- Konu Sahibi elmadilimi
Tabi canim hemen soyliyim.biraz borcumuzoldugu icin hesapli gidiyorum.bim den alisverisimi yaparim.detarjan vs en buyuklerden aliyorum.mesela bulasik makinasi tabletini 100 luk aldim finish in hemde.aralikta aldim indirimdeydi 30 tl ye aldim. bu ayda gider sanirim.yagida 20 tl lik tenekelerden aliyorum..uc ay gidiyor bize.
Pazardan aldiklarim ise domates,domates,biber,maydanoz,sogan patates birde patlican.baska bisey sevmiyoruz.meyve olarak azar azar aliriz o biter yine aliriz.iki kisiyiz belkide ondan.
Birde konyada nagros diye bi market kesfettik.sampuan dan tut hersey super uygun...ordan gectgimuz hafta detarjan yag dahil herseyi aldik inan 160 tl verdik.sonra bime gectik.bakliyat tavuk cay havlu kagit pecete vs aldik ordada ortalama 50 tl tuttu.toplam 210 tl tuttu..sonra keyfi ivir zivir aldik 20 tl lik.230 a depo gibi yaptim evimi.
Mesela sivi sabunu activex aliyorum 10 tlik olanlar varya oda iki ay gidiyor.
Benim kozmetik harcamalarim ayda ort 40 tl.krem yuz yikama jeli vs.fazla lukse kacmiyorum.
Bim cidden bu konuda iyi...salcadan tut pirincine kadar herseyi ordan aliyorum evlendgmden bu yana.
1.5 yillik evliyim..bu hep boyle gitti.
Yazin bu liste dahada dusuyor.kayinvalidem bahcelerinden meyve sebzemizi getiriyor.
Biz birde liste yapiyoruz.asla listenin disina cikmiyoruz.aklima gelen bunlar canim.
canım bu kulenin ordaki nargross mu yoksa barış caddesiyle Real in ordaki mi bana yakın buralar bakayım bende
hakkıyla kazanıp temizlik işi yapanlara o helal parayı evine götürene koca Bi alkışÇoğu kişi gurur meselesi yapıyor demek ayrı, ben de buna katılıyorum demek ayrı.
Ama okuduğunu anlama yeteneği apayrı. Sîze anlatmak için uğraşmayacağım cidden.
sizi anlıyorum ihtiyacı olup bu işi yapmak istemeyen Bi dolu insan var
bizim mağazaya dilenci geldi eşim şu kadar paraya dükkanı temizlesen emeğinin karşılığını vereyim dedi sonuç olarak arkasını dönüp gitti kadın
canlı örnek bire bir yaşadık bunu sizi de anlatmak istediğiniz buydu sanırım