- 23 Şubat 2015
- 56
- 17
-
- Konu Sahibi evlicocuklueda
evıdea yı cok begenıyorum ben hem de guvenılır canımkzılar hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz güvenli ve hesaplı olanları hangiler biraz araştırdım genelde evdecorium , evmanya , evim , hepsiburada gibi siteler öne çıkıyor bu sitelerden alışveriş yapan var mı güvenli ve ucuzmudur ?
canım ben hepsiburada,evmanya,evim alışveriş yaptım hepsi güvenli yanlız şunu söylemeden gecemicem hepsiburada yptıgım bir üründen memnun kalmadım ve geri gönderdim ve göndergim gün hesabıma paramı geri yatırdılar o zaman için 300 tl bir alışverişdi güvenimi daha çok kazandı....kzılar hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz güvenli ve hesaplı olanları hangiler biraz araştırdım genelde evdecorium , evmanya , evim , hepsiburada gibi siteler öne çıkıyor bu sitelerden alışveriş yapan var mı güvenli ve ucuzmudur ?
hepsiburadayı tek geçerim..Hepsiburadadan bende alışveriş yaptım güzeldi hizmetleri ama fiyatlara dikkat etmek gerekiyor. Evmanya güvenli diyende var sikayet eden de ama bazen pahalı olabiliyormus. Evdecorium kaliteli ve ucuz demişlerdi girdim galiba siteyi guncellemeye almışlar. Bir arkadaşım mutfak eşyası almıştı cok övüyordu.