• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev almadan önce ankastresini almak

Sardunyayaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
609
369
33
35
Fikir lùtfen;biz 3 yillik evliyiz kizlar yeni ev alicaz ama nezaman bilemiyorum ama eninde sonunda alicaz insallah blki bu sene belki seneye blmiorm.ev aldigimiz zaman sikisacagimjzi dusunuyorum maddi anlamda almak istediklerimi alamazsam da uzulurum. Mesela ben bir ankastre alicam ama simdiden alip odesem ev olunca taksak hemrn cokmu tuhaf olur sonra mesela ikeanin siyah evyesi ve bataryasi var sadece batryasi 500 600 lira fln toplasak 1.5 milyar geciyor yani onlarda alsam koysam kenara sizce nasil olur elimde kalmazlar degilmi yani karar verebilmis degilim:/

Şimdi almak pek mantıklı gelmedi bana, bişeyler alıp biriktirmektense direkt para biriktirmek daha mantıklı. Alacağınız evin mutfağına belki uymayacak o ankastre batarya vs ne garantisi var ki? Belki de zevkiniz değişmiş olacak. Sonra elinizde kalır aldıklarınız

arkadaşım iyi misin? doğmamış çocuga don biçmek olur bu. ayrıca bizim gezdiğimiz çoğu evde vardı setler kendiliğinden, belki öyle bir ev alacaksınız belli mi olur? paranız varsa biriktirin, ama şimdiden gidipte öyle bir şeye para vermek saçma olur.

Canim tahmin ediyorum dusunceni ama cok mantikli degil cunku ev alirken evet son kurusuna kadar cikarip ortaya koyuyorsun o esnada birsey almaya firsatin olmuyor dogru ama nasil bir ev alacagini bilmiyorsun belki de ankastresi dahil mutfagi hazir bir ev bulacaksin...

Ben de rustik ankastre setleri cok begeniyordum yeni evime kesin boylesini alicam diyodum yeni ev alirken herseyimizi cikarttik koyduk inan otobus parasi kalmadi cebimize aldigimiz evin icinde ankastre dahildi iyi ki onceden almamisim...

Sifir oldugu icin ev ankastreler kurulmadan bayi ile gorusup aradaki farki odeyip ankastreye cevirme firsatim oldu.

Simdilik para koymaniz daha mantikli,

Bu cevrede hic ankastreli ev gormedim yeni binalarda ya istanbul gobi buyuk illerde vardr bu sanirim

Alıp kenara koyacağınıza o parayla altın ya da döviz koyun kenara. Evi alırken de bu kenardakini yok sayın. Evi aldıktan sonra da kenardakini bozdurup alırsınız ankastrenizi.

Şimdi alırsanız model değişebilir, daha sonra farklı birşey beğenebilirsiniz, garantisi sorun olabilir.

Aldığınız evde ankastreler dahil olabilir. Evye zaten muhakkak vardır. Ayrıca o bahsettiğiniz siyah batarya ve evye her mutfak dolabına ve her tezgaha uymaz model olarak.

Aynı şekilde evde takılı olan evye farklı boy ve farklı şekilde olur mutlaka. Yeni evye takmak için tezgahı komple söküp yenilemek gerekir.

Fikir lùtfen;biz 3 yillik evliyiz kizlar yeni ev alicaz ama nezaman bilemiyorum ama eninde sonunda alicaz insallah blki bu sene belki seneye blmiorm.ev aldigimiz zaman sikisacagimjzi dusunuyorum maddi anlamda almak istediklerimi alamazsam da uzulurum. Mesela ben bir ankastre alicam ama simdiden alip odesem ev olunca taksak hemrn cokmu tuhaf olur sonra mesela ikeanin siyah evyesi ve bataryasi var sadece batryasi 500 600 lira fln toplasak 1.5 milyar geciyor yani onlarda alsam koysam kenara sizce nasil olur elimde kalmazlar degilmi yani karar verebilmis degilim:/
Arkadaşlara katılıyorum şimdiden almayın belki alacağınız evde ankastre olacak artık yeni evlerde oluyor-evye de almayın zaten evin mutfağını yapan evyeyi yapıyor yapmıyor mu sonra eliniz de kalır-ankastre için ayırdığın parayı bankaya atıp biriktirebilirsin.

Yeni alacagin ankastre yeni eve uymayabilir. Birfe belki aldigin ev kendinden ankastreli olacak. O zaman elinde kalacak. Bence ona harcayacagin para ile gram altin al koy kenara. Biriksin.hem degerlenir 2 seneye kadar. Daha faydali olur.

Back
X