- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- Konu Sahibi elmadilimi
Senden biraz tüyolar alırız canım artık
Seve seve yardım ederim. Ama her bebek şahsınamünhasır oluyor, her tecrübe her bebekte işe yaramayabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden biraz tüyolar alırız canım artık
nasip uysal bi bebek olur inşaallah canım ya,Seve seve yardım ederim. Ama her bebek şahsınamünhasır oluyor, her tecrübe her bebekte işe yaramayabilir
ohooo maşallah vallahii
ben hiç yapmadım ama kış boyu 10-15 kavanoz anca tüketiyorumdur bittikçe k.validemden getiriyorum bende
Maalesef. Ruh halim şöyle:nasip uysal bi bebek olur inşaallah canım ya,
seninki nasıl bi bebek zorluyor mu
ayy nasıl duygular öyle aman allahımMaalesef. Ruh halim şöyle:
bende bu sene sarmalık alcam nasıl yapılcağını ökğrenip koycam
bide dolmalık biber ve patlıcan bolca kurutmak istiyorum
benim annem başka şehirdeBenim annem de Kvde de yapmaz öyle şeyler. Açıkçası zahmetli bir iş olduğu için ben de almak istemem. Çocukla zor oldu bu sene ama azar azar yaptım
toz biberim teyzem köyünde kendi yapıyor allahtan varkurutmalara bayılıyorum çok güzel oluyor
hatta toz acı biber bile yaptım ben eşim acı hastasıdır
bütün yemeklere ondan kullanır karabiber pul biber kesmez onu
toz biberim teyzem köyünde kendi yapıyor allahtan var
kekikte balıkesirden bolca aldım
bi tek kurutmalık yapıcam taktım bu sene
bide buzluğa kek börek sigara böreği falan atıcam doğum sonrası gerekli
evi taşıycam nisan mayısta sonra başlarım inşaallah
kurutmalar için senden destek alabilirmiyim
bnu topiği bırakmaya niyeitm yokta
ayy nasıl duygular öyle aman allahım
ama bi doğsa hemen zaman geçsede
benim annem başka şehirde
k.validem ile aynı şehirde olduğumuz için bana bu konularda destektir sağolsun
yaptığı konserve meşrubat ev salçası domates sosu verir
nane kurutmalık patlıcan biber bile veriyordu artık onu yapmayı ögrendim
çalışınca zaman ayıramıyorum bende
evet kira aslında aslında ilk evlenip geldiğim evin tavanı üzerimize çöktükek hiç atmadım dondurucuya ama börek atarım çok ii oluyor
tabiki yardımcı olurum seve seve
ev niye taşıyorsunuz kiradamı ??
toz biberim teyzem köyünde kendi yapıyor allahtan var
kekikte balıkesirden bolca aldım
bi tek kurutmalık yapıcam taktım bu sene
bide buzluğa kek börek sigara böreği falan atıcam doğum sonrası gerekli
evi taşıycam nisan mayısta sonra başlarım inşaallah
kurutmalar için senden destek alabilirmiyim
bnu topiği bırakmaya niyeitm yokta
toplu değilde gelen arkadaşlara çayın yanında ikram olsun diye düşündümDoğum sonrası misafirler için yapacaksan bence kendini fazla sıkıntıya sokma. Gelen hizmet bekleyecek değil ya, bir meyve suyu ya da lohusa şerbeti ikram edersiniz olur biter. Daha sonra da bir bebek mevlüdü yaparsın olmazsa, ikramını da orada yaparsın
Evlat çok güzel şey ama hamileliğin de kıymetini bil. Ben çok güzel ve mutlu geçirdim hamileliği. Gezdim, alışveriş yaptım sğrekli. Oğlum da gezmeyi seven, neşeli ve hareketli bi bebek
Çalıştığın için normal tabi sizin. Bir de diyaloğunuza bağlı. Ben bu zamana kadar kimseden öyle şeyler görmediğim için alıştım kendi işimi kendim yapmaya. Hamileliğimde de çocuklu Halim'de de eşimden başka yardımcım olmadı. Az birşey yardım gördüysem de onun lafı edildi sonradan, senin için şöyle yaptım diye
elmadilimi sağol canım kızım beni hiç yormadı hiç hamileliğimin başından beri hiç zorlamadı
çok rahatım allah kucağıma almayı nasip etsin
toplu değilde gelen arkadaşlara çayın yanında ikram olsun diye düşündüm
bizim içinde kolaylık olur
zaten çok kalabalık bi ailem var hiç yorulmam
ay geçmiş olsunnevet kira aslında aslında ilk evlenip geldiğim evin tavanı üzerimize çöktü
ev aradık o civarda bulamadık eniştem askere gitti
o gelecek bizde ablama hem destek hem yoldaş oluyoruz
kendi evimize çıkıcaz artık
kısaca mecburuz bebişmiz olcak
kesinlikle katılıyorum sizeDoğum sonrası misafirler için yapacaksan bence kendini fazla sıkıntıya sokma. Gelen hizmet bekleyecek değil ya, bir meyve suyu ya da lohusa şerbeti ikram edersiniz olur biter. Daha sonra da bir bebek mevlüdü yaparsın olmazsa, ikramını da orada yaparsın
evet canım çünkü şöyle çevremde sürekli kusan bayılan olunca evet öyle diyorumHamileliğimin başından beri deyince sanki doğuma yakınmışsın gibi oldu. Zaten başındasın henüz 13 haftadasın, cinsiyeti ne kadar erken belli olmuş. Benim 17.haftalıkken belli olmuştu, hem de erkek daha erken belli olur derler
sağol canım ölümün kıyısından döndükay geçmiş olsunn
Allah herkesin kendine versin tabiki inşallah canım
bende 5 yıl kirada kaldım ev öyle bi rutubet yaptıkii ailece hasta olduk
çok şükür evimizi aldık kredi ödüyoruz bizde