Çok teşekkür ederim çok sagolunMerhaba, çok geçmiş olsun. Bwn Nipt yaptırmıştım. Sonuç 45x0 geldi, 3 gün sonra da düşük yaptım. Sonra patoloji yapıldı, o da sonucu doğruladı. Bir sonraki hamileliğimde öncekinde kromozomal bozukluk çıktığı için tekrar pataloji yapıldı, o da trizomi 22 çıktı. Beklenmedik bir şekilde 6 ay arayla 2 kez kromozomal nedenli düşük yapmış oldum. Dilerim ki n kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız.
Benim şu an kahverengi lekelenmem var bu da düşük başlangıcı olabilir mi bugün doktora gittim kese büyümüştü değerim 806 olmuştu 4 gün önce 504 tü doktor da hala kesin bir şey söylemiyor ama bana sağlıklı gibi gelmiyor değerler çok düşük ve kistim sadece 4 gün içinde 1 cm daha büyümüş 8 cm olmuştu.Ben 10 haftalıkken düşük yaşadım lavaboya kalktığım zaman çamaşırımda sümük gibi bir akıntı gördüm ama normal bi akıntı değildi sonra pembemsi kanama başladı doktora gittim düşük dedi. Fetal dna vs yaptırdım değerler de normaldi. Çok zorluğu ağrısı olmadı
İlaç vermedi sağlıksız düşecek kendi kendine dediHangi ilacı verdiler size düşük icin
Bana da öncelikle ev de düşmesini bekleyelim dedi ama suamek yerine değer yükseliyor 4 gün önce 504 şu an değer 800 olmuş kese de büyümüş biraz ama doktor net bir şey söylemiyor kistim de 8 cm boyutuna ulaştı hamilelik ilerledikçe büyüyor. Kahverengi lekelenmem var acaba bu düşük başlangıcı değil mi ne zaman kanamaya döner bu süreçten bende çok çok yoruldum benim kocaman kistim de var daha düşük sonrası bu kistle ne yapıcam onu düşünüyorumGeçmiş olsun. Benim haftası küçüktü doktor kürtaja gerek görmedi evde kendi düşer dedi. 8 gün boyunca sürekli ağrım vardı. Çok şiddetli değildi ama sürekli ağrı olması çok zordu. Doktorun bilgisiyle acilde iğne yaptırdım o bile kesmedi ağrıyı. Yüzüm çökmüştü ağrıdan. İlk gün kese düştü. Sonra hep kanama vardı. 8.gün büyük parça düştü. Sonra ağrı kesildi. Onu düşürebilmek için ağrıdı belkide. Keşke kürtaj yapsalardı bu kadar çekmeseydim.
Kaç haftalıkBenim şu an kahverengi lekelenmem var bu da düşük başlangıcı olabilir mi bugün doktora gittim kese büyümüştü değerim 806 olmuştu 4 gün önce 504 tü doktor da hala kesin bir şey söylemiyor ama bana sağlıklı gibi gelmiyor değerler çok düşük ve kistim sadece 4 gün içinde 1 cm daha büyümüş 8 cm olmuştu.
5,5 haftalık oluyor sanırım 6 ya doğru gidiyorum ama değer çok az buna rağmen kese nasıl büyüyor ben de anlamadımKaç haftalık
Buda kesenin görüntüsüKaç haftalık
Beta 500 iken nasil kese gozukuyor anlayamadimMaalesef çok az bir artış mevcut 2000 üstü olması gereken beta 500 çıktı.
Baya göründü daha değer 500 ken doktor gördü ve normal ultrason da vajinal değildi en son da bugün ki görüntüyü attım oda normal ultrason 800 değer de bu hali göründü doktor da şaşırdı bu kese boyutu normalde 1500 değerden aşağıda olmaz diyeBeta 500 iken nasil kese gozukuyor anlayamadim
MUmkunati yok asla gozukmez hele ki karindan. 800 degerindeki kese bile degildir ki gorunsun 1500 den sonrasi iste olusuyorBaya göründü daha değer 500 ken doktor gördü ve normal ultrason da vajinal değildi en son da bugün ki görüntüyü attım oda normal ultrason 800 değer de bu hali göründü doktor da şaşırdı bu kese boyutu normalde 1500 değerden aşağıda olmaz diye
Fotoğrafı yükledim gerçekten kese ve göründü profesör doktorlar baktı farklı bir kaç doktora gittim hepsi de keseyi gördü ve şaşırdılar bu değer de bu şekilde gözükmesine ama ilk defa denk gelmediklerini bazı hamilelerde değerler çok küçükken de görülebileceğini söylediler.Tesekkür ederim yorumunuz için kese olsa bile haftası ile uyumlu değil kürtaj kararı aldık.MUmkunati yok asla gozukmez hele ki karindan. 800 degerindeki kese bile degildir ki gorunsun 1500 den sonrasi iste olusuyor
Buyuk ihtimalle kan degeriniz dusuyor kese gorundugunde dr betaniz yuksekmis sonra dusmus. Gecmis olsunFotoğrafı yükledim gerçekten kese ve göründü profesör doktorlar baktı farklı bir kaç doktora gittim hepsi de keseyi gördü ve şaşırdılar bu değer de bu şekilde gözükmesine ama ilk defa denk gelmediklerini bazı hamilelerde değerler çok küçükken de görülebileceğini söylediler.Tesekkür ederim yorumunuz için kese olsa bile haftası ile uyumlu değil kürtaj kararı aldık.
Değerim hiç düşmedi artıyordu ancak çok yavaş artıyordu lekelenme ve kanamaya rağmen beta hiç düşmedi kese gelişmiyordu kürtaj olmak zorunda kaldım.Buyuk ihtimalle kan degeriniz dusuyor kese gorundugunde dr betaniz yuksekmis sonra dusmus. Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?