bizde ev alıcaz kısmretse.ama yer dert .130 000 tlye kadar alabılıyoz.
avrupadayz ben karsıyı ıstıyorum atasehır tarafını.esımın ısı bu tarafta.o parayada burda gırıs altı var ve gırıs .gırısıde ok ama ya karanlık odası var ya 75 m2 oda cok kucuk cok sıkılıyorum.ıstanbuluda hıc bılmıyorum bızde 4 senelık evlıyız.kımsemde yok burda.
acıkacası alıbeykoy falanda ıstemıyorum kızım var 2 yasındagelısmekte olan bır yer olsun dıyorum esenyurt kötu gercekten sıte olması sart gezdık hep ama sıtede cok pahalı 180 90 m2 cıvarı
Bu ev konusu kafamızı karıstırıyor. Bizim yurt dısında yuksek lisans için biriktirdiğimiz bir para var acıkcas o parayı eve baglamak pek istemiyoruz ote yandan insanlar da kiraya para neden veriyorsunuz diyorlar.
Ben Üsküdar'ı begeniyorum ama makul olan evler de 20 yıllık falan... of ya of
Uzun arayıştan sonra bizde evimizi aldık Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. :) Tapu-elektrik-su-doğalgaz için köşeye en az 6000 TL koymanız gerekiyor yoksa çok zor..Evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen biz kredi ile aldık merkezi yer hemde sıfır daire tesadüfen o sokaktan geçerken gördük demek Rabbim bize onu nasip edicekmiş o yoldan geçtik aylarca ev aradım hem netten hem dolaşarak fikir edindim alıcak arkadaşlarda çok ama çok iyi araştırıp gezsin yoksa net başından olmuyor ve emlakçıların hepsi değil ama çoğu hem düzenbaz hemde yanlış bilgi veriyor mümkünse sahibinden alın..Netteki resimlere aldanmayın çoğu oynanmış resimler çıkıyor iskanına kadar sorun banka tapu işleri için işyerinden 3 gün izin aldım ancak öyle bitirdim bu işleri sormak istediğiniz konu olursa seve seve yardımcı olurum..
Selam
Bizde ev almak istiyoruz.. İnş. kısmet olurda faizler düşükken alırız.
İst. Halkalı Atakentte toplu konutlarda 2+1 4 yıllık olan orta kat bir dairenin fiyatı 140-150-160 gibi rakamlar. Buna tapu emlak ve diğer masraflar dahil değil..
Biz zar zor 140 çıkartıyoruz (kredi ile ) ama fazlası yok. Yani evi alsak 140 000 'TL ye tapu ve emlak parası yok(
Nasıl sevindim zıpladım aslında aldık diye..
Ama vazgeçtik..
babex mesajımı beğenmiş, onu görünce konuyu buldum :))
Ama almadık, olmadı...
Çok daha iyi bir yerden alabileceğimiz fiyatlar çıkardılar..
Ozgunsim, Ağaoğlu bizim buralara bile el atmaya başlayacak, yakındır
Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah, ne diyelim..
O ev olmadığı için üzgün değilim de...
Aldık diye mutluydum işte yaa..
Hayal etmesi bile güzeldi...
Büyük bir ilçede yaşıyoruz..
Ailemize bayağı uzak ve şehir dışı diyebileceğimiz bir yerdeydi alacağımız ev..
Kooperatif şeklinde olacaktı ve bize söyledikleri "20 bin peşin, seneye teslim, aylık 500 tl 10 sene ödenecek.."
Atladık tabii ki, ilçemiz için 80 bin süper fiyat..
Yerini sevmedik, ailelere, işyerlerimize ve sosyal bölgelere çook uzak.. Araçsız asla gidilip gelinmez..
Hadi dedik fiyat çok iyi, bana da araba alırız..
Kesinleşme günü geldi, fiyat çıktı 120 bine..
Asla o fiyatı hakeden bir yer değil..
Çok daha güzel yerlerde, hem de tam hayalini kurduğumuz yerler, daha güzel ev alabiliriz dedik..
Sözler de tutulmayınca, kredilendirme işlemleri günü vazgeçtik..
Eşim hep 80 bin olursa alabiliriz diyordu, bulamayız dedim..
E fiyat da bu olunca gördük günümüzü
Yine lafıma geldi, hayal ettiğim yerde inşallah alacağız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?