ev alışverişi tavsiye

evlicocuklueda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
56
17
kzılar hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz güvenli ve hesaplı olanları hangiler biraz araştırdım genelde evdecorium , evmanya , evim , hepsiburada gibi siteler öne çıkıyor bu sitelerden alışveriş yapan var mı güvenli ve ucuzmudur ?

evıdea yı cok begenıyorum ben hem de guvenılır canım

Evmanyadan alıveriş yapıyorum, bence çok profesyoneller.. Paketleme mükemmel, gönderim hızlı..
evim.net'te bir kez sipariş verdim, kartımdan çekim yapıldı ama stokta yok iade edeceğiz diye dönüş yaptılar. İade ettiler ama taksit taksit. Ne anladım ben o işten :)

canım ben hepsiburada,evmanya,evim alışveriş yaptım hepsi güvenli yanlız şunu söylemeden gecemicem hepsiburada yptıgım bir üründen memnun kalmadım ve geri gönderdim ve göndergim gün hesabıma paramı geri yatırdılar o zaman için 300 tl bir alışverişdi güvenimi daha çok kazandı....

Daha bugun ev ideadan yaptigim iki urun geldi.paketleme hiz sahane.cok memnun kaldim.yarinda evmanyadan aldigim tablo gelecek bakalim.ama evmanyadan daha evvel lambader almistim.cok cok memnun kaldim.tercihim bu iki site.hicbi sikinti yasamadim.

evidea'dan aldığım ürünler hem 1 ay gibi bir sürede geldi hem de tabakları kutuya koydukları gibi göndermişler kırık çıktı. tutanak tutuldu değiştirin dedik değiştirdiler bu sefer de farklı renk iki adet tabak geldi...

nasip bu işler kızlar morhipodan aldıklarım hiç iyi değil ancak boynerden aldıklarım süper halbuki morhipoda boyner güvenceli ancak nasip işte

Hepsiburadadan bende alışveriş yaptım güzeldi hizmetleri ama fiyatlara dikkat etmek gerekiyor. Evmanya güvenli diyende var sikayet eden de ama bazen pahalı olabiliyormus. Evdecorium kaliteli ve ucuz demişlerdi girdim galiba siteyi guncellemeye almışlar. Bir arkadaşım mutfak eşyası almıştı cok övüyordu.

hepsiburadayı tek geçerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…