlar düşmez.
1 senedir satılmadan bekleyen konutlar var ama ilanlar hep aynıHep böyle bir söylenti olur ama daha bir kez olsun ev fiyatlarının düştüğünü görmedim.
Bu fiyata kim alır diyorsunuz ama çatır çatır alıyor millet. Bugün boş gördüğüm sokakta bir hafta sonra inşaat başlıyor. Alan yoksa kime yapılıyor bu evler? Bit kadar şehirde yaşıyorum inan sağım solum inşaat dolu, gayet de güzel satılıyor. Bu fiyata burda ev mi satılır diyorum ama evler bitmeden satışları tamamlanmış oluyor.
Aynen öyle haklısınız.ben araba fiyatlarının düşeceğini düşünmüyorum zaten.yukarda bahsetmişler bende düşündüğümü söyledim.dolar kurunu şimdi takip ettim ikinci dalga geliyor gibi.Sıfır fiyatları düşmeden 2. El düşmez. Dolar kuru böyleyken de sıfır fiyatı düşmez. Bu denirde evi ve arabası olan resmen zengin
Aynen yani. Paranın yüzü sıcak, düşse de ne kadar düşer?Bazen ben görüyorum çok acil durumda uygun fiyata satılık ilanlari çıkıyor takip etmek lazım.ama 350 bin den ilan verilmiş ev 300 e düşmez.buni da göz önünde bulunduralim