Euthyrox25 kullanan acilll Baksın

ipkipk35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
13
3
1
30
Euthyrox25 kullanan arkadaşlar ne gibi etki gördünüz yan etkileri çok fazla başlamaya korkuyorum bende taşikardi var bide napmaliyim

Doktorunuz yazdıysa kullanacaksınız. Tiroidlerinizin düzgün çalışmaması ilacın yan etkilerinden çok daha büyük bir problem.

Yıllardır kullanırım bir yan etki olmadı b3nde ama nasil bir yan etki görmekten korkuyorsunuz?
Hipotroidi teşhisim var benimde.Gebeligim dahil sürekli kullanıyorum.kullandigimda değil ama kullanmadigimda hipotroidinin olumsuz etkilerini yaşıyorum.

En düşük doz sizinki, fazla yan etkisi olmamıştı bende. Bünyeye göre değişiyor tabi

Çarpıntı gibi yan etkileri varmis
Sizinki başlangıç dozu 1 ay kadar kullanınca değerinize bakıp doz ayarlanır.ilac dozu fazla yüksek olunca çarpıntı yapabilir.yada TSH çok düşünce ama bunlar süreç ve hespi durumunuza göre duzenlenecek şeyler.gecmis olsun

Euthyrox25 kullanan arkadaşlar ne gibi etki gördünüz yan etkileri çok fazla başlamaya korkuyorum bende taşikardi var bide napmaliyim
Ay ben hamileyken 100lük kullandım taş gibiyim hala daha 75 kullanıyorum o söylediğiniz yan etkileri hiç görmedim. Ayrıca içmezseniz tiroidiniz ilerler muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…