• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev dekorasyonu (dantel hakkında)

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
meraba arkadaşlar..
malumunuz biz türklerin geleneklerinde vardır bu danteller ama bana artık modern mobilyalarda çok itici bi görüntü oluşturuyor.
mobilyayı sıradan yapıyor.

nişanlıyım ve evlenicem yavaş yavaş hazırlık yapıyoruz.
dantellerim_pikolarım her genç kız gibi benimde var.
anneme ben bunları sermem dedim ama bi anlaşma yaptık çeyiz serilmeye gidilince bi iki yere sersinler izin veriyorum ama eve girdiğim günden sonra göremessiniz dedim:):1::1:
fazlalık ne varsa kaldırıcam.

yalnız şunu merak ediyorum.
dantel değilde şu boncuklumu diyorsunuz otarz bi şeyler serilirmi yoksa bomboş kalması dahamı iyi salonda vitrinin masanın üstü öyle çokmu boş olur?
bi iki tane takım gördüm ama boncukluydu ben öyle almam benim zevkim değil çok şaşalı fakat basit duruyor görünüş bakımından.
bildiğiniz daha sade tül gibi böyle farklı örtüler varmı.
marka_fiyat farketmez alıcam çünkü.
resimleri veya fikirleri bekliyorum.

bende dantelleri beğenmiyorum ama denizlide fransız güpürü takımlar peçeteleri masa örtüleri fln var içinde ben bayıldım sadelik ve şıklığa önem veren biri olarak muhakkak alacağım hem basitte durmuyor. bana 150 tl ye çok güzel bi model bulabilirsin dediler alternatiflerin aasında olabilir :)

bende dantelleri beğenmiyorum ama denizlide fransız güpürü takımlar peçeteleri masa örtüleri fln var içinde ben bayıldım sadelik ve şıklığa önem veren biri olarak muhakkak alacağım hem basitte durmuyor. bana 150 tl ye çok güzel bi model bulabilirsin dediler alternatiflerin aasında olabilir :)

kesinlikle bende sade ve şıklıktan yanayım .
yani dediğiniz fiyatda iyimiş bende sorayım ozaman fransız güpürü tarzında birşeylr sanırım onlar daha sade ve boncuksuz oluyorlar.
tşkler canım alırsan resim beklerim:=)

boncuklu kasnak modelleri diye aratarak bakarsan google görsellerde modeller var. benim bi ablam yapıyor onları harika takımlar oluyor, çeyizim için alacağım tek şey o olur. yatak odası ve salon için ayrı takımlar var. adetleri de değişiyor tabi. modelleri renkleri çok fazla seçenek var.

Son düzenleme:
Ekleyeceğim modeller Home Sweet Home'a ait. Bayılıyorum bu markaya biraz tuzlu ama...

Eklentiler

• $1000_12011916141849.webp
    $1000_12011916141849.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 151
  • $1000_12011916141246.webp
    $1000_12011916141246.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 153
  • $1000_1201191614169.webp
    $1000_1201191614169.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 135
englışh home mağazasında çok şık tül örtüler var masa örtüsü sehpa yine vitrin için fiyatlarıda çok uygun ben takım yaptım kendime herkes çok beğendi dantelden daha modern duruyo

ayy kızlarr çok teşekkür ederim hepinizeee.
bende araştırdım cidden çok şık modern takımlar var...
bunlarıda kaydettim.
zaten dantel sermiyeceğim salonum için bi takım bunlardan alıcam
fiyatları tuzlu olsada alıcam çok beğendim çünkü takip edeyim .
resimler için tek tek teşekkürler.

ayy kızlarr çok teşekkür ederim hepinizeee.
bende araştırdım cidden çok şık modern takımlar var...
bunlarıda kaydettim.
zaten dantel sermiyeceğim salonum için bi takım bunlardan alıcam
fiyatları tuzlu olsada alıcam çok beğendim çünkü takip edeyim .
resimler için tek tek teşekkürler.

Rica ederim, bu arada Pepper Home markasına da bakmanızı tavsiye ederim. Sanırım orda da oda takımları var istediğiniz gibi.

beğenmene sevindim :) çok güzeller insanın içi gidiyo bende kesin alacağım aldığımda da resimlerini eklerim canım :16: (tabi o zamana kadar resim eklemeyi öğrenirsem daha hiç eklemedim de:30:)

cnm dekorasyon.com diye bir site var ordan dekoratif örtülere bak eminim bayılacaksın. Benim müstakbel nişanlım bohçamı bile ordan aldı örtü olarak kullanıcam okadar güzel şeyler var yani :)

bütün verdiğiniz yerleri not ettim.
kısa sürede bakacağım inşallah
aldıgımda bende eklerim.
peki sizce beyaz salon takımına beyaz mı almalıyım?
yani yoksa beyazlı gümüşlü bi renkmi?

Back
X