Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi odasi yok mu?
Ne yapacaksa gitsin kendi odasinda yapsin.
Yani arkadas olsaniz bile, ev arkadasliginda durum farkli, evinizin ortak alani ikinize ait ama ozel hayatlariniz kendi odalarinizda olmali ve kalmali bence.
Bir de anlamadigim nokta neden ortalik yerde boyle davraniyorlar, evde baska bir insan daha var....neyse.
Özeli özel kalsın kapısını kapatsın ne yapıyosa yapsın
bence bir daha böyle bir durumda kapısını kapatması gerektiğini kırıcı olmadan nazik bir dille söyle. bunda bozulacak kızacak bir şey yok. senin rahatsız olduğundan haberleri yok besbelli. bile bile yapacaklarını sanmam.
Bence soyleyin siz onlari oyle gormek zorunda degilsiniz sen olunca daha dikkat etsinler bilmiyorum ayni.saatler demi geliyorsunuz siz olmayinca gelsin sevgilisi bir sekilde ifade et bence arkadaşına
Zor bi durum ama bisey de soylenmez bnce orasi onunda ewi ama kapilarini kapatmalarini we ortak alanda dikkatli olmasini soyleyebilirsiz gormezden gelmeye calis bence
Taviz tavizi doğurur. Başta sevgilisi gelşr oturur sonra yakınlaşırlar sonra ilişkileri ileriler sonra yatılı kalmaya gelir. Bir yerde dur demezseniz böyle devam eder. Hiç birşey yapamıyorsanız kapısının kapalı olması gerektiğini ve bu manzarayla karşılaşmak istemediğinizi kararlı bir sekilde soyleyin
Fobinizi bir şekilde gözden geçirin, irdeleyin, çözerseniz ne âla, kafanız rahat olur tek başınıza bence.
Rahatsiz oldugunuzu bence dile getirin. Günden güne bir adim ileriye gidecektir...
ilk kez böyle odaları açıkken yakaladıysanız, insanlık halidir dikkatlerinden o an kaçmıştır diyip üstünde durmayın, ancak hep böyle odaları açık öpüşüyorlarsa falan o zaman çoktann konuşmalıydınız.
konuş tabiki
biraz daha hassaasiyet gösterirsen sevinirim kamuya açık ortak alanda böyle sahneler çekmeseniz gibi şakayla karışık söyle bence
Rahatsız olduysan olayın büyüklüğünün küçüklüğünün manası yok. O evin yarısı senin.
Yalnız bunu kendi kendine kapıyı vurup çıkmakla çözemezsin hatta ekmeğe yağ sürmüş oluyorsun ev tamamen onlara kalıyor artık sen düşün.
Arkadaşına söylemelisin, ciddi ciddi oturup "sana normal gelebilir fakat ben rahatsız oluyorum. Gidip gelmesinde sakınca yok ancak kalmasını istemiyorum. Kalırsa da bir zahmet odanızın kapısını kapatın. Hoşlanmadığım durumlar bunlar anlayış gösterirsen sevinirim" diyerek hem arkadaşını kırmamış hem de rahatsızlığını ortadan kaldırmış olursun. Buna rağmen devam ediyorsa hayat tarzınız birbirine uymuyor demek ki evini ayırmayı düşünebilirsin.
Konuşun. Konuşmaktan zarar gelmez. Bencede hoş bir durum değil.
Bu ne rahatlık
Tamam orası onun da evi ama o evde tek başına yaşamıyorsa ona göre davranmalı. Eğer siz arkadaşınıza "sevgilin bu eve gelmesin, istemiyorum" deseydiniz haksız olurdunuz, o evde o da yaşıyor elbet sevgilisinin gelmesini ister derdim ama şu an ki isteğinizde oldukça haklısınız.
Evin başka kısımlarında da takılmak, bir şeyler yaşamak istiyorlarsa da arasın sizi "ya bir iki saat bize müsaade eder misin" desin. En azından eve aniden geldiğinizde böyle salonda falan uygunsuz durumlarla karşılaşmazsınız.
Bir de mümkünse kapı kapatma adeti edinmeyi öğrensin kendisi. Sevgilisiyle kapı açık bir şekilde üstelik evde başka biri varken yakınlaşanı da ilk defa duydum.
Ben boyle bir insanla asla yasamazdim. Elin adamlarini sizin evinize sokamaz kusura bakmayin da.. Millet babasina guvenmiyor, siz elin adamina nasıl guveniyorsunuz?
Madem öyle sevgilisiyle ev tutsun..! !
Bence bu konuyu ev arkadaşınızla konuşun. Çünkü ileride bu olaylar çoğalırsa konuşmanız güçleşir, zaten arkadaşınız da önceden rahatsız olmuyordun da şimdi mi rahatsız olmaya başladın gibi bir tepki verebilir. Gençsiniz bu sorunları aranızda rahatlıkla çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeleri düşünerek arkadaşımla konuşmak istedim fakat çocuk değiliz, bu ev bana da ait sen misafir getirsen ben öyle davranmazdım filan falan gibi sert Bi tepkiyle karşılaştım daha da konuşsam kalbini kıracaktım ama konuşmadım fakat onun evden gitmesini istiyorum şu şartlar altında kalamayız aynı çatı altında, ben kimsenin ahlaksızlığını görmek zorunda değilim çok güzel bi arkadaşlığı bozan kendisi oldu bu yaştan sonra ev aramak istemiyorum kendisinin gitmesi lazım bu evden. Çok moralim bozuk şuan.Bu ciddi bu konu, konuşmalısınız.
Odadan kahkahalar vs rahatsız olduğunuz sesler duyduğunuzda tvyi veya müziği son ses açın tepki göstermiş olursunuz
Tövbe tövbe dun gördüğüm şeyde sevişme başlangıcıydı giysileri filan ustlerindeydi ama daha önce salonda gördüm onda da seks yapmak üzerelerdi. Haberim yoktu eve geldim ve sanki baskın yapmış gibi hissettim ama insanlık halidir falan dedim ilk kez diye bi şey demedim ama hata bendeymişTövbe estağfurullah ama ne yaparken gördünüz? Sadece öpüşmedir umarım.
Evet ev ona da ait fakat sorsaydınız keşke ailesiyle yaşasa annesinin babasının yanında da bu kadar rahat davranır mıydı acaba? Belki biraz sakinleşince sizi anlar.teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeleri düşünerek arkadaşımla konuşmak istedim fakat çocuk değiliz, bu ev bana da ait sen misafir getirsen ben öyle davranmazdım filan falan gibi sert Bi tepkiyle karşılaştım daha da konuşsam kalbini kıracaktım ama konuşmadım fakat onun evden gitmesini istiyorum şu şartlar altında kalamayız aynı çatı altında, ben kimsenin ahlaksızlığını görmek zorunda değilim çok güzel bi arkadaşlığı bozan kendisi oldu bu yaştan sonra ev aramak istemiyorum kendisinin gitmesi lazım bu evden. Çok moralim bozuk şuan.
Tövbe tövbe dun gördüğüm şeyde sevişme başlangıcıydı giysileri filan ustlerindeydi ama daha önce salonda gördüm onda da seks yapmak üzerelerdi. Haberim yoktu eve geldim ve sanki baskın yapmış gibi hissettim ama insanlık halidir falan dedim ilk kez diye bi şey demedim ama hata bendeymiş
teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeleri düşünerek arkadaşımla konuşmak istedim fakat çocuk değiliz, bu ev bana da ait sen misafir getirsen ben öyle davranmazdım filan falan gibi sert Bi tepkiyle karşılaştım daha da konuşsam kalbini kıracaktım ama konuşmadım fakat onun evden gitmesini istiyorum şu şartlar altında kalamayız aynı çatı altında, ben kimsenin ahlaksızlığını görmek zorunda değilim çok güzel bi arkadaşlığı bozan kendisi oldu bu yaştan sonra ev aramak istemiyorum kendisinin gitmesi lazım bu evden. Çok moralim bozuk şuan.
teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeleri düşünerek arkadaşımla konuşmak istedim fakat çocuk değiliz, bu ev bana da ait sen misafir getirsen ben öyle davranmazdım filan falan gibi sert Bi tepkiyle karşılaştım daha da konuşsam kalbini kıracaktım ama konuşmadım fakat onun evden gitmesini istiyorum şu şartlar altında kalamayız aynı çatı altında, ben kimsenin ahlaksızlığını görmek zorunda değilim çok güzel bi arkadaşlığı bozan kendisi oldu bu yaştan sonra ev aramak istemiyorum kendisinin gitmesi lazım bu evden. Çok moralim bozuk şuan.
aynen. olması gereken bu benceFobinizi bir şekilde gözden geçirin, irdeleyin, çözerseniz ne âla, kafanız rahat olur tek başınıza bence.