Arkadaşlar birde şöyle birşey var ama tamam faiz oranları yüksek bir mebla ödüyoruz ama 10 yıl sonra aldıgımız evin fiyatı ne olacak oda var kat kat artacak biz alalı 1,5 sene oldu dedigim gibi oturdugumuz yere belediye,valilik,milli egitim gelecek ve kültür merkezi 1 sne önceye kadar 110 binlira olan fiyat oturdugumuz sitede 135 binlira oldu ve bu saydıklarımın inşaatı başlasın dahada geçecek fiyatlar şuan hastahane ve cumhuriyet my.yapılıyor fiyatlar hergün katlanıyor
Arkadaşlar birde şöyle birşey var ama tamam faiz oranları yüksek bir mebla ödüyoruz ama 10 yıl sonra aldıgımız evin fiyatı ne olacak oda var kat kat artacak biz alalı 1,5 sene oldu dedigim gibi oturdugumuz yere belediye,valilik,milli egitim gelecek ve kültür merkezi 1 sne önceye kadar 110 binlira olan fiyat oturdugumuz sitede 135 binlira oldu ve bu saydıklarımın inşaatı başlasın dahada geçecek fiyatlar şuan hastahane ve cumhuriyet my.yapılıyor fiyatlar hergün katlanıyor
umarım en kısa zamanda evlerinizi alır kiradan kurtulursunuz
benim şu an kira derdim yok zaten eşimin ailesinden dolayı kendi evimizde oturuyoruz ama çocuk olmadan masraflar artmadan yatırım amaçlı ben de eve girmek istiyorum sürekli ilanlarda geziyorum hatta dikkatimi çekenleri eşimle paylaşıyorum uygun bir şey denk getirirsem neden olmasın diyorum ama ödeyeceğim faizleri gördükçe biraz soğuyorum
benim aslında derdim birikimimi nasıl yapacağımı bilememek borç olursa daha dikkatli harcama yaparız diye düşünüyorum
Esenyurt inönü mahallesinde krediye uygun 2+1 bahçe katı satılık daire 85.000 TL
Mehterçeşmede yok artık dedirtecek şok fiyat hemen arayın 689 94 88 59.000 TL
Esenyurt merkez mah. 64.000 tl ye 2+1 satılık daire!!! 64.000 TL
Esenyurtta ((acil)) satılık krediye uygun 3+1 113.000 TL
bir kaç ilan ekledim bir bakın isterseniz
ankara da yaşıyorum ben aslında şimdiki oturduğumuz ev küçük 2+1 ben ilerisi için hep geniş 4+1 bir evim olsun istiyorum onlara baktığımda fiyatları makul gibi oluyor ama krediyle de baya uçuklaşmış oluyor.canım evim var dediğin için söylüyorum, hangi şehirdesin bilmiyorum ama üni. olan bir şehirse öğrenciye kiralayacağın evleri düşün 1+1 gibi hem uygun hem kira getirisi yüksek birde eşyalı kiralarsan kredini çıkarırsın hem yatırım yapmış olursun
tamam canım umarım gönlünce bir evin olur içinde de aşkla oturusunuz..ownercım okuduuguunu goruyorum yemekten sonra resımlerımı bızım sayfaya eklerım mesaj atamaısdm 10 dk muhabbetınden oturu
sağol cnm, siz nerede oturuyorsunuz, bir an önce evini alırsın inş.
ankara da yaşıyorum ben aslında şimdiki oturduğumuz ev küçük 2+1 ben ilerisi için hep geniş 4+1 bir evim olsun istiyorum onlara baktığımda fiyatları makul gibi oluyor ama krediyle de baya uçuklaşmış oluyor.
neresıkı bu esenyurt canım nerede kalıyor tam olarak?
bende olmusken ıyı olsun dıyorum
bırıkım yaptınızmı bahsettıgınız pesınat dugun takılarından oturumu
eglencelı bızımde o kadar pesınatımız var guzelım
hayırlısı olsun valal cok ıstıyorum ne dıyebılırım gun bıtıyor bırsey oldugu yok henuz semte dahı karar verebılmıs degılım cok uzun uzun konusmalıyız esımle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?