ev eşyası

pinar1987pp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
8
1
86
37
meraba öncelikle beyaz eşya ve mobilya araştırması yapıyorum izmirde oturuyorum araştırma yaparken kafam çok karışıyor çoğunluk beyaz eşya şans işi diyor bir markadan biri memnunken diğeri memnun olmuyor peki bizim araştırırken bu şansı yakalamak için ne yapmamız lazım nelere dikkat etmeliyiz bozuk bir aletin yada mobilya çıkmaması için

benim sözüm olacak haftaya sevgilimle eski is yerinden tanısiyoruz 2 yıl sonra bize birleri vesile oldu vesile olan o kişide herkese kurumda dedikodumu yaptı sevmediğim davranışlar yapti sevgilimi tanıdıklari için kimse duysun istemiyorum sonra kadına tavır aldım artık yapmasın diye ve bunlari erkek ark. imla paylasmistim anlayisli oda çok muhabbet etmiyorum artık o kişiyle önceden ben söz atmıştım simdi kaygı var nazar olmasın diye söz yüzüğü alıncak işyerinde Nişan olmadan takmak istemiyorum nasıl saklayabilirim bu yüzük olayını taksamda görmesinler yüzüğü ya da çocuğa ne diyeyim konuşulmasını istemiyorum?

Biz ünlü markalari mağaza mağaza dolaşıp her şeyin fiyatını tek tek yazip listesini yapmıştık. En uygun hangisi olduysa ondan bütün beyaz eşyaları aldık. Yani bence bütçeniz göre araştırma yapıp alın. Gerisi şans zaten.

Diğer eşyalarınızı alırken bütçenize göre bilindik markaları araştırıp tercih edebilirsiniz. Ama buzdolabı için kesinlikle bosch markasını önermiyorum!!! Üç kez servis çağırdığım halde hala sorunu çözemediler.

Musteri hizmetleri/ garanti kapsamlarina bakmismiydiniz peki ?

Öğrenci eevime arçeliğin en düşük buzdolabı modelini almıştım ondan bile çok memnundum ,annemin bosch buzdolabı o da taş gibi çıktı epey uzun zamandır kullanıyor.nişanlımın evinde eloctrolux markaydı tüm beyaz eşyalarıa onlarda oldukça kaliteliydi.Bence en önemlisi çok komplike modeller almamak az programlı bulaşık/çamaşır makinesi her zaman daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…