Ev Çocuk Kreş

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Merhaba hanımlar günaydınlar
Hemen derdimi anlatayım
4 yaşında oğlum ve 4 aylık bir tane daha oğlum var
Büyük oğlum eylül ayında kreşe gidecek 5 yaşından da gün alıyor
Eşimde bende çalışıyoruz
evimiz ilçe de iş yerlerimiz il de 30 km uzaklıkta
Bulunduğum ilçede kreş seçeneğim yok sadece yeri belli olsun diye verebileceğim iki kreş var
Ama ben daha donanımlı bir kreş istiyorum
Birde ilçe de verirsem kreşlerin servisi yok anane babaanne küçük bebekle götürüp getiremeyecek büyük öğrenci servisine vermek zorunda kalcam.
Benim fikrim şu ilçedeki evimizi satıp ilden bir ev almak hem daha iyi bir kreşe gider hemde kendimiz götürüp alabiliriz hemde olası bir durumda hemen gidebiliriz.
Ufaklığa bir hafta anane bir hafta babaanne bakıyor babaanne için sorun yok ilçede bakarken bir hafta bende kalıyor çünkü köyde oturuyor anane bu durumda gidip gelmek zorunda kalacak oda benim ilçeye personel servisim var onu kullanacak bu fikrimi eşimde paylaştım mantıklı dedi ailelerin haberi yok
Sizce mantıklı mı değil mi?
Çok teşekkür ederim.

Once bir annenize danisin onun icin her gun yarim saatlik yol zor olabilir.surekli gel git mi yapacak bir hafta kalacakmi anneniz.

Once bir annenize danisin onun icin her gun yarim saatlik yol zor olabilir.surekli gel git mi yapacak bir hafta kalacakmi anneniz.
Bir hafta gel git yapacak
Daha önce bir konuşmada sen ile yerleş ben gider gelirim demişti.
Çünkü okul hayatı başlayınca zor olur çocuklara bakmak demişti.

Anlamadım, anneniz sizin servisinizi mi kullanacak? Bildiğim kadarıyla yasak personel dışı birinin servisle taşınması.

Anlamadım, anneniz sizin servisinizi mi kullanacak? Bildiğim kadarıyla yasak personel dışı birinin servisle taşınması.
Evet yasak olduğundan haberim yok çünkü sürekli bizimle gelen personel olmayan dört beş yolcusu var şoförün

çok karışık bir hayat sizin ki.
ben olsam ile taşınırım.
bir bakıcı bulurum. büyük oğlanı da yarım gün okula veririm. zaten eziyeti yoktur onun ben oğlumdan biliyorum. öğlenci olursa sabah uyanır kahvaltısını bakıcı veriri okula bırakır. okulda yakın olursa süper. dönüşte de siz alırsınız.

Merhaba hanımlar günaydınlar
Hemen derdimi anlatayım
4 yaşında oğlum ve 4 aylık bir tane daha oğlum var
Büyük oğlum eylül ayında kreşe gidecek 5 yaşından da gün alıyor
Eşimde bende çalışıyoruz
evimiz ilçe de iş yerlerimiz il de 30 km uzaklıkta
Bulunduğum ilçede kreş seçeneğim yok sadece yeri belli olsun diye verebileceğim iki kreş var
Ama ben daha donanımlı bir kreş istiyorum
Birde ilçe de verirsem kreşlerin servisi yok anane babaanne küçük bebekle götürüp getiremeyecek büyük öğrenci servisine vermek zorunda kalcam.
Benim fikrim şu ilçedeki evimizi satıp ilden bir ev almak hem daha iyi bir kreşe gider hemde kendimiz götürüp alabiliriz hemde olası bir durumda hemen gidebiliriz.
Ufaklığa bir hafta anane bir hafta babaanne bakıyor babaanne için sorun yok ilçede bakarken bir hafta bende kalıyor çünkü köyde oturuyor anane bu durumda gidip gelmek zorunda kalacak oda benim ilçeye personel servisim var onu kullanacak bu fikrimi eşimde paylaştım mantıklı dedi ailelerin haberi yok
Sizce mantıklı mı değil mi?
Çok teşekkür ederim.

oğlunuz 5 yaşından gün alıyormuş
yani Eylülde neredeyse 5 yaşını doldurmuş mu olacak?
eğer öyle ise anaokuluna başlaması gerekmiyor mu?
yok 2019 da 5 yaşını tamamlayacaksa da kreş değil yuvaya gitmesi lazım
yazdıklarınız mantıklı ama oğlunuzun yaşına ve kreş olayına takıldım ben

oğlunuz 5 yaşından gün alıyormuş
yani Eylülde neredeyse 5 yaşını doldurmuş mu olacak?
eğer öyle ise anaokuluna başlaması gerekmiyor mu?
yok 2019 da 5 yaşını tamamlayacaksa da kreş değil yuvaya gitmesi lazım
yazdıklarınız mantıklı ama oğlunuzun yaşına ve kreş olayına takıldım ben
Eylülde 4 bitiyo 5 den gün alıyor
49 aylık olacak

Bebeği bakıcıya verecekseniz mantıklı da diğer türlü anneanne babaanne ile mi gelicek ?
Babanne zaten ilçeye de gelince bir hafta bende kalıyor ilede gelirse bir hafta bende kalacak onda değişiklik yok
Anane sadece git gel yapmak zorunda kalacak yada oda kalacak

Back