Ev arkadaşımın sevglisi

Tamam doğrudur. Zaten ben de ilk mesajlarımda salonda ya da konu sahibesinin odasında yapıyorlarsa problem vardır demiştim.
Ama öyle mesajlar var ki, sevişen çiftlere düşmanlık var içerisinde. Ben de buna muhalefet oluyorum. Herkes her şeyi normal bulmak zorunda değil, ama düşmanlık beslemek zorunda da değil. İşin günah veya iğrençlik boyutu kimseyi hiç mi hiç ilgilendirmez. Herkes istediği gibi günah işleme ve iğrenç olma hakkına sahiptir. Mesele, bunu yaparken ortak yaşam alanlarına saygı duymak.

Burada iki farklı yorumun keskin uçları var. Kimisi, konu üzerinden konu sahibesine yükleniyor, ona haddini bildirmeye falan çalışıyor -sanki bu konu hiç onu etkilemiyormuş gibi. Onu ahlak bekçisi falan ilan ediyorlar.
Kimisi de iğrenç, dayanılmaz, kov onu evden, ailesine söyle gibi yorumlar yapıyor.

Evet, anlayıştan söz ediyoruz. Ama anlayışlı olamıyoruz.

Konu sahibesi, arkadaşının nerede ne yaptığına güvenemiyorsa -ki temiz olmadıkları aşikar, açıkça rahatsız olduğunu söylemek zorunda.

Ben demiyorum ki; size ne, istedikleri gibi sevişirler. Ben komşulara neymiş diyorum. Onlar o evde yaşamıyor çünkü. Asıl hadsiz ahlak bekçileri o komşular.

Ayrıca, o eve sevgili gelmeseydi de, o bulaşıklar yine öyle kalsaydı yine aynı şekilde sorun edilmeliydi.
Asıl sorunu göz ardı ediyoruz bence. Kız zaten ev arkadaşı olunacak bir tip değil. Öyle bulaşık bırakan biriyle aynı ev paylaşılmaz.
Evet bence de öyle biriyle ev paylaşılmaz. Sen yap et ondan sonra tatlı dille ozur dile vs saçma yani. Komşu olayı saçma ötesi zaten ama konu sahibi komşular ailem eve gelince aileme laf ederlerse ailem beni yanlış anlayabilir falan demişti. İşin o kısmında benim de anlamadığım şeyler var, aile neden yanlış anlasın ki. Ailesi neler oluyor diye sorarsa açıkça söylesin komşuların arkadaşının sevgilisinden dolayı laf ettiğini. Kendi ailesi neden yanlış anlasın, o soruma cevap alamamıştım mesela. Komşuya ne diyoruz ama ülkenin her yerinde komşular böyle zaten

Evet bence de öyle biriyle ev paylaşılmaz. Sen yap et ondan sonra tatlı dille ozur dile vs saçma yani. Komşu olayı saçma ötesi zaten ama konu sahibi komşular ailem eve gelince aileme laf ederlerse ailem beni yanlış anlayabilir falan demişti. İşin o kısmında benim de anlamadığım şeyler var, aile neden yanlış anlasın ki. Ailesi neler oluyor diye sorarsa açıkça söylesin komşuların arkadaşının sevgilisinden dolayı laf ettiğini. Kendi ailesi neden yanlış anlasın, o soruma cevap alamamıştım mesela. Komşuya ne diyoruz ama ülkenin her yerinde komşular böyle zaten
Canım ailem onun da erkek getirmesini hoş görmez. Zaten sürekli diyolar kızı tanımadıkları için. Eve getirirse hemen babasına söyleriz gider o evden bilmem ne. Komşular böyle bişey söylerlerse bile tatsızlık çıkar. Bana olan güvenleri bile sarsılır. Zaten komşu onun erkek arkadaşı oldugunu bilmiyo sadece eve erkek girdigini görüyo. Eve erkek giriyo der diger kız getiriyo demez.

Kayganlaştırı ile napıyor ben onu anlamadımhak yolu varken b.k yolunamı düştüler acaba:KK66: ben işin dedikodu kısmındayım. Canım bence ev arkadaşını deiştir. Annenlerin aklı sende kalır. Ama kimseye. Karışamazsın elbette. Herkesim hayatı kendinde.

Kayganlaştırı ile napıyor ben onu anlamadımhak yolu varken b.k yolunamı düştüler acaba:KK66: ben işin dedikodu kısmındayım. Canım bence ev arkadaşını deiştir. Annenlerin aklı sende kalır. Ama kimseye. Karışamazsın elbette. Herkesim hayatı kendinde.
Bilmiyorum ki normal ilişkide de kullanılmaz mı :KK70: 1 yıl kontrat var canım malesef

Ev arkadaşı durumlarında malesef hiç kimse mükemmel olamıyor, birinin yapısı diğerine uymuyor. Eğer en başta arkadaş getirmek yok deseydiniz hak verirdim. O zaman siz haklıydınız. Mesela eve sizin arkaşınız gelmiyor mu? Oldu olacak senin arkadaşın gelince 10 lira fatura parası atsın, onun sevgilisi gelince 10 lira fatura parası atsın. Adamın kullandığı elektrik kızın normalde kullandığı elektrikten farklı değil. Su faturası diyosan o da sadece bir duş kadarlık falan olur, haftada 2 kez gelse haftada 2 duş. İyi bir 10 lira da ona atsın. Ama senin arkadaşın gelince kahve için ısıttığın su parasının yarısını arkadaşından isterse ev arkadaşın şaşırma. Ha diyosan ki arkadaş farklı sevgili farklı o zaman da en baştan cinsiyet farkı koyaaydınız. Benim olduğum evde erkek istemiyorum derdin, kurala uymasa bile sen haklı olurdun bi şey yapamazdı. Kusura bakmasın kimse ev masrafları yarı yarıyaysa, orası da kızın eviyse istediği herkesi getirebilir, en kaba tabiriyle sanane? Salonda sevişme falan denmiş de o biraz kişilikle alakalı. Ben de belki istemezdim salonda sevişen ev arkadaşı ama kızın sana saygısı varsa yapmaz. Burda da tanıma konusu devreye giriyor. Kız bu arada salonda mastürbasyon da yapıyo olabilir. Sümüğünü alıp koltuğa da sürüyo olabilir onu bilemezsin. Sevişmeye gelincee, ev arkadaşı seçerken sevişmeyen versiyonundan seçmenin bi yolu yok sanıyorum ki? Sonuçta kızın eve çıkarken sevgilisi yoktu da 4 yıl boyunca olmayacak mıydı aanki? Bunları düşünerek çıkmanız gekirdi. Şu durumda yapacağın tek şey, salona ve benim odama dokunmayın, mutfağı temiz bırakın diceksin tamam. Dahasına hakkın yok malesef..

Sen varken o tarz olaylara girilmiyosa bence bosver.. yani yapacak bisey yok illaki seninde onunda arkadaslari gelecek..onemli olan goze sokmamak.. bence bosver gitsin

özel hayatı sizi hiç ilgilendirmiyo.yaptığı da ahlaksızlık değil çok normal bi durum.bunu size anlatıyosa bu konuda rahat davranıyosa ve bu davranışları da size göre değilse rahatsız ediyosa,baştan bi kural koymamışsınız bu durumda onu uyarmak yerine evden ayrılmanız gerekir.ya da bi süre idare edersiniz tabi.

Oyle kaygnlastirci falan isine girmislerse olay baya bj ilerlemis,kanepelere sigmaz yakinda arkadasinjn bitaraflari demedi deme..

Sıkıntılı bir konu..
çok rahatsız oluyorsan konuş..
herşeyi bu kadar açık anlatan insanları anlamıyorum. .

Arkadaşlar sakin olun yaa. Kayganlaştırıcı öyle bir şey değil ki. Aklınıza saçma sapan şeyler getirmeyin hemen. Doktorların bile önerdiği bir şey. Vajinayı zorlamamak için önerilen bir araç kendisi. Canınız çok yanıyorsa ve vajinanız ilişkiye biraz uzaksa kayganlaştırıcı hem zevk almanızı artırır dediğim gibi hem de kolaylık sağlar. Çünkü vajina yeteri kadar ıslak olmayabilir.

Arkadaşlar sakin olun yaa. Kayganlaştırıcı öyle bir şey değil ki. Aklınıza saçma sapan şeyler getirmeyin hemen. Doktorların bile önerdiği bir şey. Vajinayı zorlamamak için önerilen bir araç kendisi. Canınız çok yanıyorsa ve vajinanız ilişkiye biraz uzaksa kayganlaştırıcı hem zevk almanızı artırır dediğim gibi hem de kolaylık sağlar. Çünkü vajina yeteri kadar ıslak olmayabilir.

Vajinasi icinmi aldigini dusunuyosun.))

Ben de öyle düşündüm. Neden ki

Bence vajina için de alınır.

Diğer konuda evi ayırmayı veya mutabakata varmayı başaramazsanız şu konuda anlaşabilirsiniz: aileniz bir şekilde öğrenirse "haberim yoktu, hep ben evde değilken çağırdı bana söylemedi" vb şeyler demek ve onun da doğrulaması konusunda anlaşabilirsiniz.

yorumnları okudum senin yasadıgın olayın birebir aynısını 3 -4 yıl önce yasadım atandıgım yere gittigimde lojmanı ikişer ikişer vericez dediler benle bekar bi kıza daha verdiler birbirimizi hiç tanımıyoruz aynı yerde calışıyoruz mecbur girdik eve.....
1 ay sonra bende tahammul sınırı dolmustu lojmana esya aldık borca girdik ben nişanlıydım o zmanlar evlencez para biriktirmem lazım ve o kıza tahammul etmem lazım yoksa esyaşları boluscez ben kiraya cıkcam atandıgım yerdede kiralar resmen maasımın yarısı ydı

bu kız hiiiiiiiiiiiiiiiiiç temizlik yapmazdı eve erkek arkadaşı gelirdi yetmezmiş gibi iş yerinden insanları eve toplar yerinden kıpırdamazdı gelirlerdi yer içer ben salak önlerinde hizmetçiydim yapmadıgımda gelenler çalıştıgım yerden ertesi gün yüz yüze bakcam.....
bide ev iki odalydı biz ilk başlarda aynı odada kalıyoduk sonra oturma odasını iptal edip odaları ayırdık bu kız 24 saat tv izlerdi yatarken bile açık kalırdı ben nefret ederim tv den...... sürekli konusurdu ben tuvalete gittiğimde bile anlatmaya devam ederdi bazen o konuşurken uyya kalıyodum :))) inanılmazda pisti iç çamaşırını çıkarır odanın ortasında bırakıp işe gittiğini bilirim.....

ama erkek arkadas meselesini hiç konuşmadık tabi eve erkek arkadaşı geldiğinde ben gidiyodum gezmeye gidiyodum baska arkadaşıma gidiyodum gitcek bi yer buluyodum hem rahat edemiyodum hem nişanlım deliriyodu....

gel zaman git zman bi gün nöbetten çıkmışım sabah geldim uyudum bunun nişanşlısı bize gelmiş ben öğlen 3 gibi kalktım tuvalete gitcem tuvalet banyo birdi kapıyı bi açtım bu kızın sevgilisi banyoda ama görmedim tabi adamı duş perdesi vardı:) kapıyı kapadım nasıl çıktım evden çantamı kaptıgım gibi eşofmanla bilemedim o günden sonra adam gelmedi zaten:)
ama uyuşamadıgın bi insanla aynı evde kalmak çok zor ya oturup açık açık konuş yada katlan ama ben konuşmadıgım için1.5 yıl katlandım ve kendmi yiyip bitirdim şimdi keske yapmasaymısım diyorum....

yorumnları okudum senin yasadıgın olayın birebir aynısını 3 -4 yıl önce yasadım atandıgım yere gittigimde lojmanı ikişer ikişer vericez dediler benle bekar bi kıza daha verdiler birbirimizi hiç tanımıyoruz aynı yerde calışıyoruz mecbur girdik eve.....
1 ay sonra bende tahammul sınırı dolmustu lojmana esya aldık borca girdik ben nişanlıydım o zmanlar evlencez para biriktirmem lazım ve o kıza tahammul etmem lazım yoksa esyaşları boluscez ben kiraya cıkcam atandıgım yerdede kiralar resmen maasımın yarısı ydı

bu kız hiiiiiiiiiiiiiiiiiç temizlik yapmazdı eve erkek arkadaşı gelirdi yetmezmiş gibi iş yerinden insanları eve toplar yerinden kıpırdamazdı gelirlerdi yer içer ben salak önlerinde hizmetçiydim yapmadıgımda gelenler çalıştıgım yerden ertesi gün yüz yüze bakcam.....
bide ev iki odalydı biz ilk başlarda aynı odada kalıyoduk sonra oturma odasını iptal edip odaları ayırdık bu kız 24 saat tv izlerdi yatarken bile açık kalırdı ben nefret ederim tv den...... sürekli konusurdu ben tuvalete gittiğimde bile anlatmaya devam ederdi bazen o konuşurken uyya kalıyodum :))) inanılmazda pisti iç çamaşırını çıkarır odanın ortasında bırakıp işe gittiğini bilirim.....

ama erkek arkadas meselesini hiç konuşmadık tabi eve erkek arkadaşı geldiğinde ben gidiyodum gezmeye gidiyodum baska arkadaşıma gidiyodum gitcek bi yer buluyodum hem rahat edemiyodum hem nişanlım deliriyodu....

gel zaman git zman bi gün nöbetten çıkmışım sabah geldim uyudum bunun nişanşlısı bize gelmiş ben öğlen 3 gibi kalktım tuvalete gitcem tuvalet banyo birdi kapıyı bi açtım bu kızın sevgilisi banyoda ama görmedim tabi adamı duş perdesi vardı:) kapıyı kapadım nasıl çıktım evden çantamı kaptıgım gibi eşofmanla bilemedim o günden sonra adam gelmedi zaten:)
ama uyuşamadıgın bi insanla aynı evde kalmak çok zor ya oturup açık açık konuş yada katlan ama ben konuşmadıgım için1.5 yıl katlandım ve kendmi yiyip bitirdim şimdi keske yapmasaymısım diyorum....
Siz iyi sabretmessiniz ya ben o kadar toleranslı biri değilim. O dediğiniz banyo olayını yaşasaydım kıyameti koparırdım. Biz daha çıkalı yeni oldu. İnşallah sizin yaşadığınız gibi olaylar yaşamam çünkü ben de 1 yıl evden ayrılamam

tavsiyem sakın samimiyet geliştirme ortak bişeyler yapma arada samimiyet olunc aiyce laçkalaşıyo herşey......
yemek saatlerini aynı getirme birlikte yemeyin cidden bak herkes kendi bulaşıgını yıkasın biz birlikte yiyince hep bana kalıyodu çünkü..... ortak alan temizliğinde gün belirleyin sırayla yapın....... bide fazla güleryüzlü olmayın

tavsiyem sakın samimiyet geliştirme ortak bişeyler yapma arada samimiyet olunc aiyce laçkalaşıyo herşey......
yemek saatlerini aynı getirme birlikte yemeyin cidden bak herkes kendi bulaşıgını yıkasın biz birlikte yiyince hep bana kalıyodu çünkü..... ortak alan temizliğinde gün belirleyin sırayla yapın....... bide fazla güleryüzlü olmayın
Biz de şu sıkıntı var aşırı tatlı dilli. Evde beni aşkım hayatım falan diye çağırıyo ki ben tam tersi çok soguk bi insanım. Bu tarz mevzuları konuşcak oluyorum hep aa tamam hayatım temizlerim tabi diyip kapatır konuyu. Yoksa ben aradaki mesefeyi korumaya çalışıyorum elimden geldigince. Bulaşık makinesi aldk yiyen oraya atsın dedik biriktiriyor tabakları 3. Gün falan yıkıyor. Uyardım o konuda gelnce napacak bilmiyorum ama. Erkek mevzusunu da halledebilirsek çok iyi olacak

X