meraba arkadaşlar..
malumunuz biz türklerin geleneklerinde vardır bu danteller ama bana artık modern mobilyalarda çok itici bi görüntü oluşturuyor.
mobilyayı sıradan yapıyor.
nişanlıyım ve evlenicem yavaş yavaş hazırlık yapıyoruz.
dantellerim_pikolarım her genç kız gibi benimde var.
anneme ben bunları sermem dedim ama bi anlaşma yaptık çeyiz serilmeye gidilince bi iki yere sersinler izin veriyorum ama eve girdiğim günden sonra göremessiniz dedim:)

fazlalık ne varsa kaldırıcam.
yalnız şunu merak ediyorum.
dantel değilde şu boncuklumu diyorsunuz otarz bi şeyler serilirmi yoksa bomboş kalması dahamı iyi salonda vitrinin masanın üstü öyle çokmu boş olur?
bi iki tane takım gördüm ama boncukluydu ben öyle almam benim zevkim değil çok şaşalı fakat basit duruyor görünüş bakımından.
bildiğiniz daha sade tül gibi böyle farklı örtüler varmı.
marka_fiyat farketmez alıcam çünkü.
resimleri veya fikirleri bekliyorum.
malumunuz biz türklerin geleneklerinde vardır bu danteller ama bana artık modern mobilyalarda çok itici bi görüntü oluşturuyor.
mobilyayı sıradan yapıyor.
nişanlıyım ve evlenicem yavaş yavaş hazırlık yapıyoruz.
dantellerim_pikolarım her genç kız gibi benimde var.
anneme ben bunları sermem dedim ama bi anlaşma yaptık çeyiz serilmeye gidilince bi iki yere sersinler izin veriyorum ama eve girdiğim günden sonra göremessiniz dedim:)

fazlalık ne varsa kaldırıcam.
yalnız şunu merak ediyorum.
dantel değilde şu boncuklumu diyorsunuz otarz bi şeyler serilirmi yoksa bomboş kalması dahamı iyi salonda vitrinin masanın üstü öyle çokmu boş olur?
bi iki tane takım gördüm ama boncukluydu ben öyle almam benim zevkim değil çok şaşalı fakat basit duruyor görünüş bakımından.
bildiğiniz daha sade tül gibi böyle farklı örtüler varmı.
marka_fiyat farketmez alıcam çünkü.
resimleri veya fikirleri bekliyorum.