şuna açıklık getireyim ev 3+1 gayet ferah ve geniş bi ev,her iki cephedende güneş alır kışın ısınma sorunu vb yoktur ve yazında bol bol rüzgar eser filan evimizdeki her kapı uzun bi koridor var ona açılır. koridorun sağında ve solunda odaların,mutfağın, banyo wc'nin kapısı falan var. ben salondan mutfağa gitmek istediğimde arkadaşımın odasının kapısının önünden geçmek zorundayım,iki üç adım sonra mutfak kapısı var hani ben onları mutfağa gitmek üzere onun odasının kapısının önünden geçerken gördüm. aramızda geçen konuşma böyle oldu:
ben: ben sizi dün özel bir anınızda gördüm farketmediniz bile ama odanın kapısı açıktı. keşke kapını kapatsaydın sonuçta orası senin özel alanın.
arkadaşım: öyle mi hiç farkında değilim ya hava sıcak olduğu için kapıyı genelde kapatmıyorum zaten
ben: ama madem sevgilinle başbaşasın kapatman gerekir bence
arkadaşım: hiç farkında değilim ayrıca sen benim dostumsun senden neyi gizleyebilirimki -gülüyor burda-
ben: canım sende benim dostumsun ama dostlar herşeye şahit olmak zorunda değil -bende gülüyorum- daha öncede benzer olayı yaşamıştık senle, salonu kullanıyordunuz
ark: neden yüzüme vuruyorsun oldu bi hata sen de haber verseydin o zaman ben gelicem diye
ben: canım ben eve gelirken haber verme işini sadece başkasının evine gideceksem yaparım kendi evime giderken değil
ark: burası benimde evim ama erk ark olduğunu biliyorsun ne var biraz anlayışlı olsan
ben: ben anlayış gösteriyorum göstermesem sevgilin bu eve istediği gibi girip çıkamazdı çok anlaşmazlık yaşardık canım ama ses etmediysem anlayış gösterdiğimden. bugüne kadar ne sorun yaşadık biz senle ?
ark: yaşamadık evet ama çocuk değiliz sonuçta koskocaman insanlarız ve bişeyler yaşayabiliriz sevgilimizle ben evimde rahat olamayacaksam nerde rahat olucam
ben: bu evde bende varım bunu unutma odanızda gürültü yapıyosunuz ben ona bile ses çıkarmıyorum ama bu kadarıda fazla. lütfen özel anlarınızı yaşamak için bu evi kullanmayın artık
ben bunu söyledikten sonra film koptu ve bana çok çıkıştı arkadaşlar yani eski mevzu falan açıldı saydı da saydı ve bi ara bana odaları değişmeyi teklif etti benim odam evin arka tarafında yani öyle geçerken görme gibi bişey söz konusu olamaz