ev arkadaşım ve sevgilisinin beni rahatsız eden halleri

Bu ciddi bu konu, konuşmalısınız.
Odadan kahkahalar vs rahatsız olduğunuz sesler duyduğunuzda tvyi veya müziği son ses açın tepki göstermiş olursunuz

Kendi odasi yok mu?

Ne yapacaksa gitsin kendi odasinda yapsin.

Yani arkadas olsaniz bile, ev arkadasliginda durum farkli, evinizin ortak alani ikinize ait ama ozel hayatlariniz kendi odalarinizda olmali ve kalmali bence.

Bir de anlamadigim nokta neden ortalik yerde boyle davraniyorlar, evde baska bir insan daha var....neyse.

Özeli özel kalsın kapısını kapatsın ne yapıyosa yapsın

bence bir daha böyle bir durumda kapısını kapatması gerektiğini kırıcı olmadan nazik bir dille söyle. bunda bozulacak kızacak bir şey yok. senin rahatsız olduğundan haberleri yok besbelli. bile bile yapacaklarını sanmam.

Bence soyleyin siz onlari oyle gormek zorunda degilsiniz sen olunca daha dikkat etsinler bilmiyorum ayni.saatler demi geliyorsunuz siz olmayinca gelsin sevgilisi bir sekilde ifade et bence arkadaşına

Zor bi durum ama bisey de soylenmez bnce orasi onunda ewi ama kapilarini kapatmalarini we ortak alanda dikkatli olmasini soyleyebilirsiz gormezden gelmeye calis bence

Taviz tavizi doğurur. Başta sevgilisi gelşr oturur sonra yakınlaşırlar sonra ilişkileri ileriler sonra yatılı kalmaya gelir. Bir yerde dur demezseniz böyle devam eder. Hiç birşey yapamıyorsanız kapısının kapalı olması gerektiğini ve bu manzarayla karşılaşmak istemediğinizi kararlı bir sekilde soyleyin

Fobinizi bir şekilde gözden geçirin, irdeleyin, çözerseniz ne âla, kafanız rahat olur tek başınıza bence.

Rahatsiz oldugunuzu bence dile getirin. Günden güne bir adim ileriye gidecektir... :63:

ilk kez böyle odaları açıkken yakaladıysanız, insanlık halidir dikkatlerinden o an kaçmıştır diyip üstünde durmayın, ancak hep böyle odaları açık öpüşüyorlarsa falan o zaman çoktann konuşmalıydınız.

konuş tabiki
biraz daha hassaasiyet gösterirsen sevinirim kamuya açık ortak alanda böyle sahneler çekmeseniz gibi şakayla karışık söyle bence

Rahatsız olduysan olayın büyüklüğünün küçüklüğünün manası yok. O evin yarısı senin.
Yalnız bunu kendi kendine kapıyı vurup çıkmakla çözemezsin hatta ekmeğe yağ sürmüş oluyorsun ev tamamen onlara kalıyor artık sen düşün.
Arkadaşına söylemelisin, ciddi ciddi oturup "sana normal gelebilir fakat ben rahatsız oluyorum. Gidip gelmesinde sakınca yok ancak kalmasını istemiyorum. Kalırsa da bir zahmet odanızın kapısını kapatın. Hoşlanmadığım durumlar bunlar anlayış gösterirsen sevinirim" diyerek hem arkadaşını kırmamış hem de rahatsızlığını ortadan kaldırmış olursun. Buna rağmen devam ediyorsa hayat tarzınız birbirine uymuyor demek ki evini ayırmayı düşünebilirsin.

Konuşun. Konuşmaktan zarar gelmez. Bencede hoş bir durum değil.

Bu ne rahatlık :KK57:

Tamam orası onun da evi ama o evde tek başına yaşamıyorsa ona göre davranmalı. Eğer siz arkadaşınıza "sevgilin bu eve gelmesin, istemiyorum" deseydiniz haksız olurdunuz, o evde o da yaşıyor elbet sevgilisinin gelmesini ister derdim ama şu an ki isteğinizde oldukça haklısınız.

Evin başka kısımlarında da takılmak, bir şeyler yaşamak istiyorlarsa da arasın sizi "ya bir iki saat bize müsaade eder misin" desin. En azından eve aniden geldiğinizde böyle salonda falan uygunsuz durumlarla karşılaşmazsınız.

Bir de mümkünse kapı kapatma adeti edinmeyi öğrensin kendisi. Sevgilisiyle kapı açık bir şekilde üstelik evde başka biri varken yakınlaşanı da ilk defa duydum.

Ben boyle bir insanla asla yasamazdim. Elin adamlarini sizin evinize sokamaz kusura bakmayin da.. Millet babasina guvenmiyor, siz elin adamina nasıl guveniyorsunuz?
Madem öyle sevgilisiyle ev tutsun..! !

Bence bu konuyu ev arkadaşınızla konuşun. Çünkü ileride bu olaylar çoğalırsa konuşmanız güçleşir, zaten arkadaşınız da önceden rahatsız olmuyordun da şimdi mi rahatsız olmaya başladın gibi bir tepki verebilir. Gençsiniz bu sorunları aranızda rahatlıkla çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu ciddi bu konu, konuşmalısınız.
Odadan kahkahalar vs rahatsız olduğunuz sesler duyduğunuzda tvyi veya müziği son ses açın tepki göstermiş olursunuz
teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeleri düşünerek arkadaşımla konuşmak istedim fakat çocuk değiliz, bu ev bana da ait sen misafir getirsen ben öyle davranmazdım filan falan gibi sert Bi tepkiyle karşılaştım daha da konuşsam kalbini kıracaktım ama konuşmadım fakat onun evden gitmesini istiyorum şu şartlar altında kalamayız aynı çatı altında, ben kimsenin ahlaksızlığını görmek zorunda değilim çok güzel bi arkadaşlığı bozan kendisi oldu bu yaştan sonra ev aramak istemiyorum kendisinin gitmesi lazım bu evden. Çok moralim bozuk şuan.

bence uygun bir dille uyarın . bakın bikaç kere daha kapısını kapatmıyorsa kendinize yeni ev arkadaşı arayın .

Tövbe estağfurullah ama ne yaparken gördünüz? Sadece öpüşmedir umarım.
Tövbe tövbe dun gördüğüm şeyde sevişme başlangıcıydı giysileri filan ustlerindeydi ama daha önce salonda gördüm onda da seks yapmak üzerelerdi. Haberim yoktu eve geldim ve sanki baskın yapmış gibi hissettim ama insanlık halidir falan dedim ilk kez diye bi şey demedim ama hata bendeymiş

teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeleri düşünerek arkadaşımla konuşmak istedim fakat çocuk değiliz, bu ev bana da ait sen misafir getirsen ben öyle davranmazdım filan falan gibi sert Bi tepkiyle karşılaştım daha da konuşsam kalbini kıracaktım ama konuşmadım fakat onun evden gitmesini istiyorum şu şartlar altında kalamayız aynı çatı altında, ben kimsenin ahlaksızlığını görmek zorunda değilim çok güzel bi arkadaşlığı bozan kendisi oldu bu yaştan sonra ev aramak istemiyorum kendisinin gitmesi lazım bu evden. Çok moralim bozuk şuan.
Evet ev ona da ait fakat sorsaydınız keşke ailesiyle yaşasa annesinin babasının yanında da bu kadar rahat davranır mıydı acaba? Belki biraz sakinleşince sizi anlar.

Tövbe tövbe dun gördüğüm şeyde sevişme başlangıcıydı giysileri filan ustlerindeydi ama daha önce salonda gördüm onda da seks yapmak üzerelerdi. Haberim yoktu eve geldim ve sanki baskın yapmış gibi hissettim ama insanlık halidir falan dedim ilk kez diye bi şey demedim ama hata bendeymiş

Eee basmissin zaten :)))

Hayir, peki kendisi neden mahremini sein gzun onunde yasamak istiyor, ben burayi anlayamadim. Git odana kapat kapini kardesim.

Böyle davrandığı için asıl kendisi çocuk ama haberi yok işte.
Mesele misafir getirmek değil ki. Yani sürekli kendilerini uygunsuz vaziyette görmek zorunda değilsiniz. Çok rahat yaşamak istiyorsa ya tek başına kalsaymış ya da sevgilisiyle eve çıksaymış.

Yani salonun ortasında seks yaparken "ya ev arkadaşım aniden gelirse diye" sizi eve gelme diye uyarmayı akıl edemeyen ya da kapıyı kilitleyemeyen, odasında kapı pencere açık sevişme başlatmaya çalışırken "ya ev arkadaşım görürse" diye düşünmeyen biriyle ev arkadaşı olmamanız daha iyi zaten. Belki bu vesileyle daha kafa dengi birini bulursunuz.

Son düzenleme:
Biz bu tur insanlara rahat degil gevşek diyoruz.Arkadasin da sevgisili de baya gevşek insanlarmis.

Güzelce diyeceksin ki , X'ciğim, bak erkek arkadaşın Ahmet ( Y ) bol bol geliyor , başımızın üstünde yeri var ama her şeyin de bir adabı var bebeğim. yani oyle sizi yakınlasmıs gorunce cok utanıyorum biraz dikkat etsek olur mu? diyceksin. takmıyosa yol ver.

Benimde iki tane ev arkadaşım vardı.Biriyle baştan anlaşamadık ayrıldık.Diğeriyle çok iyiydik kardeş gibi sonuçta biz eve çıkarken sevgilisi yoktu ve baştan uyarmıştım eve erkek istemiyorum diye.Keza kendimde nişanlımı dahi onlar evdeyken kapıdan bile sokmadım.Sonra sevgilisi oldu arkadaşın ben memlekete gittiğimde 4-5 gün beraber kalmışlar.Yine ses etmedim ben evde yoktum diyerek.En son bize gelebilir mi rahatsız etmeyiz falan dedi tamam ilk ve son olsun dedim geldiler,otobüs durağında bile bizim kız o kadar sarılıp öpmeler yakınlaştı ki çocuğa ben utandım.Sonuçta Ankara'da da olsak bizi tanıyor muhitimizde ki insanlar.Arkadaşı uyardım umursamadı.Sonra tekrar eve getireyim tarzı şeyler oldu istemedim çünkü nişanlımda istemiyordu haliyle.Ben bile gelmedim o nasıl geliyor demeye başlamıştı.En son erkek kardeşini kalmaya getirdi benden habersiz davet etmiş adam bizle yaşıt.Bir odayı ona verip beraber yaşayabilir zararı dokunmaz dedi.Sonunda konuştum gönderdim evden ve bir daha konuşmadık ta.Ama ben baştan zaten asla erkek istemiyorum evde demiştim kurallara uymadığı an arkadaşlık yaşanmışlık bir yere kadardır der uğurlarım.Seni arkadaş olarak görse düşünceli biri olsa seni de düşünür rahatsız olacağını.Konuş ben rahatsızlık duyuyorum evde bir erkeğin olmasından,lütfen konuş ya dışar da görüşün ya da evleri ayıralım beni rahatsız eden bir şey yapıyorsun ben böyle ortamda yaşamak istemiyorum daha fazla anlayış gösteremem üzgünüm ya kendine başka arkadaş bul ya da daha düşünceli hareket edin de.Bu tür durumlarda katı olmak zorundasın yoksa dahada abartıyorlar.

Simdi o evde ortak yasaniyorsa herkes birbirini rahatsiz etmeden yasamak zorunda. Bu rahatsiz edici bir durum. Konusun rahatsiz oldugunuzu belirtin.

Utanmadi bide üste mi cikti ... Ikinizde gerginiz suan ... Insallah özür diler

Bence konusarak halledebilirsiniz:) siz evdeken dikkat edilmesi gerekir mahrem denen bir sey var sonucta. Ben de evdeyken basima boyle bir sey gelse aklim hep o odada olurdu yani icim icimi yerdi insan tuhaf hissediyor anliyorum. Tatli bir dille konusun utandirmadan.

şuna açıklık getireyim ev 3+1 gayet ferah ve geniş bi ev,her iki cephedende güneş alır kışın ısınma sorunu vb yoktur ve yazında bol bol rüzgar eser filan evimizdeki her kapı uzun bi koridor var ona açılır. koridorun sağında ve solunda odaların,mutfağın, banyo wc'nin kapısı falan var. ben salondan mutfağa gitmek istediğimde arkadaşımın odasının kapısının önünden geçmek zorundayım,iki üç adım sonra mutfak kapısı var hani ben onları mutfağa gitmek üzere onun odasının kapısının önünden geçerken gördüm. aramızda geçen konuşma böyle oldu:
ben: ben sizi dün özel bir anınızda gördüm farketmediniz bile ama odanın kapısı açıktı. keşke kapını kapatsaydın sonuçta orası senin özel alanın.
arkadaşım: öyle mi hiç farkında değilim ya hava sıcak olduğu için kapıyı genelde kapatmıyorum zaten
ben: ama madem sevgilinle başbaşasın kapatman gerekir bence
arkadaşım: hiç farkında değilim ayrıca sen benim dostumsun senden neyi gizleyebilirimki -gülüyor burda-
ben: canım sende benim dostumsun ama dostlar herşeye şahit olmak zorunda değil -bende gülüyorum- daha öncede benzer olayı yaşamıştık senle, salonu kullanıyordunuz
ark: neden yüzüme vuruyorsun oldu bi hata sen de haber verseydin o zaman ben gelicem diye
ben: canım ben eve gelirken haber verme işini sadece başkasının evine gideceksem yaparım kendi evime giderken değil
ark: burası benimde evim ama erk ark olduğunu biliyorsun ne var biraz anlayışlı olsan
ben: ben anlayış gösteriyorum göstermesem sevgilin bu eve istediği gibi girip çıkamazdı çok anlaşmazlık yaşardık canım ama ses etmediysem anlayış gösterdiğimden. bugüne kadar ne sorun yaşadık biz senle ?
ark: yaşamadık evet ama çocuk değiliz sonuçta koskocaman insanlarız ve bişeyler yaşayabiliriz sevgilimizle ben evimde rahat olamayacaksam nerde rahat olucam
ben: bu evde bende varım bunu unutma odanızda gürültü yapıyosunuz ben ona bile ses çıkarmıyorum ama bu kadarıda fazla. lütfen özel anlarınızı yaşamak için bu evi kullanmayın artık
ben bunu söyledikten sonra film koptu ve bana çok çıkıştı arkadaşlar yani eski mevzu falan açıldı saydı da saydı ve bi ara bana odaları değişmeyi teklif etti benim odam evin arka tarafında yani öyle geçerken görme gibi bişey söz konusu olamaz

benim evin arkasındaki odamla kendi odasını değişmek istedi böylece kapı açık bile olsa geçerken görmezmişim ve ses de gelse duymazmışım falan güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum bu kız çok iyi biri başka hiçbi anlaşmazlığımız yok ama kendinden soğuttu şu hareketiyle sizce ne yapayım

yalnız yaşama fobimi nasıl yenebilirim peki özellikle gece endişe duyuyorum gece rahatsızlansam hasta olsam ya da bi felaket olsa bişey olsa tek başıma ne yaparım korkusu var bunu yıllardır yenemedim kaç yaşıma geldim çalışıyorum ama bu devam ediyor

siz onu uyarırsanız büyük bir tartısma yasarsınız gibi hissettim ben

X