- 2 Nisan 2015
- 656
- 219
- 35
- Konu Sahibi elmadilimi
tabi canım bakma biz burda paşa gibiyiz orda almanlar türklerden bıkkınlar yani düşün almanya türk dolu yani burda paçayı kurtaramayan almanyada alıyor soluğu anca akraban vardır durumları iyidir şirket vardır ne biilim sağlam işyerleri vardır gider çalışırdır o zamn iyi yaşıyordur ama maalesef hepsi rezil yerlerde yaşayan insanlar birde anlatırlar da gülerim içimden çünkü çok var tanıdığım standlar kurarlar mesela çarşıalrı var bizim istanbuldaki pazarlarda da vardır ya hani 2.el kıyafet eşyaalr falan ya da sıkılıp giymediği kullanmadığı eşyalar vardır çevrede onlardan alırlarmış ya bu kötü bir şey değil tabi ki bizlerde yeri geldimi ya bu bana büyük işte küçük sana vereyim şeyleri vardır normaldir de bunlar ama bu tarz şeyleri farklı havadar sözlerle pekiştirilince insan da bi düşünüyor yani bu havanın sebebi nedir valla bayanlar iyiyiz ya çok şükür rabbim can sağlığı , ağız tadı, huzur versin herkescikleri gerisi boş.almancı bir aileyle sohbet ettik berlindeylermiş karıkoca salonda yatıyorlarmış yatak odasındaa cam yokmuş oğlu orada yatıyormuş kız sormamıştım:)
NOT: Biliyorum berbat yazıyorum ama klavyem bir cins ve noktalamaları zor basıyor sefil bir işyerim var