Ev Almak İsteyenler Gelin Buluşalım Konuşalım

bayrampasa gaziosmanpasa esenler bagcılar olabilir cnm esenyurt vee alibeyköyden iyidir enazından ama dedigin gibi giriş falen olur sanırım allah yardımcın olsun bende cok yeniyim ist esenyurt düsündük bizdee ama güvenemedimm ulasımı zordu bizim icin esimin isinden dolayı ev alırkenn ulasımı kolay yerleri tercih etmeye calısın nacizane fikrim tabiki

Bu ev konusu kafamızı karıstırıyor. Bizim yurt dısında yuksek lisans için biriktirdiğimiz bir para var acıkcas o parayı eve baglamak pek istemiyoruz ote yandan insanlar da kiraya para neden veriyorsunuz diyorlar.

Ben Üsküdar'ı begeniyorum ama makul olan evler de 20 yıllık falan... of ya of

Üsküdarda 20 yıllık ev alırsınız, fakat yenilendiği zaman iki katı değer kazanır.

Uzun arayıştan sonra bizde evimizi aldık Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. :) Tapu-elektrik-su-doğalgaz için köşeye en az 6000 TL koymanız gerekiyor yoksa çok zor..Evdeki hesap çarşıya uymuyor bazen biz kredi ile aldık merkezi yer hemde sıfır daire tesadüfen o sokaktan geçerken gördük demek Rabbim bize onu nasip edicekmiş o yoldan geçtik aylarca ev aradım hem netten hem dolaşarak fikir edindim alıcak arkadaşlarda çok ama çok iyi araştırıp gezsin yoksa net başından olmuyor ve emlakçıların hepsi değil ama çoğu hem düzenbaz hemde yanlış bilgi veriyor mümkünse sahibinden alın..Netteki resimlere aldanmayın çoğu oynanmış resimler çıkıyor iskanına kadar sorun banka tapu işleri için işyerinden 3 gün izin aldım ancak öyle bitirdim bu işleri sormak istediğiniz konu olursa seve seve yardımcı olurum..

güle güle oturun.bizde ev almak istiyoruz tayinimizi bekliyoruz.3 ay gibi bir zamanda ev bulabilirmiyim acaba?

Bulursun canım niye bulamayasın iyice araştır sokak sokak gez hatta ilanlara pek aldanma yeni kanun geldi diye evler biraz pahalanıyor bence alma zamanı bu vakitler ruhsat alım tarihi 2012 olsun eğer yeni ev alırsanız verginiz çok çıkar artık herşeyi zorlaştırıyor bu devlet erkenden almakta fayda var inş sizde kendi evinize sahip olursunuz canım.. :)

Merhabalaar..
Biri ev almak mı dedi
Biz de bir kaç ay içinde Rabbim nasip ederse alacağız inşallah...
Bekle bekle, düşün düşün.. yoruldum...
Böyle düşününce de suçluluk hissediyorum aslında..
4,5 yıllık evli olup da yaşadığım yerde lüks denilebilecek ev alma şansım var..
Milyonlarca insanın hayali bile yoktur, utan diyorum kendime..
Ama işte insanoğluyuz, verdikçe istiyoruz..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama bir ev alsam....
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah :))

Kızlar herkese merhabalar..
Öyle uğurlu geldiniz ki bana :)))
Dün Rabbimin izniyle evimizi aldık
Bir yıl sonra teslim olacak ama olsun, çoook mutluyum zıplayıp duruyorum
Hepinize, isteyen herkese kendi evini en hayırlı şekilde en hayırlı zamanda (inşallah en yakın) almak nasip olur inşallah :)))

Güle güle oturun eviniz hayırlı olsun 1 senede sonra otursan insanın kendi evi gibi yoktur Allah'ım herkese nasip etsin kiracılık zor evet her ay hemen geliyor ay dediğin nedir ki..

Selam
Bizde ev almak istiyoruz.. İnş. kısmet olurda faizler düşükken alırız.
İst. Halkalı Atakentte toplu konutlarda 2+1 4 yıllık olan orta kat bir dairenin fiyatı 140-150-160 gibi rakamlar. Buna tapu emlak ve diğer masraflar dahil değil..
Biz zar zor 140 çıkartıyoruz (kredi ile ) ama fazlası yok. Yani evi alsak 140 000 'TL ye tapu ve emlak parası yok (

Geri kalanıda artık tüketici kredisi çekersiniz bir şekilde borç ödeniyor bence karar vermişken vazgeçmeyin faizlerde düşükken alın evinizi..

Merhaba arkadaşlar bende ev almak isteyipte bir türlü alamayanlardanım.Şuanda sarıyer tarafında oturuyorum ama eşimin işyeri sefaköy'e taşınacak bu nedenle oraya yakın yerlerden ev bakıyoruz.O tarafları hiç bilmiyorum sefaköy ve çevresi yakın ilçeler falan..Eşim sürekli kayabaşına bakıyor ama ben orayı sevmiyorum.site içinde güvenliği okulu ve deprem yönetmeliğine uygun yapılmış olsun istiyor.bütçemiz borç harç 140-150 anca. önerebileceğiniz yerler var mı paylaşırsanız sevinirim.Benim için site olması şart değil yeni bina olsun birde mutfağı büyük olsun en çok onu istiyorum:)))))3+1 bakıyoruz..Allah ev sahibi olabilmemizi nasip etsin canlar cümlemizin iyi akşamlar...

canım butcenız 130 140 kredısız mı eger oleyse atakentı tavsıye ederım arkadasımın teyzesı orda oturuyo bende bı kac kez gıtmıstım kalmaya cok guzel nezıh bır sıte mutfagı bayaa buyuk mutfakta manzaralı genıs bı balkonu vardı evde 3 oda bır salon seklındeydı.eger cocugun fln da varsa guvenlıklı cok guzel bır sıte.sefakoy pek yasanılacak bır yer degıl malesef benım bu dedıgım yer sefakoye mınıbusle 15 dakıka fln mesafede evın fıyatlarını bılmıorm ama 250 cıvarı onlarda kredıyle oduyolardı

bende yatırımlık ev almak ıstıyorum ama bı turlu kafama gore bıseyler bulamıyorumsuan 50 mılyara yakın paramız var en fazla 150 ye kadar cıkabılırz o da banka kredısıyle.onerebılecegınız bır yer varmı kıra getırısı yuksek olan bır yer

evet sonunda tayinimiz çıktı egeme gidiyorum oradan da ev almayı düşünüyoruz.evler uygun fakat hangi semtten almalıyım,emlakçılara kesinlikle güvenmiyorum o nedenle sahibinden nasıl bulucam bilmiyorum temmuzda taşınıcaz Allah ın izniyle bu kısa sürede nasıl ev bulucam acaba??kafamda bir sürü soru işaretleri var.hayırlısı olsun diyorum.

Konuya yazan arkadaşlar birer birer sessizleştiğine göre evlerini almışlar anlaşılan :) aldılarsa hayırlı olsun hepsine...

Biz bahçelievlerde oturuyoruz buralardan ev almak bizim için bir hayal çünkü 20-30 yıllık bahçeli nizam 2+1 apartman daireleri 200-250bin den satılıyor hemde içleri tadilat istiyor... içini sıfırladıktan sonra aynı dairelere 300den fazla para istiyorlar...
Ki ben haznedarın biraz aşağıları ve yayla civarını biliyorum... asıl ömür denilen bölge ve civarı çok çok daha pahalı... hele şimdi oralarda az katlı lüks apartmanlar yapıyorlar ki fiyatlar milyona yaklaşmıştır herhalde...
bahçelievlerden şirinevler yada soğanlıya doğru aşşağılara inmeye başlayınca fiyatlar da düşmeye başlıyor ancak hem sokaklar daralıyor, hem evler birbirinin içine girmiş dipdibe,bitişik nizam, evler karanlık, birer ikişer odaları boşluğa bakan binalar... hadi bina iyi kötü bulunuyor bulunmasına ama bu sefer de kavgası gürültüsü eksik olmuyor...yokuşun altına iner inmez profil bir anda değişiveriyor...
Yani biz para biriktirip bir ev alana kadar, ağaoğlu yıkıp komple yeniden yapacak valla buraları :)

Nasıl sevindim zıpladım aslında aldık diye..
Ama vazgeçtik..
babex mesajımı beğenmiş, onu görünce konuyu buldum :))
Ama almadık, olmadı...
Çok daha iyi bir yerden alabileceğimiz fiyatlar çıkardılar..
Ozgunsim, Ağaoğlu bizim buralara bile el atmaya başlayacak, yakındır

Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah, ne diyelim..
O ev olmadığı için üzgün değilim de...
Aldık diye mutluydum işte yaa..
Hayal etmesi bile güzeldi...

hayırlısı olsun cnm allah ne zaman nasip ettiyse o zman olur neden olmadığını tam anlamadım ben ama

Büyük bir ilçede yaşıyoruz..
Ailemize bayağı uzak ve şehir dışı diyebileceğimiz bir yerdeydi alacağımız ev..
Kooperatif şeklinde olacaktı ve bize söyledikleri "20 bin peşin, seneye teslim, aylık 500 tl 10 sene ödenecek.."
Atladık tabii ki, ilçemiz için 80 bin süper fiyat..
Yerini sevmedik, ailelere, işyerlerimize ve sosyal bölgelere çook uzak.. Araçsız asla gidilip gelinmez..
Hadi dedik fiyat çok iyi, bana da araba alırız..
Kesinleşme günü geldi, fiyat çıktı 120 bine..
Asla o fiyatı hakeden bir yer değil..
Çok daha güzel yerlerde, hem de tam hayalini kurduğumuz yerler, daha güzel ev alabiliriz dedik..
Sözler de tutulmayınca, kredilendirme işlemleri günü vazgeçtik..

Eşim hep 80 bin olursa alabiliriz diyordu, bulamayız dedim..
E fiyat da bu olunca gördük günümüzü
Yine lafıma geldi, hayal ettiğim yerde inşallah alacağız :))

O kadar farklılaşan bir fiyat söz konusu olduğunda kim olsa vazgeçer bence.. ev sahibi oldum diye sevinip, bir anda olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşamışsınızdır ama mutlaka böylesi daha hayırlıdır... umarım tez zamanda gönlünüze göre bir ev alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…