Ev Çıyanı

aclockworkorange

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
1.357
2.165
333
İyi geceler herkese,
Bir konuda tavsiyenize ihtiyacim var. Evde garip, kirkayak gibi bir bocek turedi son zamanlarda. Arastirdim, ev ciyani imis adi. İnternette kirk turlu bilgi var emin olamiyorum, nasil kurtulabiliriz bu boceklerden? Zehirliymis de galiba; evde bir kedim var gorur de yakalamaya calisir zehirlenir diye cok korkuyorum. Vallahi stres oldum. Komple ilaclatmak mi gerekir acaba evi?

Eklentiler

• images (9).webp
    images (9).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 447
Evet öğrenci evimde bundan vardı ilk başta çok korkup daha sonra kabullenme sürecine girmiştim:) ne yazıkki hızlı uruyorlar ve nemli yerlerde daha cok oluyorlar. Banyo mutfak vs gibi öyle sprey böcek ilacı falanda hakkından gelinmiyor güzelce bir büyük bir ilaçlama istiyor belki ilaçlama ekibi falan çağırabilir ya da kendiniz ilaclayabilirsiniz. Ben öğrenci olduğum için gördüğüm yerde spreyle öldürüyordum ama tabi ki soyunu kurutamiyordum. Ben kabullenmiştim kendilerini :)

Benim evimde İnan’ın evlendim evleneli sadece 2 tane hamam böceği gördüm ama gene de çıktı kelebek hiç olmaz bir kaçtır örümceğe denk geliyorum onlar neden geliyo acaba
2 hamam böceği gördüyseniz 2 aya bütün evi sarar, ilaçlamanız gerekir. Üstelik dizanteri taşıyorlar.

İyi geceler herkese,
Bir konuda tavsiyenize ihtiyacim var. Evde garip, kirkayak gibi bir bocek turedi son zamanlarda. Arastirdim, ev ciyani imis adi. İnternette kirk turlu bilgi var emin olamiyorum, nasil kurtulabiliriz bu boceklerden? Zehirliymis de galiba; evde bir kedim var gorur de yakalamaya calisir zehirlenir diye cok korkuyorum. Vallahi stres oldum. Komple ilaclatmak mi gerekir acaba evi?
Off bi garip oldum yaa
Evinizin etrafında bahçe falan mı var yoksa nerden gelir ki bu
Bi de komsularınıza da sorun belki onlarda da vardır
Evi ilaçlatın en iyisi

İyi geceler herkese,
Fotoğrafı gördüğüm gibi çığlık attım görmeye bile tahammülüm yok

Valla 2 yılda 2 hamam böceği farklı farklı zamanlarda üstelik ilkini gördüğümde ölüydü ikincisi Çelik kapının altından yeni giriyordu
Aman girmeden yakalamışsın bari :KK70:
Gerçekten hamam böceğinden kurtulmak çok zordur. Ucuz atlatmışsın diyelim o zaman

Aman girmeden yakalamışsın bari :KK70:
Gerçekten hamam böceğinden kurtulmak çok zordur. Ucuz atlatmışsın diyelim o zaman
Eşime hemen atıl kurt dedim resmen hayatta istemem evimde bide 1 yaşında oğlum var 🤷🏻‍♀️ Ama örümceklere çare bulamadım onları sık görüyorum tavanda gezerken ama 1 tane sadece camlar açık sürekli oralardan giriyorlar herhalde tel taktırmak için uğraşıyoruz 🤷🏻‍♀️

Eşime hemen atıl kurt dedim resmen hayatta istemem evimde bide 1 yaşında oğlum var 🤷🏻‍♀️ Ama örümceklere çare bulamadım onları sık görüyorum tavanda gezerken ama 1 tane sadece camlar açık sürekli oralardan giriyorlar herhalde tel taktırmak için uğraşıyoruz 🤷🏻‍♀️
Bizim iklimde zehirli örümcek yoktur diye biliyorum çocuk İçin korkmana gerek yok. Zaten evde üreyip, türemezler diye biliyorum örümcek için. Bende şöyle küçük, zıplayan bi örümcek görmüştüm eski evimde. Walla iğreniyorum böcek deyince, her yerim kaşınıyor şu an

Arkadasim korkma o ciyan falanda degil bildigin kirk ayak bazen bizimde disardan geliyo yapistiriyorum olup gidiyo normal raid ilac al ilacla kapinin pencerenin onunu disardan geliyo yaz geldigi icinde bu havalarda cok gorursun ama korkma

Bizim iklimde zehirli örümcek yoktur diye biliyorum çocuk İçin korkmana gerek yok. Zaten evde üreyip, türemezler diye biliyorum örümcek için. Bende şöyle küçük, zıplayan bi örümcek görmüştüm eski evimde. Walla iğreniyorum böcek deyince, her yerim kaşınıyor şu an
Bende öyle inatla beni bulur zaten böyle şeyler 🤦🏻‍♀️ Başıma gelmeyen kalmamıştır bu konuda İnan’ın kendi evimde değil çok şükür 🤲🏻

Yazliklarda daha cok oluyor bunlardan
Sebebi ne bilmiyorum tabi. Ama parkeli ve petekli evlerde daha cok görülüyor acaba parkelerin arasindan mi cikiyor diye dusunmustum. Kendi evimde 1 kez rastladim. Haşere fobim var,cok korkuyorum evde bocekle karsilasicam diye boyle benim evimse sürekli olsa,net evi degisiriz. Ilk evimden tasinma sebebim evde salyangoz bulduk ve hemen tasinmistik. Benim icin tasinma sebebi ;(

Back
X