• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev düZmek

merveceylan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
18
1
6
Çanakkale
Belki yerinde değil ama arkadaşlar bir sorum olacak nişanlım askere gidicek kasımda kısa bekliyorz ama nasip tabi yine de kısa olcagını düşünerekten nisan da gelir diye umut ettik ve sadece boş gün kalan 30 ve 31 mayısı düğün tarihi olarak ayırttık .ev düzmek zor derler bir arkadaşımın arkadaşı 1 ayda hazırlanmış işyerimden yeni evlenecek bir arkadaşta düğününe 2ay kala başlamasına çok pişman oldugunu söyledi sizce 40 günde ev düzülür mü ? Küçük eşyalarımı tamamladm kocabaşlar alınacak ev tutulacak işte temizliği yerleşmesi falan .çok kararsız kaldm aynı ilçe de de oturmuyorz 30 km var aramızda olmadı askere gitmeden ev tuttmak yavaşca kendince yerleşmek ya da tarihi değiştrcez 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki yerinde değil ama arkadaşlar bir sorum olacak nişanlım askere gidicek kasımda kısa bekliyorz ama nasip tabi yine de kısa olcagını düşünerekten nisan da gelir diye umut ettik ve sadece boş gün kalan 30 ve 31 mayısı düğün tarihi olarak ayırttık .ev düzmek zor derler bir arkadaşımın arkadaşı 1 ayda hazırlanmış işyerimden yeni evlenecek bir arkadaşta düğününe 2ay kala başlamasına çok pişman oldugunu söyledi sizce 40 günde ev düzülür mü ? Küçük eşyalarımı tamamladm kocabaşlar alınacak ev tutulacak işte temizliği yerleşmesi falan .çok kararsız kaldm aynı ilçe de de oturmuyorz 30 km var aramızda olmadı askere gitmeden ev tuttmak yavaşca kendince yerleşmek ya da tarihi değiştrcez 😔

martta istediler, nisanda nişan oldu.. 3 ay sonra evlendik:)

düğüne 1 hafta kala gelinliğimi ayarladım :)))

9 ay var evlenmenize neden olmasın.. tamam senin yükün fazla olacak ama yapılır..

ne istediğini bilen biri isen çok kararsız değilsen yardımcı olacak kişiler de varsa yaparsın..

bence tarihi değiştirmek gereksiz.. ama için rahat edecekse olabilir de..

O da iyimiş 1 hafta kala 😄
Ya benim asıl sıkıntım askere gidicek olması .onsuz kalmak .zaten annesi yok benm anne de çok bilmiş biraz 😅 aileler karışmasın istedm ama dediğim gbi eşyası eksik ols da olsun toparlanırız herhalde önemli olan parasını biriktrmek ürünlerin değil mi ama 😃teşekkür ederm

Bencede yetistirirsin. O askerdeyken sen neler alacaginiza ve piyasada neler var hepsini arastirirsin. Nisanlin geldikten sonra begendiklerini gösterirsin ve hemen siparis verirsiniz. Yuva kurana allah yardimci olu :)

Enaaammm kendimi gördüm sende :1: Canım ağustosta nişan oldu kasımda askere gitti nişanlım. nisanda geldi ve o gelene kadar iğneden ipliğe mobilyadan perdeye düğün salonundan gelinliğe herşeyimi kendim yaptım. nişanlım askerden geldi tam işler yoluna girdi derken kayınvalidem vefat etti :50: canım annem onun üzüntüsü cenaze vs derken nişanlım memlekete gitti evi tutmak dayayıp döşemek yine bana kaldı. Ama hakkını yiyemem benim babacım çok yardımcı oldu bana. Şimdi 1 haftalığına nişanlım geldi ev eşyalarının bir kaçını yerleştirip gidecek yine köyüne. yani herşey oluyor. yetişiyor ama sen biraz yıpranıyorsun. Ama fedakrlık ve biliyorsun ki keyfinden değil o askerde olduğundan sen yapıyorsun. Diyeceğim o ki atalarımız bizi bilmişte demiş:

"YUVAYI DİŞİ KUŞ KURAR" diye :1::1::1::1:

Hiç üzme kendini b:1:nim bi arkadaşım 5 günde evlendi inan abartısız yani. Sen zaten kendi çeyizini yapmışsındır. Yapmasan bile inan o işler çok zevkli. Rabb:1:im yardımcın olsun :16::16::16:

neden bu kadar acele ediyorsunuz ki. biraz erteleyin. o güzel günleri acele ve telasla degil yavas yavas hiçbi sey aceleye gelmeden icinize sine sine olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evde çok tadilat bile olsa iş sırası olduktan sonra herşey hallolur boya yapılcaksa boyacı iki günde bitirir tadilat sırasını iyi yaparsan temizlik içinde kadın tutarsan eşyalarda tek tek geldikçe sen yerleştirirsen yapılır he herşeyi yavaştan alırsan yetişmez şuan başımda olduğu için ordan biliyorum bir aydır nişanlım evin herşeyile kendi ilgileniyo yavaş yavaş yapıyo anca ev bişeye benzedi ustalar yaparsa hemen herşey hallolur canım

Back